- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #56.981
antibiyotik surupmu yazildi tedavisi ne cnmMeme reddi yaşayanlar yada kilo alımı azalanlar idrar testi verin benim kızımın bunlara ek olarak çişli bezleri bir değişik kokuyordu artık bi anlam veremedim aklıma hiç gelmedi
Antibiyotik canımantibiyotik surupmu yazildi tedavisi ne cnm
iciyomu bari bizi 47 gunlukken kulturde cikmsiti hergun igne yaotirioduk kuzuma bi de bu donemde bezini daha sık degsitir emiyosa yahut mama aliosa daha cok dikkat beslenmesineAntibiyotik canım
Canim sizin alerji belirtileri arasinda kusma ishal burun akintisi vb var miydi. Teshis nasil konduBen de çok araştırdım alerjisi olanları etkileyebilir dediler . Çocuk doktorumuz da yaptırmayın dedi o da doktor arkadaşına sordu. Neyse inşallah çabuk toparlar.
Bu arada rota kapan kişilere sordum grupta birisi AVM de alt değiştirme den olduğunu düşünüyor, diğeri de hastanedeki emzirme odasında alt değiştirmiş. Aklınızda olsun kızlar dikkat edin emzirme odalarına
Banada kokuyo gibi geldi doktora söyledim dün idrar kültürü verdik sonuç bekliyoruz.nasıl bi kokuydu seninki?Meme reddi yaşayanlar yada kilo alımı azalanlar idrar testi verin benim kızımın bunlara ek olarak çişli bezleri bir değişik kokuyordu artık bi anlam veremedim aklıma hiç gelmedi
Pazartesi öğle yaptırdık canım. Bizde de ıshal vardı geçtiğimiz ay, ondan biraz daha az kilo almıştık. Bi hafta önce falan atlattık ishali, hemen yaptırdık asiyi. Birisi yazmıştı hatırlamıyorum kimdi, hafif ıshal yaparmış rota diyeSen ne zaman yaptırdın cnm? 4 saat oldu yapalı 3 kez kaka yaptı ya geçer inş zaten zayıf kalmış kilo almamış
Pis değişik bir koku benzin gibi sanki çok tarif edemem kaka yapmış gibi insanın hep burnuna vuruyorduBanada kokuyo gibi geldi doktora söyledim dün idrar kültürü verdik sonuç bekliyoruz.nasıl bi kokuydu seninki?
Ay çok üzüldüm ya. Ne bileyim aklıma hiçbişey gelmiyor. Pişik kremi ne kullanıyosun o yapmış olabilir mi acabaKızlar 3 günde üzüntüden 4 kilo verdim idrar yolu enfeksiyonu olmuş kızım üremede çıktı 10 günlük tedavi verildi biberonu kabul etmiyor beslenmeyi red ediyor beni kendi yerinize koyun kaşık maması aldık tükürüyor yemiyor kızı olan anneler alt temizliğinde her defasında orasını açıp siliyormusunuz banyoda nasıl yıkıyorsunuz bi akıl verin ben nerde yanlış yaptımda kızıma enfeksiyonu kaptırdım neolur yazın bişeyler ben kaka yapmadığı için arasını açıp silmiyordum kaka yapınca siliyordum kakayıda 5 gün yapmıyor 3 gün üst üste yapıp tekrar 5 gün yapmıyor banyoda hiç kurcalamam arasını yıkamam su döküyoruz hafifçe açıp ovmak yok ne olur yazın ya napacağımı şaşırdım
Ayy allah korusun canım. Emzirme odalarındaki yerler çok pis, be kadar alt değiştirme koysakta. Geçen bir çocuk girmiş annesiyle, ayakkabılarıyla çıkmış geziyordu. Annesi hicbir şey demedi. Çok sinirlendim.Ben de çok araştırdım alerjisi olanları etkileyebilir dediler . Çocuk doktorumuz da yaptırmayın dedi o da doktor arkadaşına sordu. Neyse inşallah çabuk toparlar.
