2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canim bebekte sorun yoktu kesem gelismedi ama sormadim doktora dun cok kotuydum su son kalan parcam var kucuk onu da dusrurmusum gidicem doktara sorcam kurtaj olmadan bittiya cok sevindim ama cok zormus o agri anlatilmaz.
Çok zor tabi canınızdan can gitti minik de olsa olsun Allah yine verecek çoğumuz aynı şeyi yaşadık üzülmeyin demekle olmuyor ama geçecek ve cennette sefaatciniz olacak inşaallah

Merhaba kızlar 4gün dür bulanan midem bulanmıyor göğüslerimin şişliği indi çok korkuyorum doktora gitmeyede korkuyorum. Ne yapacağımı şaşırdım ilk bebeğimide kaybettm çok endişeliyim
Gitmen gerekiyor ama endişe etme belki hassaslık uzun sürmeyecektir

B
benim de iştahın çok açık ya nasıl azalabilirim bu iştahı bilmiyorum yoksa şimdiden kilo alacağım..
Ben de öyleyim. Bir de diyetle 6 kilo vermiştim.diyeti de bıraktım iyice abarttim. Verdiğim kiloları hızlıca geri alicam sanırım.

Ben de 2015 Mart annesiyim. Grupta da çok yazmistim birara. Şimdi 2. Ye hamileyim ben de.

Saol canim benim doktor bekle derse beklerim yoksa dusunmuyorum beklemeyi.

Olabilen biseymis canim insallah benm bebegimde sizinkiler gibi sagliklidir. Fazla ayakta durmamaya calisiyorum bakalim yatiyorum kalkmam bir sure. Ama sakinledimn siz cok iyi geldinizz :)
Inş birşey yoktur cnm ben alistim artik lekeye benim 1 kere de kanamaoldu cn herlde 3 aylık olana kadar böyle devam edicek diyorum etrafında akrabalarımda boyke olan var 3 4 ay sürdü diyolar en son kanama olduğunda gittim doktora sikinti ok demişti kesen gelişimi bebeğin gelişimi çok iyi korkma demişti allaha şükür bende 2 3 gündür dha iyiyim tek sıkıntım şu progestran hapı bende artık çok halsizlik yapmıyor sanirim demir ilacı da aliyorum ondan ama progestran aldıktan 1 veya 2 saat sonra baş donmesioluyor

Merhaba arkadaslar bende kismetse aralik annesi olacaim..4+5 deyim su an keseyi gormeye gidicem cuma gunu..hic belirtim yok..sizde durumlar nee
Bende de belirti yok sadecce bhcg yaptirdim. Deger yuksek ama sadece adet olcskmisim gibi ara ara hafif agri var

Kizlar gece kendim dusuk yaptim kurtaj olmadan Rabbim kimseye yasatmasin.
Cok gecmis olsun

KIZLAR merhaba bugun doktor randevumuz vardı ılk defa gıttık.kese ve içindeki minnak gorundu :) cok mınık oldugu ıcın kalp atısı duyulmadı henuz zaten 6+6 haftalık olmam gerekırken 6+0 gorunuyor keseye gore.oglumda boyle bır hafta gerıdeydı sanırım gec yumurtladıgımdan dolayı.haftaya tekrar gıdıcez kısmetse minik kalbini duyacagız :)

hayırlı olsun canım aramızda 1 gün var benim de 29 aralık-2007 doğum tarihi..keseyi gördünüz mu
Seninde hayırlı olsun canım ben öğreneli 1 hafta oldu adet döngüm 21 gün benim o yüzden erken öğrendim Cuma günü gittim kanda çıktı haftama uyumluymuş kanda çıkan beta-hcg değerimiz bu perşembe vajinal caumartesi de karından keseyi görebiliriz dedi doktorumuz bakalım ben cumartesi karından baktırmak istiyorum gidicez ALLAHIN izniyle hiç test falan yaptırmana gerek Yok sesi kanama olmadıkça telaş yapmamalıyız bence Siz görebildiniz mi keseyi daha erken ama görmüş olabilirsiniz kan değerlerine falan bakıldı mı hiç senin ?

Yarin sabah dra gidecem bakalim gorecez bebegim iyi mi. Insallah seninde sikintilarin gecer canim yaa. Beklenmedik bi anda olunca insan sasiriyor ama elden pek bisey gelmiyor uzaniyorum simdi dinleniyorum.

C
Yarin sabah dra gidecem bakalim gorecez bebegim iyi mi. Insallah seninde sikintilarin gecer canim yaa. Beklenmedik bi anda olunca insan sasiriyor ama elden pek bisey gelmiyor uzaniyorum simdi dinleniyorum.
Canm geçmiş olsun bilgim olmadıgından yaşamadıgımdan tavsiye veremeyeceğim ama dikkat et kendine

B

Ben de öyleyim. Bir de diyetle 6 kilo vermiştim.diyeti de bıraktım iyice abarttim. Verdiğim kiloları hızlıca geri alicam sanırım.
ben de diyet yaparak 67 kilo olmuştum sonra 1 kilo almıştım 68 oldum iki gündür de deli gibi yiyorum 69 kiloyum an itibariyle 68le hamile kaldım 1 haftada 69 oldum iştahın tavan durumda azcik midem falan bulansa iyi olacak

Benim de başım dönüyor iki gündür ama Progestanı daha önceden de alıyordum fitil olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…