- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #56.961
Tamam canım cok sagolhindistan cevizi yağını bir sor doktora canım. O da egzamayı tetikliyor olabilir.
Bizim de gün içinde iyi. Uyurken de birşeyi yok. Sabah kalktığında bir bakıyoruz yanağı pütür pütür kızarmış. Sonra bolca nemlendiriyoruz gün içinde geçiyor.
Canım tam olarak sorduğunu anlamadım kızım 3,5 aylık ilk defa idrar yolu enfeksiyonu oldu ama nezamandır var bilmiyorum yaklaşık 45 gündür meme reddi yaşıyorduk enfeksiyon buna sebep olabiliyormuş.. kakasınıda 30 günlükten Buyana kendi yapamıyor ben yaptırıyorum fitil atıyorum yapıyor fitil atınca diğer 2 gün kendi yapıyor sonra yine yapmıyor 5 gün bekleyip tekrar fitil atıyorum bu hep böyle devam ediyor nezamana kadar gidecekse artıkilk defam mi oldu sizin tekrarlayan enfekisyon olipda teshis koyamadi iseler ondandir ama bir kere bile olduysa ve 5 gun yapmadi ise yine muhtemelen alakalidir benimde kronik kabizlig vardi ve sık sık idrar enfeksiyonu olurdum cölyak teshisi kondu kabizligim duzeldi enfeksiyon olmuyor artik kzimin teshisinden sonra farkettim hatta idrar da cikan e koli dıstan degil icten bulasiyor senin yapacagin bisey yok dedi prof bize sondali film cdsini gosterdi resmen bagirsak okadar dolmus genislemiski balon gibi olmasi gereken idrar torbasini bi taraftan bastirmis idrar torbasi mide gibi duruyor suan almanyadayim orda olsaydim siyledigin doktora da bi gotururdum
Bencede buna bir çözüm bulmalıyım artık çok teşekkür ederimMinik bebis can bence hergun kaka yapmasini saglasan dru ile görusup allahim sifa versin tekrarlamasin
Canm bize 3 6 aylik suan oluyor ama bir ay sonra olmaz. Beden secerken yaninda santimleri yazıyor orayi dikkate al.Kuzum bebisin kaç cm ve kac kilo? Bende hm'den siparis vercem bi türlü veremedim. 4-6 ay almayı düşünüyordum.
Benimki de iki gündür ıshal gibi be bugün 5 kere yaptı canım şu saate kadarKızlar biz haftaya nasipse 4 aylık olacaz fakat ben rota aşısını unutmuşum bugün kontrol vardı gittik bu hafta sonuna kadar yapılmalı dedi dr sanırım 16 haftadan sonra olmuyormuş bir dozu olduk 2 doz daha olacaz 3 doz yani sanırım bir çoğunuz 2 doz olanını yapmıştı neyse yaptık 5 ve 6 aya da diğer dozları yapacaz nasipse ama aşıdan sonra hemen uyudu ki oğlum çok kolay uyumaz huzursuz ve ishal oldu 2 saat önce yaptık 2 kez kaka yaptı var mı böyle olan ne zaman geçti olan varsa ?
Canım ona gore seciyorum ama 6-9 denilince şaşırdım. Bizimkisi küçük galiba. Beden mi küçük demistim de ondanCanm bize 3 6 aylik suan oluyor ama bir ay sonra olmaz. Beden secerken yaninda santimleri yazıyor orayi dikkate al.
Sağolasın canım teşekkürlerWellcare 400 ıu kullanıyoruz çoğu kişi de burda bunu kullanıyor diye biliyorum. Günlük 1 fıs.
Canım çok geçmiş olsun benim kızımda da daha önce oldu suçlama kendini neden olduğunu bulamamıştım herşeyine dikkat ettiğimi düşünüyorum ama yinede bizde geçirdik.Her alt değiştirmede arasını açıp temizlemiyorum.Kaka yapmışsa açmadan yukardan aşağı bi kerede ıslak mendille siliyorum.küvetinde fileyle yıkıyorum suyun içine yatırmıyorum poposunun değdiği sudan enfeksiyon almasın diye.Bunlara rağmen yinede oldu kendini suçlama çok geçmiş olsun.Kızlar 3 günde üzüntüden 4 kilo verdim idrar yolu enfeksiyonu olmuş kızım üremede çıktı 10 günlük tedavi verildi biberonu kabul etmiyor beslenmeyi red ediyor beni kendi yerinize koyun kaşık maması aldık tükürüyor yemiyor kızı olan anneler alt temizliğinde her defasında orasını açıp siliyormusunuz banyoda nasıl yıkıyorsunuz bi akıl verin ben nerde yanlış yaptımda kızıma enfeksiyonu kaptırdım neolur yazın bişeyler ben kaka yapmadığı için arasını açıp silmiyordum kaka yapınca siliyordum kakayıda 5 gün yapmıyor 3 gün üst üste yapıp tekrar 5 gün yapmıyor banyoda hiç kurcalamam arasını yıkamam su döküyoruz hafifçe açıp ovmak yok ne olur yazın ya napacağımı şaşırdım
Ocean kullanıyorum ben cnmBugün doktora gittik bu eskisinden de ilgisiz çıktı kadına diyorum rota aşısını önerirmisiniz diye bana ben bişey diyemem ailelere bırakıyorum özel aşı riskleri var alerjik reaksiyonlar gösteriyor diyorum damaklarını çok kaşıyor çıkan diş yok ama sertleşme var 3 aylıkta azı dişi çıkaracaktık sanki delirtti kadın beni arkadaşlar kullandığınız d vitamini önerilerinizi alabilirmiyim sağlık ocağı monovit d3 verdi bu pek içime sinmiyor neyle değiştirsem acaba daha kapsamlı bi vitamin var mı ki
Aynı ben inanamıyorum ya keşke istanbulda olsan şaka gibiyizAaaa tam tersi öğleye kadar 50 yaşında teyzeler gibi bi köşede oturup öğleden sonra özellikle gece yarısı deli gibi iş yapmak istiyorum
Benimki 60 cm 6200 hm 4-6 tam geliyodu 2 hafta önce aldığımda yeni alsam 6-9 alırım hala 4-6 giyiyo ama uzun süre giyemez.Eşofmanlar sıkmasın diye biraz büyük istiyorum ben yoksa bebeğim kilolu değil aslındaGüzel fikirmiş kuzumbunu uygularım
Masallah kuzunaBizimkisi 63 cm 6200 kilo. 4-6 olur heralde.
