- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #5.541
Fitili koyunca bi daha gelmedi benim çok nadir leke görüyorum artikLavaboda peceteye kahverengi leke geldi kizlarr. Progestan fitili koyup uzandim simdi ayaklarimim altina yastik koydum. Daha once yasayanlar ne zaman gecmisti sizin?
Çok zor tabi canınızdan can gitti minik de olsa olsun Allah yine verecek çoğumuz aynı şeyi yaşadık üzülmeyin demekle olmuyor ama geçecek ve cennette sefaatciniz olacak inşaallahCanim bebekte sorun yoktu kesem gelismedi ama sormadim doktora dun cok kotuydum su son kalan parcam var kucuk onu da dusrurmusum gidicem doktara sorcam kurtaj olmadan bittiya cok sevindim ama cok zormus o agri anlatilmaz.
Gitmen gerekiyor ama endişe etme belki hassaslık uzun sürmeyecektirMerhaba kızlar 4gün dür bulanan midem bulanmıyor göğüslerimin şişliği indi çok korkuyorum doktora gitmeyede korkuyorum. Ne yapacağımı şaşırdım ilk bebeğimide kaybettm çok endişeliyim
Ben de öyleyim. Bir de diyetle 6 kilo vermiştim.diyeti de bıraktım iyice abarttim. Verdiğim kiloları hızlıca geri alicam sanırım.benim de iştahın çok açık ya nasıl azalabilirim bu iştahı bilmiyorum yoksa şimdiden kilo alacağım..
progestan ne zaman kullanmaya başladın..doktorunu ara sor istersen
Fitili koyunca bi daha gelmedi benim çok nadir leke görüyorum artik
Ben de 2015 Mart annesiyim. Grupta da çok yazmistim birara. Şimdi 2. Ye hamileyim ben de.Merhabalar kızlar bende aralık annesi grubuna giriyorum çok yeni öğrendik hamile olduğumu çok şükür RABBİME Mart 2015 annesiyim tüp bebekle kızımız oldu ALLAHIMA çok şükür kızımın doğumundan 8 ay sonra hamile kaldım fakat bebeğimizi görmeden düşükle sonuçlandı şimdi tekrar hamile olduğumu öğrendim ALLAH Normal yolla bize tekrar verdi RABBİM keseyi görüp bebeğimin kalp atışlarını duymamızı hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bana hepimize kızlar dualarınızı eksik etmeyinListeye Benide ekleyebilir misiniz tıpkı 2015 mart anneleri gibi bütün heycanlarımı tecrübelerimi sizinle paylaşmak istiyorum tecrübe sahibi olanlardan da yararlanmak istiyorum hiç tanımadan aile olunuyor burda tekrar aynı şeyleri yaşayacak olmak kadar güzel birşey Yok öpüyorum bebişlerinizi ve sizi
Saol canim benim doktor bekle derse beklerim yoksa dusunmuyorum beklemeyi.Çok geçmiş oldun canım Rabbim bir daha yaşatmasın İnşaAllah kürtajdan sonra üç ay beklemeyi tavsiye ediyor doktorlar rahim toparladın diye ama sen de gerek var mıdır bilemedim. En kısa zamanda olur İnşaAllah dualarımdasın
Saol cnim hayirlisi boyleymis yapcak birşeyimiz yok insallah en kisa surede saglikli bir bebegim olur.Çok zor tabi canınızdan can gitti minik de olsa olsun Allah yine verecek çoğumuz aynı şeyi yaşadık üzülmeyin demekle olmuyor ama geçecek ve cennette sefaatciniz olacak inşaallah
Inş birşey yoktur cnm ben alistim artik lekeye benim 1 kere de kanamaoldu cn herlde 3 aylık olana kadar böyle devam edicek diyorum etrafında akrabalarımda boyke olan var 3 4 ay sürdü diyolar en son kanama olduğunda gittim doktora sikinti ok demişti kesen gelişimi bebeğin gelişimi çok iyi korkma demişti allaha şükür bende 2 3 gündür dha iyiyim tek sıkıntım şu progestran hapı bende artık çok halsizlik yapmıyor sanirim demir ilacı da aliyorum ondan ama progestran aldıktan 1 veya 2 saat sonra baş donmesioluyorOlabilen biseymis canim insallah benm bebegimde sizinkiler gibi sagliklidir. Fazla ayakta durmamaya calisiyorum bakalim yatiyorum kalkmam bir sure. Ama sakinledimn siz cok iyi geldinizz :)
Bende de belirti yok sadecce bhcg yaptirdim. Deger yuksek ama sadece adet olcskmisim gibi ara ara hafif agri varMerhaba arkadaslar bende kismetse aralik annesi olacaim..4+5 deyim su an keseyi gormeye gidicem cuma gunu..hic belirtim yok..sizde durumlar nee
Cok gecmis olsunKizlar gece kendim dusuk yaptim kurtaj olmadan Rabbim kimseye yasatmasin.
