2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
hayırlı olsun canım aramızda 1 gün var benim de 29 aralık-2007 doğum tarihi..keseyi gördünüz mu

kızlar beni iki gündür beni korkutan bir durum var vajinaya baskı hissediyorum hafif bir ağrı gibi adet olacağım zaman olurdu böyle biraz daha siddetlisi olurdu adet olacağım zaman şimdi neden oluyor ki acaba normal midir? doktora da çarşamba gideceğim daha

ilk zamanlarda oluyormus oyle benimde kasiklarim cok sancidi icin rahat olsun ama istersen druna daniş

Lavaboda peceteye kahverengi leke geldi kizlarr. Progestan fitili koyup uzandim simdi ayaklarimim altina yastik koydum. Daha once yasayanlar ne zaman gecmisti sizin?

Lavaboda peceteye kahverengi leke geldi kizlarr. Progestan fitili koyup uzandim simdi ayaklarimim altina yastik koydum. Daha once yasayanlar ne zaman gecmisti sizin?
kızıma hamileyken oluyordu benim de ve malesef ilim 3 ay devam etmişti bu süreçte dikkat etmem lazım ilacını aksatmadan kullanmalısın ve yorulmamalisin

Benim 5 gun surdu gecti hala kullaniyorum hapi ama artik bitti lekelenmelerim moralini bozma gecer :)

kızıma hamileyken oluyordu benim de ve malesef ilim 3 ay devam etmişti bu süreçte dikkat etmem lazım ilacını aksatmadan kullanmalısın ve yorulmamalisin

Bi anda oldu canim aslinda pek yormuyorum kendimi yatistayim. Insallah bebegime bi zarari yoktur kalp atisini cumartesi gunu duyduk dr hersey yolunda demisti.

Insallah canimm sagukkanli olmaya calisiyorum. Kahverengi leke neden olurmus canim dr bisey dedi mi henuz kendi dr aramadim
Eski birikmis kani attigi icin olurmus kirmiziya donmedigi surece sorun yok demişti benim bile pembe geldi ama sorun yok dedi bi hafta icinde 4 kez hastaneye gittim ve sorun çıkmadi korkma rahim buyudugu yerlestigi icin oluyodur :)

Eski birikmis kani attigi icin olurmus kirmiziya donmedigi surece sorun yok demişti benim bile pembe geldi ama sorun yok dedi bi hafta icinde 4 kez hastaneye gittim ve sorun çıkmadi korkma rahim buyudugu yerlestigi icin oluyodur :)

Yaa cok sukur kahverengi simdilik. Yarin giderim dr suanda uzandim yatiyorum. Sagol canimm moral oldunn insallah bebis yerini saglamlastirsin da kirmiziya donmesin. Allah razi olsun canim.

Yaa cok sukur kahverengi simdilik. Yarin giderim dr suanda uzandim yatiyorum. Sagol canimm moral oldunn insallah bebis yerini saglamlastirsin da kirmiziya donmesin. Allah razi olsun canim.
Yok yok bozma moralini olabiliyo bazen bak simdi iyiyim ben bitti artik ama kullaniyorum gene ne olur nolmaz diye :)

Benim baya sürdü cnm 3 hafta oldu hala da arar ara oluyor özelikle ayaktabcok dirdigimda

Olabilen biseymis canim insallah benm bebegimde sizinkiler gibi sagliklidir. Fazla ayakta durmamaya calisiyorum bakalim yatiyorum kalkmam bir sure. Ama sakinledimn siz cok iyi geldinizz :)

Canim bebekte sorun yoktu kesem gelismedi ama sormadim doktora dun cok kotuydum su son kalan parcam var kucuk onu da dusrurmusum gidicem doktara sorcam kurtaj olmadan bittiya cok sevindim ama cok zormus o agri anlatilmaz.
Çok geçmiş oldun canım Rabbim bir daha yaşatmasın İnşaAllah kürtajdan sonra üç ay beklemeyi tavsiye ediyor doktorlar rahim toparladın diye ama sen de gerek var mıdır bilemedim. En kısa zamanda olur İnşaAllah dualarımdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…