- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #56.841
bebegin nasil oldu cnm iyimiAynen ya ben de dün eşime diyordum 6 Mart son sat tarihindi ve 1 Nisa’na kadar öğrenememiştik varlığını ne çok istiyordum hamile kalmayı çünkü bir kürtajım vardı onun gitmesiyle gebelik isteği artmıştı şükür hamdolsun ki kaldık doğdular rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize
ay canım taa izmir'den mi hissedildiIzmirde biz hissettik canım atlasla tektik evde yatiyoduk bi panikle kalktım kucağıma aldım hemen çocukta korktu birden alınca.( şimdi uyuyo yatak odasında yanından ayrilamiyorum tekrar olur diye. Önceden kendim için çok korkardım şimdi çocuğum için korkuyorum Allah korusun daha siddetlisi olur diye.
Cnm 40 lıyken yapmak istedim eşim izin vermedi ki keşke yapmış olsaydık ozaman sinirleri henüz tam gelişimiz değil hissetmiyorlar öyle pişmanım ki şimdi de onca iğneler yeri kıyamıyorum canını bir daha yakmaya sanırım erteleyecem son bahar gibi yaparım belkiKızlar sünnet işini yaptıran var mı? Keske doğunca yaptırsaymışım diyorum şimdi hiç kıyamıyorum 3 aylık olduk cok da gec kalmak istemiyorum
Saol cnm valla sanki daha iyi kontrole bir türlü gidemedik eşimin izni olmadığı için bugün gidecez dua edin iyi şeyler söylesin dr ben de ediyorum hapşırma öksürük arada oluyor ama iyi gibi görünüyor önemli olan ciğeribebegin nasil oldu cnm iyimi
oyy canım bi doktora mı görünsen? hani ciddi birşeyse erken teşhis konulsun. geçmiş olsun canım dikkat et kendineTesekkur ederim canım. Anlık tansiyonum veya sekerim düşüyor sanırım. Gözüm kararıyor falan. Hissettiğim an bensuyu bırakıyorum çok şükür.
Yaaaa minik adammm yerim onu ben maşallah cnm çok tatlısınızYaa kızlar şuna bakar mısınız nasıl bakıyor bana ❤ İnsan aşık olmaz mı bu topçiğe yaaEki Görüntüle 2247832
canım ben iki gündür karnının üstüne yatırıyorum ve rahatız iki gündür sende dene istersen. ve her ağladığında alma kucağına sonra yapışık ikiz gibi gezersiniz bunalırsın ileride aynı benim büyük kızım gibikızlar 3 gundur uykusuzluktan gebericem artik cok yoruldum ya boluk porcuk sabaha kadar 5 kez uyanirmi uyanio oglum emme desen cok da istahli degil odadan bi yere çıkamıyorum resmen vc yemek dışında
Cnm bunun Aynısı bizim oldu kaş arası alnı Boğaz’ı bizim dermatit ama doktor öpücükten diyosun belki değildir inş da öyledir öpücükten olsun da dermatit olmasın amanKızlar kızımın yüzüne bakar mısınız sadece oralarda kabarlar var zımpara gibi doktor öpmekten dedi ama geçmiyor özellijle akşamları hepten kıpkırmızı oluyo sabahları daha hafif sanki soyuk gibi oluyor. Atopik dermatit böyle bisey değil dimi ? Vucudunda falan hıcbıyerınde yok sadece yüzünün yanları böyle .
Tesekkur ederim kuzum. Hastaneden çıkamaz olduk, tabii çok şükür bi sıkıntımız yok ama, insan kendini unutuyor. Hiç gitmek istemiyorum artık. Genelde tansiyon ve sekerim düşük oluyor. Ondan heralde.oyy canım bi doktora mı görünsen? hani ciddi birşeyse erken teşhis konulsun. geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Atopik dermatit canım galiba. Bizimki de böyleydi doğaldan beri. Doktor öyle dedi, radix nemlendirici alın dedi dermatit için. Onunla iki güne geçti. Sürekli kullanıyorum simdiKızlar kızımın yüzüne bakar mısınız sadece oralarda kabarlar var zımpara gibi doktor öpmekten dedi ama geçmiyor özellijle akşamları hepten kıpkırmızı oluyo sabahları daha hafif sanki soyuk gibi oluyor. Atopik dermatit böyle bisey değil dimi ? Vucudunda falan hıcbıyerınde yok sadece yüzünün yanları böyle .