Amin canım cümlemizin İnşALLAHGozunaydin canimm sagliklaa hepsini gorursun insallah. Asama asama rabbim hepsini nasip eder nasil ki tedavisiz olmus hepsi de olur insallah
Seninde hayırlı olsun canım ben öğreneli 1 hafta oldu adet döngüm 21 gün benim o yüzden erken öğrendimhayırlı olsun canım aramızda 1 gün var benim de 29 aralık-2007 doğum tarihi..keseyi gördünüz mu
Inş birşey yoktur cnm ben alistim artik lekeye benim 1 kere de kanamaoldu cn herlde 3 aylık olana kadar böyle devam edicek diyorum etrafında akrabalarımda boyke olan var 3 4 ay sürdü diyolar en son kanama olduğunda gittim doktora sikinti ok demişti kesen gelişimi bebeğin gelişimi çok iyi korkma demişti allaha şükür bende 2 3 gündür dha iyiyim tek sıkıntım şu progestran hapı bende artık çok halsizlik yapmıyor sanirim demir ilacı da aliyorum ondan ama progestran aldıktan 1 veya 2 saat sonra baş donmesioluyor
Canm geçmiş olsun bilgim olmadıgından yaşamadıgımdan tavsiye veremeyeceğim ama dikkat et kendineYarin sabah dra gidecem bakalim gorecez bebegim iyi mi. Insallah seninde sikintilarin gecer canim yaa. Beklenmedik bi anda olunca insan sasiriyor ama elden pek bisey gelmiyor uzaniyorum simdi dinleniyorum.
C
Canm geçmiş olsun bilgim olmadıgından yaşamadıgımdan tavsiye veremeyeceğim ama dikkat et kendine
Aynen öyle cnm insan strese giriyor ims bugünlerde geride kalır allahın izniyleYarin sabah dra gidecem bakalim gorecez bebegim iyi mi. Insallah seninde sikintilarin gecer canim yaa. Beklenmedik bi anda olunca insan sasiriyor ama elden pek bisey gelmiyor uzaniyorum simdi dinleniyorum.
Düşük olması için dr Bi ilaç mı verdi canım yoksa kendiliğinden mi başladı , bir de kan sulandırıcı kullanıyor muydunSaol canim benim doktor bekle derse beklerim yoksa dusunmuyorum beklemeyi.
ben de diyet yaparak 67 kilo olmuştum sonra 1 kilo almıştım 68 oldum iki gündür de deli gibi yiyorum 69 kiloyum an itibariyle 68le hamile kaldım 1 haftada 69 oldum iştahın tavan durumda azcik midem falan bulansa iyi olacakB
Ben de öyleyim. Bir de diyetle 6 kilo vermiştim.diyeti de bıraktım iyice abarttim. Verdiğim kiloları hızlıca geri alicam sanırım.
Benim de başım dönüyor iki gündür ama Progestanı daha önceden de alıyordum fitil olarakInş birşey yoktur cnm ben alistim artik lekeye benim 1 kere de kanamaoldu cn herlde 3 aylık olana kadar böyle devam edicek diyorum etrafında akrabalarımda boyke olan var 3 4 ay sürdü diyolar en son kanama olduğunda gittim doktora sikinti ok demişti kesen gelişimi bebeğin gelişimi çok iyi korkma demişti allaha şükür bende 2 3 gündür dha iyiyim tek sıkıntım şu progestran hapı bende artık çok halsizlik yapmıyor sanirim demir ilacı da aliyorum ondan ama progestran aldıktan 1 veya 2 saat sonra baş donmesioluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?