- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #56.881
Canim bu site cok guvenli benim is arkadaslarim cok alisceris yapiyor burdan. Mallarida guzelAliexpress gibi mi acaba cnm inceleyim bi. Evet zara cok guzel oluyor kizima aliyordum sitesine bir bakiyim aklimda hm de var
Prima canım sleppy kullanıyordum bırakmıştım primadan mı olduki kaka yapmadığı için sıkta değişmedimMinik bebis canım bir de hangi marka bez kullanıyorsun?
Çok bekletme ama canım.Prima canım sleppy kullanıyordum bırakmıştım primadan mı olduki kaka yapmadığı için sıkta değişmedim
Allah razı olsun bende yıkayım bari çok sık tekrar edermiş bualtını tamamen çıkarıyorum üst kısmını sıyırıyorum yukarı kadar. Musluğu açıp altına sokuyorum. tek elimle koltuk altlarından tutuyorum tek elimle de poposunu vajinasını iç kısımlarını iyice yıkıyorum. Araları da yıkıyorum kaka kalmasın diye. bacak aralarını da yıkıyorum. İyice temizlendiğinden emin olmadan kapatmıyorum musluğu. Sonra bir havluya yatırıp detaylıca inceliyorum birşey kalmış mı diye. kaldıysa tekrar suya sokuyorum. Asla ıslak mendil yada başka bir pamukla bezle silmiyorum ki başka yerlere bulaşmasın diye. Tamamen temizlendiğinde havluyla iyice kurulayıp ıslak yer kalmadığına emin olunca bezini bağlıyorum. Kızarıklık olmadıkça pişik kremi kullanmıyorum.
Cok gecmis olsun kendini hi c suclama bende kaka yapmamissa sık degistirmiyorum yeni dogan iskak mendil kullaniyorum yal izca kaka yaptiginda siliyorum cis yaptiginda silmiyorum olacagi varmis senin sucun yok rabbim beterinden korusun tez zamanda sifa versinPrima canım sleppy kullanıyordum bırakmıştım primadan mı olduki kaka yapmadığı için sıkta değişmedim
şaşırmadım :) primadan nefret ediyorum :) ama tabi her bebeğin yapısı farklıdır. Bir de içeriğinden petrol olduğunu duyduktan sonra pişikleri ve idrar yolu enfeksiyonlarını hep primaya bağlıyorum. sen sleepye dön canım yeniden. primadandır değildir bilmem ama biz önlemimizi alalım takdir Allahtan.Prima canım sleppy kullanıyordum bırakmıştım primadan mı olduki kaka yapmadığı için sıkta değişmedim
sağlık ocağının verdiğinde paraben var diye ocean kullanıyoruz biz canmBugün doktora gittik bu eskisinden de ilgisiz çıktı kadına diyorum rota aşısını önerirmisiniz diye bana ben bişey diyemem ailelere bırakıyorum özel aşı riskleri var alerjik reaksiyonlar gösteriyor diyorum damaklarını çok kaşıyor çıkan diş yok ama sertleşme var 3 aylıkta azı dişi çıkaracaktık sanki delirtti kadın beni arkadaşlar kullandığınız d vitamini önerilerinizi alabilirmiyim sağlık ocağı monovit d3 verdi bu pek içime sinmiyor neyle değiştirsem acaba daha kapsamlı bi vitamin var mı ki
Canım çok zor yabancı birine bırakmak. Bence bakıcıya biraksan bile emin olana kadar annen kalsın yanlarında 1 ay filan. Benim annem bakıyor ona bile şöyle tut poposunu şöyle sil şöyle yatır filan diye akıl verip duruyorum bı turlu güvenemiyorum. 4 saat yokum evde kadın ağlamasın diye 4 saat boyunca kucağından bırakamiyor. kucaktan bırakınca ağlayan bi bebeğim var Düşünüyorum en iyi bakıcı bile olsa bı sure sonra yorulup atar kenara ağlar durur. O sahneyi hayal ettikçe, buna maruz kalan bebekler olduğunu düşündükçe canım sıkılıyorKızlar ise başlayınca bebeginize kim bakacak?
Bi yerden haber geldi, başvurmak istiyorum ama kızıma bakacak kimse yokgüven sorunum da var. Hadi birisini buldum diyelim, 5 gün için ne kadar fiyat verirler. Hiç bileniniz var mı?
Öyle tombik yanagi olmasın onun daKızlar kızımın yüzüne bakar mısınız sadece oralarda kabarlar var zımpara gibi doktor öpmekten dedi ama geçmiyor özellijle akşamları hepten kıpkırmızı oluyo sabahları daha hafif sanki soyuk gibi oluyor. Atopik dermatit böyle bisey değil dimi ? Vucudunda falan hıcbıyerınde yok sadece yüzünün yanları böyle .