Bu arada rota kapan kişilere sordum grupta birisi AVM de alt değiştirme den olduğunu düşünüyor, diğeri de hastanedeki emzirme odasında alt değiştirmiş. Aklınızda olsun kızlar dikkat edin emzirme odalarına
Pişik kremi hiç kullanamıyorum canımAy çok üzüldüm ya. Ne bileyim aklıma hiçbişey gelmiyor. Pişik kremi ne kullanıyosun o yapmış olabilir mi acaba
Bende emzirme odasında ne emzirmek istiyorum ne alt değiştirmek gerçekten çok pis oluyo malesefAyy allah korusun canım. Emzirme odalarındaki yerler çok pis, be kadar alt değiştirme koysakta. Geçen bir çocuk girmiş annesiyle, ayakkabılarıyla çıkmış geziyordu. Annesi hicbir şey demedi. Çok sinirlendim.
Ben mecbur kalmadıkça bekletiyorum eve kadar kaka yapmadiysa
4 kez üşüttüğünde mukuslu oluyor. Yeşil hiç olmadı. Fazla beslenmeden direk atılınca yeşil oluyormuş. Bizimki hiç fazla beslenmiyor demekKizlar bebegi duzenli kaka yapanlar gunde kac kez yapiyor ve mukuslu ve yesil oldugu oluyor mu?
Canım bizimki bağırsak tepkili oluyor . Burun akıntısı hırıltı solunum tepkili, vücutta egzama kızarıklık olursa cilt tepkili oluyor.Canim sizin alerji belirtileri arasinda kusma ishal burun akintisi vb var miydi. Teshis nasil kondu
Canım bu koku Prima pampers ta oluyor aslındaPis değişik bir koku benzin gibi sanki çok tarif edemem kaka yapmış gibi insanın hep burnuna vuruyordu
Benimkide aşıdan beri kabız günde 5-6 kez ishal gibi yapardı şimdi 1 çay kaşığı kdr zor yapıyo.Pazartesi öğle yaptırdık canım. Bizde de ıshal vardı geçtiğimiz ay, ondan biraz daha az kilo almıştık. Bi hafta önce falan atlattık ishali, hemen yaptırdık asiyi. Birisi yazmıştı hatırlamıyorum kimdi, hafif ıshal yaparmış rota diye
Antibiyotik başlayınca geçti canım bezimiz prima yineCanım bu koku Prima pampers ta oluyor aslında
Bu belirtilerin aynısı bizdede var doktorada söyledim güvendiğimde bi doktor süt alerjisi demedi ama laktoza hassasiyet var dedi rota da yaptı inş gözden kaçırdığımız bişey yokturCanım bizimki bağırsak tepkili oluyor . Burun akıntısı hırıltı solunum tepkili, vücutta egzama kızarıklık olursa cilt tepkili oluyor.
Bizde gürültülü kaka gaz, çok kötü kokuyordu gazı, mukuslu köpüklü kaka yapıyordu sürekli
Her iki veya üç şekilde de tepki verebiliyor bebekler tabi alerji seviyesine göre .
Bebekler küçük olduğu için kanda çıkmayabilir. Kimisinde yüksekse kanda da çıkıyor..
Şerbetli tatlı kesinlikle. Ben ki buralarda sütüm gitti sütüm çok az diye ağlanan bennnnn kızım memeyi ağzından çıkarınca fışkırmaya devam ediyo yüzüne gözüne giriyo çocuğun sütler. Kiloyu falan bir süre boşverin. Sütü az olan anneler şerbetli tatlı yiyinsütünüzu en cok ne arttirio kizlar
Banada şerbetli tatlı yarardı bu ara o da yaramıyo uykusuzluktan heralde ama ne zaman şerbetli tatlı yesem artardı gerçektenŞerbetli tatlı kesinlikle. Ben ki buralarda sütüm gitti sütüm çok az diye ağlanan bennnnn kızım memeyi ağzından çıkarınca fışkırmaya devam ediyo yüzüne gözüne giriyo çocuğun sütler. Kiloyu falan bir süre boşverin. Sütü az olan anneler şerbetli tatlı yiyin
En güzeli seninki. Sabah erkenden kalkma alışkanlığı edinmeye çalışıyorum ben deKuzum belkide aliskanlik hic gece yasamayi sevenlerden olmadim ben hep gunduz halletmeliyim islerimi sinavlarimi bile cok uykum geldiyse gece calismaz uyurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?