2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
bebegin nasil oldu cnm iyimi

ay canım taa izmir'den mi hissedildi amcamda dedi haberlere bakma sen çok şiddetliydi 7 felan vardı dedi birde diğer köylerde ölen de var haberde yok diyorlar telaşlanmasınlar diye sanırım tabiii işte annelik kendi canından onunkini düşünüyorsun

Kızlar sünnet işini yaptıran var mı? Keske doğunca yaptırsaymışım diyorum şimdi hiç kıyamıyorum 3 aylık olduk cok da gec kalmak istemiyorum
Cnm 40 lıyken yapmak istedim eşim izin vermedi ki keşke yapmış olsaydık ozaman sinirleri henüz tam gelişimiz değil hissetmiyorlar öyle pişmanım ki şimdi de onca iğneler yeri kıyamıyorum canını bir daha yakmaya sanırım erteleyecem son bahar gibi yaparım belki

Tesekkur ederim canım. Anlık tansiyonum veya sekerim düşüyor sanırım. Gözüm kararıyor falan. Hissettiğim an bensuyu bırakıyorum çok şükür.
oyy canım bi doktora mı görünsen? hani ciddi birşeyse erken teşhis konulsun. geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Kızlar kızımın yüzüne bakar mısınız sadece oralarda kabarlar var zımpara gibi doktor öpmekten dedi ama geçmiyor özellijle akşamları hepten kıpkırmızı oluyo sabahları daha hafif sanki soyuk gibi oluyor. Atopik dermatit böyle bisey değil dimi ? Vucudunda falan hıcbıyerınde yok sadece yüzünün yanları böyle .

Eklentiler

• BD06BB3E-4645-42FC-B93D-D6727A678130.webp
    23 KB · Görüntüleme: 45
  • F62BB9A5-3929-442B-9DD7-240917ACC5EA.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 47
kızlar 3 gundur uykusuzluktan gebericem artik cok yoruldum ya boluk porcuk sabaha kadar 5 kez uyanirmi uyanio oglum emme desen cok da istahli degil odadan bi yere çıkamıyorum resmen vc yemek dışında
canım ben iki gündür karnının üstüne yatırıyorum ve rahatız iki gündür sende dene istersen. ve her ağladığında alma kucağına sonra yapışık ikiz gibi gezersiniz bunalırsın ileride aynı benim büyük kızım gibi gece ağladığında yüzünü okşa sev ama konuşma benim kız bazen öyle de geriye uyuyor. hala bizim sıcaklığımızı arıyorlar. uyku arkadaşı var mı? alıştır olmazsa

Cnm bunun Aynısı bizim oldu kaş arası alnı Boğaz’ı bizim dermatit ama doktor öpücükten diyosun belki değildir inş da öyledir öpücükten olsun da dermatit olmasın aman

oyy canım bi doktora mı görünsen? hani ciddi birşeyse erken teşhis konulsun. geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Tesekkur ederim kuzum. Hastaneden çıkamaz olduk, tabii çok şükür bi sıkıntımız yok ama, insan kendini unutuyor. Hiç gitmek istemiyorum artık. Genelde tansiyon ve sekerim düşük oluyor. Ondan heralde.
Demir falan da düşük. Hiç vitaminlerimi icmıyorum ama, akıllanmam ben

Atopik dermatit canım galiba. Bizimki de böyleydi doğaldan beri. Doktor öyle dedi, radix nemlendirici alın dedi dermatit için. Onunla iki güne geçti. Sürekli kullanıyorum simdi

Kızlar ise başlayınca bebeginize kim bakacak?
Bi yerden haber geldi, başvurmak istiyorum ama kızıma bakacak kimse yok güven sorunum da var. Hadi birisini buldum diyelim, 5 gün için ne kadar fiyat verirler. Hiç bileniniz var mı?

Evet hissedildi walla.baya şiddetliydi uykumdan uyandım çünkü. Burda böyle hissedildiyse orda kimbilir nasıl olmuştur. 5.5 diyo haberlerde hiç sanmıyorum yani o şekilde olduğunu. Ölen mi olmuş yaaa Allah rahmet eylesin önce can falan değil yani önce evlat. ( umarım tekrarı olmaz 15 20 saniye dakikalar geliyo insana.

bizimki de böyleydi canm. Atopik dermatit bu. Serra'nın da sadece yanağında çıkıyor

canım bizimkine anneanne babaanne baktığı için rahatız da bir kadın var arkadaşımın çocuklarına bakmıştı. Çok iyiymiş. 1600 artı ssk diyormuş.

canım bizimkine anneanne babaanne baktığı için rahatız da bir kadın var arkadaşımın çocuklarına bakmıştı. Çok iyiymiş. 1600 artı ssk diyormuş.
Canım zaten 2000 civarı alsam hepsi kadına gidecek o zaman teyzem var aslında bakar ama perşembe cumaları müsait olmuyor. Ne yapacagimi şaşırdım. Başvurmasam mi o zaman

Cnm bunun Aynısı bizim oldu kaş arası alnı Boğaz’ı bizim dermatit ama doktor öpücükten diyosun belki değildir inş da öyledir öpücükten olsun da dermatit olmasın aman
Öpmüyoruz gene geçmiyor anlamadımki özellikle aksamları kabarıyo kıpkırmızı oluyo . Nasıl geçti sizinki ilaçla mı

Canım zaten 2000 civarı alsam hepsi kadına gidecek o zaman teyzem var aslında bakar ama perşembe cumaları müsait olmuyor. Ne yapacagimi şaşırdım. Başvurmasam mi o zaman
bizim şirkette çalışan bir ablayla aynı doğum yaptık. Onun oğluna da görümcesi bakıyormuş. Maaşımın yarısını veriyorum diyor. Sen de maaşının yarısına falan bakabilecek ssksız çalışacak birini bulabilirsen bence başvurabilirsin. Komşularınız falan yok mu bakabilecek, paraya da ihtiyacı olan?

Ağustosta taşındık kuzum. Pek çevrem yok burada. Teyzem yakın ona sorucam, 1000 e falan bakacak ihtiyacı olan iyi birisi var mı diye. Ilk bulup sonra başvurmak istiyorum.
Çalışmam şart. Yoksa bu devirde tek maaşla rahatca çocuk büyütmek imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…