2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kaliplari nasilmis cnm
Kaliplari biraz kucuk olabilir. Bana hediye 3 6 ay lik pilar bi tulum almislardi. Ben onu 2. Ayda mont niyetine ustune giydirmeye basladim disari cikarken. Baya kalindi. Simdi 3 ay bitti hala giydiriryorum ama bidahaki ay giydirilmez. Biraz buyuk alsan daha iyi gibi sanki

Anneler oğullarına daha düşkün oluyolar sanırım

Kızı olanlar cevap bekliyorum ne olur aylardır yardımcı olabileceğim konularda ben herkese elimden geleni yaptım burda neolur alt temizliğinizi ve banyonuzu anlatın yanlışı bulmam lazım
Cnm banyoda kuvetin icine su doldurup mu yikiyordun kiz cocuklarinda bu tavsiye edilmez. Bezi cislide olsa sık degistir. Birde popoyu yukardan asagi sil. Doktorada mutlaka sor nelere dikkat ediyim diye cunku tekrarlayan bir sey oldugunu biliyorum. Cok gecmis olsun
Ocean kullaniyorum ben canim

Aaaa tam tersi öğleye kadar 50 yaşında teyzeler gibi bi köşede oturup öğleden sonra özellikle gece yarısı deli gibi iş yapmak istiyorum
Kuzum belkide aliskanlik hic gece yasamayi sevenlerden olmadim ben hep gunduz halletmeliyim islerimi sinavlarimi bile cok uykum geldiyse gece calismaz uyurdum.

Cnm ben erken yatiyorum belki ondan 2 cocukla benim pilim aksam bitiyor mutlaka oglumu uyutunca en gec 10 10.30 da uyumaliyim. Hatta bazen 9.30 da uyuyorum. Gec yatsam o gun heralde olurum ya.

Bende küvet içinde yıkıyorum ama su doldurup degil. Neden önerilmiyor acaba

Sen de o şekilde karşılığını alcaksın gibi düşün çocuğuna bakcak ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…