- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #55.541
ben denedim de diş kaşıyıcıyı kendisi o kadar uzun süreli tutamadığı için kullanamadık. Hemen düşürüyor çok tatlıBebeğimin sürekli eli ağzında ya. Sanki kaşınıyor gibi. Acaba diş kaşıyıcı alsam elinin yerine onu kullanabilir miyki
Dün kızıma çıngırak verdim kafasına geçirdi çok acıdı ağladı daha ellerini kullanamıyorlar yaBebeğimin sürekli eli ağzında ya. Sanki kaşınıyor gibi. Acaba diş kaşıyıcı alsam elinin yerine onu kullanabilir miyki
Canım tadı iğrenç maalesef ben bile kokusuna dayanamıyorum alışamadım hala ama alerjisi senin kesin var görünüyor yani yarı hidrolize bile olmaz ki . Raporla hiç para ödemedik .Saol cnm dr söylerim mama için şimdilik anne sütüne devam edin ısrarla dedi ama yavrum açaptamil hd mi neydi onu alın dedi %50 inek sütü varmış sordum 110 tl çok pahallı önemli değil alalım desem benim oğlum normal mamayı bile zorla yiyen bir bebekti tadını beğenmesezse yemez en iyisi o raporu çıkarmak
canım o mamanın tadı çok kötü olduğu için içine birşeyler koyuyorlarmış senin bilgin var mı?Canım tadı iğrenç maalesef ben bile kokusuna dayanamıyorum alışamadım hala ama alerjisi senin kesin var görünüyor yani yarı hidrolize bile olmaz ki . Raporla hiç para ödemedik .
Sağolasın canım inşallah dediğin gibi olur.Bi krem verdi sürüyorum bakalım nezaman iyileşecek.Görüntüsü beni paniklettiriyor elim ayağıma dolaşıyor resmen.Bezi bağlarken hiç ben ben değilim soğuk kanlı olamıyorumCanim krem vermistir doktor onu olabildigince bol sur o pipiyi hem koruyor hem cabuk iyilestiriyor. Erken sunnet en iyisi bak gor rahat edeceksin.
okurken gözümde canlandırdım bayıldımmmmCanım cok geçmiş olsun yatak neyse de koltuk çok sıkıntılı bırakma sakin. bı şey yapamadıklarını sanıyoruz ama biz görmezken bi çok hareketi yapabiliyorlar şu anda. Poposunu kaldırıp ayaklarıyla ite ite epey bi sürünebiliyorlar. Ben de şimdi altını açtım hava alsın diye biraz bıraktım gittim. 2 dakika içinde alttaki örtüyü toplamış yatağa çişini yapmış. Kaya kaya taytinin olduğu yere gidip taytı bı de koluna geçirmiş geldim bayrak gibi sallıyoro kadar kısa sürede nasıl yapmış anlayamadım. Ben yanındayken kuzu kuzu yatıyor sadece.
Hem ilk hem küçük hemde çok tatlısabahtan akşama kadar işyerinde fotoğraflarına videolarına bakıyorum ya çok özlüyorum kızımı
Biliyor musun ben nerdeyse hic bakmamistim. Gozumun ucuyla bakip fena oluyordum allahtan 1 hafta esim evdeydi o acip kremliyordu yoksa dayanilacak gibi degil.Sağolasın canım inşallah dediğin gibi olur.Bi krem verdi sürüyorum bakalım nezaman iyileşecek.Görüntüsü beni paniklettiriyor elim ayağıma dolaşıyor resmen.Bezi bağlarken hiç ben ben değilim soğuk kanlı olamıyorum
canim bencede hemen gotur cocuk drlati bu konuda vakit kaybi benceBenim oğlumda öyle 6.5 yaşında bebekliğinden bu yana uğraşıyorum en iyisi alerji doktoru aynen
bizimde öyle iki hafta once gece basladi hala devam bide elinin biri agzinda digeriyle de destek yapiyorBebeğimin sürekli eli ağzında ya. Sanki kaşınıyor gibi. Acaba diş kaşıyıcı alsam elinin yerine onu kullanabilir miyki
Biliyor musun ben nerdeyse hic bakmamistim. Gozumun ucuyla bakip fena oluyordum allahtan 1 hafta esim evdeydi o acip kremliyordu yoksa dayanilacak gibi degil.
Yok aslında düzgün kullanamıyor. Parmağini sokmaya çalışırken diğer parmaklar gözüne doğru geliyor falan öyle komik Bi görüntü oluyor:)Elini kullanabiliyor mu düzgün şekilde? Benim ki alıp ağzına götürüyor ama tam kullanmayı beceremiyor güçlü tutamadığı icin. Tam yönetemiyor da ellerini daha. Biraz çabalıyor sıkılıp yine parmağını sokuyor sonra.
Bende 53-52 aradı dolaşıyorum ve benide ufacık göbek rahatsız ediyor özellikle oturunca diyorum bu ne10 kg bi fazlam varkendimi bildim bileli 45 tim şimdi 57 olmuşum en çokta göbek rahatsız ediyor 48 50 ideal ama maalesef hiç istediğim kilo olmuyor.Ve sanki yükselmeye devam edecek gibi
Kaç yıldır instagram da şu video önüme çıkar her defasında kahkaha atarım izledinizmi hiç
[/QUOT
ayy bunu bende izledim cok komik yaaa
aynen kuzum ya anne yüreği çok başka birşeymiş. Bugün twitterda biri bebeği için mama ve bez ihtiyacı olduğunu söylüyordu. Alıp göndericem sanırımHem ilk hem küçük hemde çok tatlıEn önemlisi anne yüreği işte özlemek için okadar çok nedenin varki
ben bilmiyorum sanırım ne ki bu?Kaç yıldır instagram da şu video önüme çıkar her defasında kahkaha atarım izledinizmi hiç
Ay canim burnum sizladisabahtan akşama kadar işyerinde fotoğraflarına videolarına bakıyorum ya çok özlüyorum kızımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?