2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canim sizin alerji belirtileri arasinda kusma ishal burun akintisi vb var miydi. Teshis nasil kondu

Meme reddi yaşayanlar yada kilo alımı azalanlar idrar testi verin benim kızımın bunlara ek olarak çişli bezleri bir değişik kokuyordu artık bi anlam veremedim aklıma hiç gelmedi
Banada kokuyo gibi geldi doktora söyledim dün idrar kültürü verdik sonuç bekliyoruz.nasıl bi kokuydu seninki?

Sen ne zaman yaptırdın cnm? 4 saat oldu yapalı 3 kez kaka yaptı ya geçer inş zaten zayıf kalmış kilo almamış
Pazartesi öğle yaptırdık canım. Bizde de ıshal vardı geçtiğimiz ay, ondan biraz daha az kilo almıştık. Bi hafta önce falan atlattık ishali, hemen yaptırdık asiyi. Birisi yazmıştı hatırlamıyorum kimdi, hafif ıshal yaparmış rota diye

Ay çok üzüldüm ya. Ne bileyim aklıma hiçbişey gelmiyor. Pişik kremi ne kullanıyosun o yapmış olabilir mi acaba

Ayy allah korusun canım. Emzirme odalarındaki yerler çok pis, be kadar alt değiştirme koysakta. Geçen bir çocuk girmiş annesiyle, ayakkabılarıyla çıkmış geziyordu. Annesi hicbir şey demedi. Çok sinirlendim.
Ben mecbur kalmadıkça bekletiyorum eve kadar kaka yapmadiysa

Bende emzirme odasında ne emzirmek istiyorum ne alt değiştirmek gerçekten çok pis oluyo malesef

Canim sizin alerji belirtileri arasinda kusma ishal burun akintisi vb var miydi. Teshis nasil kondu
Canım bizimki bağırsak tepkili oluyor . Burun akıntısı hırıltı solunum tepkili, vücutta egzama kızarıklık olursa cilt tepkili oluyor.
Bizde gürültülü kaka gaz, çok kötü kokuyordu gazı, mukuslu köpüklü kaka yapıyordu sürekli
Her iki veya üç şekilde de tepki verebiliyor bebekler tabi alerji seviyesine göre .
Bebekler küçük olduğu için kanda çıkmayabilir. Kimisinde yüksekse kanda da çıkıyor..

Benimkide aşıdan beri kabız günde 5-6 kez ishal gibi yapardı şimdi 1 çay kaşığı kdr zor yapıyo.

Bu belirtilerin aynısı bizdede var doktorada söyledim güvendiğimde bi doktor süt alerjisi demedi ama laktoza hassasiyet var dedi rota da yaptı inş gözden kaçırdığımız bişey yoktur

sütünüzu en cok ne arttirio kizlar
Şerbetli tatlı kesinlikle. Ben ki buralarda sütüm gitti sütüm çok az diye ağlanan bennnnn kızım memeyi ağzından çıkarınca fışkırmaya devam ediyo yüzüne gözüne giriyo çocuğun sütler. Kiloyu falan bir süre boşverin. Sütü az olan anneler şerbetli tatlı yiyin

Banada şerbetli tatlı yarardı bu ara o da yaramıyo uykusuzluktan heralde ama ne zaman şerbetli tatlı yesem artardı gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…