2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım tam olarak sorduğunu anlamadım kızım 3,5 aylık ilk defa idrar yolu enfeksiyonu oldu ama nezamandır var bilmiyorum yaklaşık 45 gündür meme reddi yaşıyorduk enfeksiyon buna sebep olabiliyormuş.. kakasınıda 30 günlükten Buyana kendi yapamıyor ben yaptırıyorum fitil atıyorum yapıyor fitil atınca diğer 2 gün kendi yapıyor sonra yine yapmıyor 5 gün bekleyip tekrar fitil atıyorum bu hep böyle devam ediyor nezamana kadar gidecekse artık

Benimki de iki gündür ıshal gibi be bugün 5 kere yaptı canım şu saate kadar

Canım çok geçmiş olsun benim kızımda da daha önce oldu suçlama kendini neden olduğunu bulamamıştım herşeyine dikkat ettiğimi düşünüyorum ama yinede bizde geçirdik.Her alt değiştirmede arasını açıp temizlemiyorum.Kaka yapmışsa açmadan yukardan aşağı bi kerede ıslak mendille siliyorum.küvetinde fileyle yıkıyorum suyun içine yatırmıyorum poposunun değdiği sudan enfeksiyon almasın diye.Bunlara rağmen yinede oldu kendini suçlama çok geçmiş olsun.

Ocean kullanıyorum ben cnm

Aaaa tam tersi öğleye kadar 50 yaşında teyzeler gibi bi köşede oturup öğleden sonra özellikle gece yarısı deli gibi iş yapmak istiyorum
Aynı ben inanamıyorum ya keşke istanbulda olsan şaka gibiyiz

Güzel fikirmiş kuzum bunu uygularım
Masallah kuzunaBizimkisi 63 cm 6200 kilo. 4-6 olur heralde.
Benimki 60 cm 6200 hm 4-6 tam geliyodu 2 hafta önce aldığımda yeni alsam 6-9 alırım hala 4-6 giyiyo ama uzun süre giyemez.Eşofmanlar sıkmasın diye biraz büyük istiyorum ben yoksa bebeğim kilolu değil aslında

Bende 4 6 yi kısa süre giyecekse 6 9 mu alsam acaba?

Bende 4 6 yi kısa süre giyecekse 6 9 mu alsam acaba?
4-6da omuzları tam oluyo benimkine ama mesela biraz bol gibi duruyo pijaması ama alt pijamasının lastiği baya tam oluyo yine öyle alsam sıkar artık yani ki kilolu değil.Bi de yüksek ısıda yıkıyorum çekme payı da oluyo çok az o yüzden 6-9 diyorum ben.Sen bence bi arkadaş yazmıştı kim yine unuttum onun dediği gibi ikisine de bak yıkanmadan giydiremediğimiz için kıyafetlerinin üstüne tutup bakıyorum ben nasıl olur bedeni diye.Şimdi 6-9 büyük gelebilir gözüne ama bence daha iyi olur içinin rahat etmesi için sen ikisinide sipariş versen daha iyi

Tamam kuzum çok teşekkür ederim cok sagol

Biz atesli ishal olmustuk eger olmasaydik ertesi gun rota yaptircaktim. Tamda duzelmedi bence. simdi bide burnu tikali falan grip oldu rota asisini artik yaptirmamaya karar verdim. Zaten ishali var birde grip iyice tetikler diye korkuyorum insallah bu virusu kapmadan buyur oglum.

Canım senin bebiş alerjili değil miydi

Allerjisi var cnm ama dr yapalım dedi hatıra gittiğim 3 dr bile yapalım demişti
Ben de çok araştırdım alerjisi olanları etkileyebilir dediler . Çocuk doktorumuz da yaptırmayın dedi o da doktor arkadaşına sordu. Neyse inşallah çabuk toparlar.
Bu arada rota kapan kişilere sordum grupta birisi AVM de alt değiştirme den olduğunu düşünüyor, diğeri de hastanedeki emzirme odasında alt değiştirmiş. Aklınızda olsun kızlar dikkat edin emzirme odalarına

Cnm ben de çok kararsızdım ama bir yandan da vicdanım rahatsızdı yaptım artık rabbim hepimizin yavrusunu korusun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…