Evet hissedildi walla.baya şiddetliydi uykumdan uyandım çünkü. Burda böyle hissedildiyse orda kimbilir nasıl olmuştur. 5.5 diyo haberlerde hiç sanmıyorum yani o şekilde olduğunu. Ölen mi olmuş yaaa Allah rahmet eylesinay canım taa izmir'den mi hissedildiamcamda dedi haberlere bakma sen çok şiddetliydi 7 felan vardı dedi birde diğer köylerde ölen de var haberde yok diyorlar telaşlanmasınlar diye sanırım tabiii işte annelik kendi canından onunkini düşünüyorsun ❤
bizimki de böyleydi canm. Atopik dermatit bu. Serra'nın da sadece yanağında çıkıyorKızlar kızımın yüzüne bakar mısınız sadece oralarda kabarlar var zımpara gibi doktor öpmekten dedi ama geçmiyor özellijle akşamları hepten kıpkırmızı oluyo sabahları daha hafif sanki soyuk gibi oluyor. Atopik dermatit böyle bisey değil dimi ? Vucudunda falan hıcbıyerınde yok sadece yüzünün yanları böyle .
canım bizimkine anneanne babaanne baktığı için rahatız da bir kadın var arkadaşımın çocuklarına bakmıştı. Çok iyiymiş. 1600 artı ssk diyormuş.Kızlar ise başlayınca bebeginize kim bakacak?
Bi yerden haber geldi, başvurmak istiyorum ama kızıma bakacak kimse yokgüven sorunum da var. Hadi birisini buldum diyelim, 5 gün için ne kadar fiyat verirler. Hiç bileniniz var mı?
Canım zaten 2000 civarı alsam hepsi kadına gidecek o zamancanım bizimkine anneanne babaanne baktığı için rahatız da bir kadın var arkadaşımın çocuklarına bakmıştı. Çok iyiymiş. 1600 artı ssk diyormuş.
Öpmüyoruz gene geçmiyor anlamadımki özellikle aksamları kabarıyo kıpkırmızı oluyo . Nasıl geçti sizinki ilaçla mıCnm bunun Aynısı bizim oldu kaş arası alnı Boğaz’ı bizim dermatit ama doktor öpücükten diyosun belki değildir inş da öyledir öpücükten olsun da dermatit olmasın aman
Baska bi doktora daha göstereyim en iyisiAtopik dermatit canım galiba. Bizimki de böyleydi doğaldan beri. Doktor öyle dedi, radix nemlendirici alın dedi dermatit için. Onunla iki güne geçti. Sürekli kullanıyorum simdi
bizim şirkette çalışan bir ablayla aynı doğum yaptık. Onun oğluna da görümcesi bakıyormuş. Maaşımın yarısını veriyorum diyor. Sen de maaşının yarısına falan bakabilecek ssksız çalışacak birini bulabilirsen bence başvurabilirsin. Komşularınız falan yok mu bakabilecek, paraya da ihtiyacı olan?Canım zaten 2000 civarı alsam hepsi kadına gidecek o zamanteyzem var aslında bakar ama perşembe cumaları müsait olmuyor. Ne yapacagimi şaşırdım. Başvurmasam mi o zaman
Ağustosta taşındık kuzum. Pek çevrem yok burada. Teyzem yakın ona sorucam, 1000 e falan bakacak ihtiyacı olan iyi birisi var mı diye. Ilk bulup sonra başvurmak istiyorum.bizim şirkette çalışan bir ablayla aynı doğum yaptık. Onun oğluna da görümcesi bakıyormuş. Maaşımın yarısını veriyorum diyor. Sen de maaşının yarısına falan bakabilecek ssksız çalışacak birini bulabilirsen bence başvurabilirsin. Komşularınız falan yok mu bakabilecek, paraya da ihtiyacı olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?