Bende 4 6 yi kısa süre giyecekse 6 9 mu alsam acaba?Canım çok geçmiş olsun benim kızımda da daha önce oldu suçlama kendini neden olduğunu bulamamıştım herşeyine dikkat ettiğimi düşünüyorum ama yinede bizde geçirdik.Her alt değiştirmede arasını açıp temizlemiyorum.Kaka yapmışsa açmadan yukardan aşağı bi kerede ıslak mendille siliyorum.küvetinde fileyle yıkıyorum suyun içine yatırmıyorum poposunun değdiği sudan enfeksiyon almasın diye.Bunlara rağmen yinede oldu kendini suçlama çok geçmiş olsun.
Ocean kullanıyorum ben cnm
Aynı ben inanamıyorum ya keşke istanbulda olsan şaka gibiyiz
Benimki 60 cm 6200 hm 4-6 tam geliyodu 2 hafta önce aldığımda yeni alsam 6-9 alırım hala 4-6 giyiyo ama uzun süre giyemez.Eşofmanlar sıkmasın diye biraz büyük istiyorum ben yoksa bebeğim kilolu değil aslında
4-6da omuzları tam oluyo benimkine ama mesela biraz bol gibi duruyo pijaması ama alt pijamasının lastiği baya tam oluyo yine öyle alsam sıkar artık yani ki kilolu değil.Bi de yüksek ısıda yıkıyorum çekme payı da oluyo çok az o yüzden 6-9 diyorum ben.Sen bence bi arkadaş yazmıştı kim yine unuttum onun dediği gibi ikisine de bak yıkanmadan giydiremediğimiz için kıyafetlerinin üstüne tutup bakıyorum ben nasıl olur bedeni diye.Şimdi 6-9 büyük gelebilir gözüne ama bence daha iyi olur içinin rahat etmesi için sen ikisinide sipariş versen daha iyiBende 4 6 yi kısa süre giyecekse 6 9 mu alsam acaba?
Tamam kuzum çok teşekkür ederim cok sagol4-6da omuzları tam oluyo benimkine ama mesela biraz bol gibi duruyo pijaması ama alt pijamasının lastiği baya tam oluyo yine öyle alsam sıkar artık yani ki kilolu değil.Bi de yüksek ısıda yıkıyorum çekme payı da oluyo çok az o yüzden 6-9 diyorum ben.Sen bence bi arkadaş yazmıştı kim yine unuttum onun dediği gibi ikisine de bak yıkanmadan giydiremediğimiz için kıyafetlerinin üstüne tutup bakıyorum ben nasıl olur bedeni diye.Şimdi 6-9 büyük gelebilir gözüne ama bence daha iyi olur içinin rahat etmesi için sen ikisinide sipariş versen daha iyi
Canım senin bebiş alerjili değil miydiKızlar biz haftaya nasipse 4 aylık olacaz fakat ben rota aşısını unutmuşum bugün kontrol vardı gittik bu hafta sonuna kadar yapılmalı dedi dr sanırım 16 haftadan sonra olmuyormuş bir dozu olduk 2 doz daha olacaz 3 doz yani sanırım bir çoğunuz 2 doz olanını yapmıştı neyse yaptık 5 ve 6 aya da diğer dozları yapacaz nasipse ama aşıdan sonra hemen uyudu ki oğlum çok kolay uyumaz huzursuz ve ishal oldu 2 saat önce yaptık 2 kez kaka yaptı var mı böyle olan ne zaman geçti olan varsa ?
Sen ne zaman yaptırdın cnm? 4 saat oldu yapalı 3 kez kaka yaptı ya geçer inş zaten zayıf kalmış kilo almamışBenimki de iki gündür ıshal gibi be bugün 5 kere yaptı canım şu saate kadar
Allerjisi var cnm ama dr yapalım dedi hatıra gittiğim 3 dr bile yapalım demiştiCanım senin bebiş alerjili değil miydi
Ben aldığım elektronik olmayan herşeyi yıkıyorum canımKızlar e bebekten hışırtılı kitap aldım onu yıkamak gerekir mi
Ben de çok araştırdım alerjisi olanları etkileyebilir dediler . Çocuk doktorumuz da yaptırmayın dedi o da doktor arkadaşına sordu. Neyse inşallah çabuk toparlar.Allerjisi var cnm ama dr yapalım dedi hatıra gittiğim 3 dr bile yapalım demişti
Cnm ben de çok kararsızdım ama bir yandan da vicdanım rahatsızdı yaptım artık rabbim hepimizin yavrusunu korusun inşBiz atesli ishal olmustuk eger olmasaydik ertesi gun rota yaptircaktim. Tamda duzelmedi bence. simdi bide burnu tikali falan grip oldu rota asisini artik yaptirmamaya karar verdim. Zaten ishali var birde grip iyice tetikler diye korkuyorum insallah bu virusu kapmadan buyur oglum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?