şaşırmadım :) primadan nefret ediyorum :) ama tabi her bebeğin yapısı farklıdır. Bir de içeriğinden petrol olduğunu duyduktan sonra pişikleri ve idrar yolu enfeksiyonlarını hep primaya bağlıyorum. sen sleepye dön canım yeniden. primadandır değildir bilmem ama biz önlemimizi alalım takdir Allahtan.Smyy89 nin dediği gibi sadece hijyene bağlama ayaklarını üşütmekten falan da olmuş olabilir.
Smyy89 un yazdığı hiçbirşey bana gelmiyor neden acaba bildirim falan da Yok geçmişe bakıyorum yok yani neden olur acaba
Canım benim de o konuda güven problemim var ama başka bakacak birisi de yok. Annem asla bakmaz. Ben erken doğum riskinden 2 ay hiç kalkmadım. Eşim gelene kadar ac bekledim, bir defa da gelip bana yemek hazırlamadı. Doğum yapında bir gün evimde kalıp yardım etmedi. Geldiğinde babam hadi hadi der durur, bazen bulaşık yikamasina bile izin vermez bana kalır bulaşıklar.Canım çok zor yabancı birine bırakmak. Bence bakıcıya biraksan bile emin olana kadar annen kalsın yanlarında 1 ay filan. Benim annem bakıyor ona bile şöyle tut poposunu şöyle sil şöyle yatır filan diye akıl verip duruyorum bı turlu güvenemiyorum. 4 saat yokum evde kadın ağlamasın diye 4 saat boyunca kucağından bırakamiyor. kucaktan bırakınca ağlayan bi bebeğim var Düşünüyorum en iyi bakıcı bile olsa bı sure sonra yorulup atar kenara ağlar durur. O sahneyi hayal ettikçe, buna maruz kalan bebekler olduğunu düşündükçe canım sıkılıyor
kız engelledin mi beni yoksaSmyy89 un yazdığı hiçbirşey bana gelmiyor neden acaba bildirim falan da Yok geçmişe bakıyorum yok yani neden olur acaba
Canim cok gecmis olsun. Eltimin kizinda egzama var biraz benzettim ama onunkiler kabariyoda biraz. Gerci oyl3 olsa dr soylerdiKızlar kızımın yüzüne bakar mısınız sadece oralarda kabarlar var zımpara gibi doktor öpmekten dedi ama geçmiyor özellijle akşamları hepten kıpkırmızı oluyo sabahları daha hafif sanki soyuk gibi oluyor. Atopik dermatit böyle bisey değil dimi ? Vucudunda falan hıcbıyerınde yok sadece yüzünün yanları böyle .
Boş ver o zaman çalışmayı en azından kendini ifade edebilecek duruma gelene kadar. Ona saglayacagin maddi imkanlardan çok daha önemli ruhsal olarak sağlıklı bı bebeklik geçirmesi. Zaten hemsireydin galiba mutlaka bulursun bı is. İş imkanlariniz bol sizin.Canım benim de o konuda güven problemim var ama başka bakacak birisi de yok. Annem asla bakmaz. Ben erken doğum riskinden 2 ay hiç kalkmadım. Eşim gelene kadar ac bekledim, bir defa da gelip bana yemek hazırlamadı. Doğum yapında bir gün evimde kalıp yardım etmedi. Geldiğinde babam hadi hadi der durur, bazen bulaşık yikamasina bile izin vermez bana kalır bulaşıklar.
Babam zaten annem olmadan bir gün bile zor kalır evde.
O yüzden o ihtimal ölükeşke benim annemde sizinkiler gibi olsa ne kadar çok üzülüyorum bi bilsen bu duruma
Smyy89 canım senin yazdıkların hiç görünmüyordu bana profiline girdim görünür yapı işaretledim nasıl oldu bilmiyorum seni gözardı et olarak işaretlemişim
Doktor mu verdi canım 1 yaşına kadar mı kullanacaksınızsağlık ocağının verdiğinde paraben var diye ocean kullanıyoruz biz canm
Çok haklısın kuzum ama maaş zor yetiyor. Kredi kartı full oluyor. Evimiz kira, arabamızı da sattık. Eşim araba almak istiyor krediyle ama zor. Yazın askere gidecek 1 ay maaş alamicak yine sikisicaz. Bizim için önemli olan tam bu zamanlarBoş ver o zaman çalışmayı en azından kendini ifade edebilecek duruma gelene kadar. Ona saglayacagin maddi imkanlardan çok daha önemli ruhsal olarak sağlıklı bı bebeklik geçirmesi. Zaten hemsireydin galiba mutlaka bulursun bı is. İş imkanlariniz bol sizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?