- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #5.521
hayırlı olsun canım aramızda 1 gün var benim de 29 aralık-2007 doğum tarihi..keseyi gördünüz muMerhabalar kızlar bende aralık annesi grubuna giriyorum çok yeni öğrendik hamile olduğumu çok şükür RABBİME Mart 2015 annesiyim tüp bebekle kızımız oldu ALLAHIMA çok şükür kızımın doğumundan 8 ay sonra hamile kaldım fakat bebeğimizi görmeden düşükle sonuçlandı şimdi tekrar hamile olduğumu öğrendim ALLAH Normal yolla bize tekrar verdi RABBİM keseyi görüp bebeğimin kalp atışlarını duymamızı hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bana hepimize kızlar dualarınızı eksik etmeyinListeye Benide ekleyebilir misiniz tıpkı 2015 mart anneleri gibi bütün heycanlarımı tecrübelerimi sizinle paylaşmak istiyorum tecrübe sahibi olanlardan da yararlanmak istiyorum hiç tanımadan aile olunuyor burda tekrar aynı şeyleri yaşayacak olmak kadar güzel birşey Yok öpüyorum bebişlerinizi ve sizi
oluyor canım her an adet olacak gibiKızlar adet olacakmış gibi arada ağrım oluyor sizde de var mı korktum
ilk zamanlarda oluyormus oyle benimde kasiklarim cok sancidi icin rahat olsun ama istersen druna danişkızlar beni iki gündür beni korkutan bir durum var vajinaya baskı hissediyorum hafif bir ağrı gibi adet olacağım zaman olurdu böyle biraz daha siddetlisi olurdu adet olacağım zaman şimdi neden oluyor ki acaba normal midir? doktora da çarşamba gideceğim daha
Bende zorlanyrm cnm bu bulantıdan bgn mahvoldmTeşekkür ederim canım inşaAllah çok zor çünkü evde küçük oğlum var
canım daha hic doktora gitmedim işte ilk randevum çarşamba günüilk zamanlarda oluyormus oyle benimde kasiklarim cok sancidi icin rahat olsun ama istersen druna daniş
kızıma hamileyken oluyordu benim de ve malesef ilim 3 ay devam etmişti bu süreçte dikkat etmem lazım ilacını aksatmadan kullanmalısın ve yorulmamalisinLavaboda peceteye kahverengi leke geldi kizlarr. Progestan fitili koyup uzandim simdi ayaklarimim altina yastik koydum. Daha once yasayanlar ne zaman gecmisti sizin?
Benim 5 gun surdu gecti hala kullaniyorum hapi ama artik bitti lekelenmelerim moralini bozma gecer :)Lavaboda peceteye kahverengi leke geldi kizlarr. Progestan fitili koyup uzandim simdi ayaklarimim altina yastik koydum. Daha once yasayanlar ne zaman gecmisti sizin?
kızıma hamileyken oluyordu benim de ve malesef ilim 3 ay devam etmişti bu süreçte dikkat etmem lazım ilacını aksatmadan kullanmalısın ve yorulmamalisin
Benim 5 gun surdu gecti hala kullaniyorum hapi ama artik bitti lekelenmelerim moralini bozma gecer :)
Eski birikmis kani attigi icin olurmus kirmiziya donmedigi surece sorun yok demişti benim bile pembe geldi ama sorun yok dedi bi hafta icinde 4 kez hastaneye gittim ve sorun çıkmadi korkma rahim buyudugu yerlestigi icin oluyodur :)Insallah canimm sagukkanli olmaya calisiyorum. Kahverengi leke neden olurmus canim dr bisey dedi mi henuz kendi dr aramadim
Eski birikmis kani attigi icin olurmus kirmiziya donmedigi surece sorun yok demişti benim bile pembe geldi ama sorun yok dedi bi hafta icinde 4 kez hastaneye gittim ve sorun çıkmadi korkma rahim buyudugu yerlestigi icin oluyodur :)
Yok yok bozma moralini olabiliyo bazen bak simdi iyiyim ben bitti artik ama kullaniyorum gene ne olur nolmaz diye :)Yaa cok sukur kahverengi simdilik. Yarin giderim dr suanda uzandim yatiyorum. Sagol canimm moral oldunn insallah bebis yerini saglamlastirsin da kirmiziya donmesin. Allah razi olsun canim.
Lavaboda peceteye kahverengi leke geldi kizlarr. Progestan fitili koyup uzandim simdi ayaklarimim altina yastik koydum. Daha once yasayanlar ne zaman gecmisti sizin?
Benim baya sürdü cnm 3 hafta oldu hala da arar ara oluyor özelikle ayaktabcok dirdigimdaLavaboda peceteye kahverengi leke geldi kizlarr. Progestan fitili koyup uzandim simdi ayaklarimim altina yastik koydum. Daha once yasayanlar ne zaman gecmisti sizin?
Yok yok bozma moralini olabiliyo bazen bak simdi iyiyim ben bitti artik ama kullaniyorum gene ne olur nolmaz diye :)
Benim kanamam olmuştu bi kere geldi bi daha gelmedi lekeler normal korkmayın hiç
Benim baya sürdü cnm 3 hafta oldu hala da arar ara oluyor özelikle ayaktabcok dirdigimda
Çok geçmiş oldun canım Rabbim bir daha yaşatmasın İnşaAllah kürtajdan sonra üç ay beklemeyi tavsiye ediyor doktorlar rahim toparladın diye ama sen de gerek var mıdır bilemedim. En kısa zamanda olur İnşaAllah dualarımdasınCanim bebekte sorun yoktu kesem gelismedi ama sormadim doktora dun cok kotuydum su son kalan parcam var kucuk onu da dusrurmusum gidicem doktara sorcam kurtaj olmadan bittiya cok sevindim ama cok zormus o agri anlatilmaz.
progestan ne zaman kullanmaya başladın..doktorunu ara sor istersenBi anda oldu canim aslinda pek yormuyorum kendimi yatistayim. Insallah bebegime bi zarari yoktur kalp atisini cumartesi gunu duyduk dr hersey yolunda demisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?