2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bebeğimin sürekli eli ağzında ya. Sanki kaşınıyor gibi. Acaba diş kaşıyıcı alsam elinin yerine onu kullanabilir miyki
ben denedim de diş kaşıyıcıyı kendisi o kadar uzun süreli tutamadığı için kullanamadık. Hemen düşürüyor çok tatlı

Canım tadı iğrenç maalesef ben bile kokusuna dayanamıyorum alışamadım hala ama alerjisi senin kesin var görünüyor yani yarı hidrolize bile olmaz ki . Raporla hiç para ödemedik .

Canım tadı iğrenç maalesef ben bile kokusuna dayanamıyorum alışamadım hala ama alerjisi senin kesin var görünüyor yani yarı hidrolize bile olmaz ki . Raporla hiç para ödemedik .
canım o mamanın tadı çok kötü olduğu için içine birşeyler koyuyorlarmış senin bilgin var mı?

Canim krem vermistir doktor onu olabildigince bol sur o pipiyi hem koruyor hem cabuk iyilestiriyor. Erken sunnet en iyisi bak gor rahat edeceksin.
Sağolasın canım inşallah dediğin gibi olur.Bi krem verdi sürüyorum bakalım nezaman iyileşecek.Görüntüsü beni paniklettiriyor elim ayağıma dolaşıyor resmen.Bezi bağlarken hiç ben ben değilim soğuk kanlı olamıyorum

okurken gözümde canlandırdım bayıldımmmm maşallah kuzulara

Biliyor musun ben nerdeyse hic bakmamistim. Gozumun ucuyla bakip fena oluyordum allahtan 1 hafta esim evdeydi o acip kremliyordu yoksa dayanilacak gibi degil.

Bebeğimin sürekli eli ağzında ya. Sanki kaşınıyor gibi. Acaba diş kaşıyıcı alsam elinin yerine onu kullanabilir miyki
bizimde öyle iki hafta once gece basladi hala devam bide elinin biri agzinda digeriyle de destek yapiyorben verdim sevdigi bi yane var tutiyor ama agzina goturemiyor ancak uzktan biz oynatiyoruz kanatlari şıkir şkır ses cikariyo bayiliyor

Biliyor musun ben nerdeyse hic bakmamistim. Gozumun ucuyla bakip fena oluyordum allahtan 1 hafta esim evdeydi o acip kremliyordu yoksa dayanilacak gibi degil.
Keşke benim eşimde yapsaydı ama hiç beceremez Bende gözlerimi kaçırıyorum ama bakıp hızlı hızlı yapmak zorunda kalıyorum oğlum çok nazlı hava değince bacağını bi aşağı yukarı yapıyor nasıl bunalıyorum 3 5 dakika içinde anlatamam.Bir haftada iyileşir diyo sorduğum herkes ben sanki daha uzun sürecek die düşünüyorum balon gibi off yaa

Yok aslında düzgün kullanamıyor. Parmağini sokmaya çalışırken diğer parmaklar gözüne doğru geliyor falan öyle komik Bi görüntü oluyor:)

10 kg bi fazlam var kendimi bildim bileli 45 tim şimdi 57 olmuşum en çokta göbek rahatsız ediyor 48 50 ideal ama maalesef hiç istediğim kilo olmuyor.Ve sanki yükselmeye devam edecek gibi
Bende 53-52 aradı dolaşıyorum ve benide ufacık göbek rahatsız ediyor özellikle oturunca diyorum bu ne ama biraz göbek çalışsam sıkılaşır gider gibi geliyor ama oğlum sağ olsun tuvalete bile göndermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…