- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #56.941
Kuzum bebisin kaç cm ve kac kilo? Bende hm'den siparis vercem bi türlü veremedim. 4-6 ay almayı düşünüyordum.Bedenlerin kalıpları nasıl canım biliyomusun. Mesela biz şimdi 3.5 ayligiz . Hm 'de 6-9 ay kullanıyoruz. Bunda nasıl acaba çokta pahalı değil ürünler güzelse alınabilir.
Biberon kullanmıyor oyüzden mama içiremiyorum ağzına şırınga ile su sıkıyorum tükürüyor napacağımı şaşırdım bazen keşke hiç beni emmeseydi diyorum oğlum emmemişti biberonla heryerde beslerdim hasta olunca uyurken falan lıkır lıkır içerdi ne olacak artık bilmiyorumCanım hiç kendini suçlama bazı bunyelerde enfeksiyona yatkınlık oluyor çok fazla. Islak mendili çıkar hayatindan. Önden arkaya doğru sil ve kaka yaptığını farkedince hemen temizle yeter bence. Meme reddi de vardı ya çok sıvı alamayınca tetiklemistir. Bence kaşık maması dan ziyade sıvı mama ver. Doktor ne dedi bilmiyorum ama su icirmeyi filan onerebilirler belki bu durumlarda. İdrar sirkülasyonu fazla olsun da enfeksiyon çabuk atilsin vücuttan diye.
6-9 mu hey maşallahh kuzucuğa:) bize şuan 2-4 ay bile oluyor ama yeni sipariş verdiklerimi 4-6 ay veriyorum.Bedenlerin kalıpları nasıl canım biliyomusun. Mesela biz şimdi 3.5 ayligiz . Hm 'de 6-9 ay kullanıyoruz. Bunda nasıl acaba çokta pahalı değil ürünler güzelse alınabilir.
Çok geçmiş olsun canım Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin seni çok iyi anlıyorum abimlerde yeğenim 7 aylıkken 2 yaşına kadar uğraştı en son Ankara'da Prof Hulusi bey var o iyileştirdi çok zor işte benim kızımda kendiliğinden kaka yapmıyor 5 günde bir fitil atıyorum onunla alakalımı acaba yaca
canim once sakin ol kendini paralama 2 yasindan 9 yasina kadar bu illetle ugrasiyoruz ilk alti ay teshis koyamadilar film cekmek ici n enfeksiyon olmamasi lazimmis 6 ay 10 gun ilac iki gun ara tahlil tekrar 10 gun ilac seklinde gitti enfeksiyon gecmedi 6 ayda 11 şise antibiyotik igneler haric kullandik neden oluyo diyoruz e koli cikiyo alt temizligine dikkat et onden arkaya sil eee zaten mecburen oyle siliniyor ki bezsizdi 15 gun boyunca her gun her wc den sonra yiladim camasir utulu giydirdim falan tahlil sonucu yine var artik piskolojim bozuldu sonra bi profa gittim anlattim pislikten olsa aksama kadar besi degisilmeyen bebekler var onlarda da olurdu dedi ve teshis kabizmis ki hergun kaka yapiyodu ama tam bisaltamoyomus 15 gunde bir ayda bir baya dolu altina kacirirdi meger kabizlik mis kabizligi tedavi ettik sukur iki ayda uc ayda bir tekrarladi simdi koruyucu kullaniyor ilaci biraktimi tekrarliyor burda da goturduk hic bisey yok bazi cocuklarda boyle sebebsiz olabiliyor enfeksiyon buyudukce kendikendine duzelecek dediler kusura bakma cok uzattim cok dertliyim sen kendini yipratma sakin temizlik falan diye hatta bana bi kac dr sadece normal sil yika kuru pecete ile silsen de bise olmaz ama surekli orayi iyice silersen sabunlarsan falan florasi bozulur daha kotu dedi sende normal temizligini yap bezini sık degis okadar bence inslh biran once duzelir ve tekrarlamaz benim kizim 6 snedir cekiyo ve artik antibiyotik ise yaramiyor koruyucu ilacino 3 e cikariyoruz bitek o ise yariyor eger devam edrrse bence hic cocuk drlari ile vakit kaybetmeden cocuk nefrolojiye goturun iyi bi dr bulup biz o hatayi da yaptik 6 ay bosa ilac kullandi salk doltor hastanede yatirsa 10 gunde iyilesirdi ki 6 ay sonunda oyle gectigecmis olsun tekrat
Çok zor durumun canım. Doktorlar bı seyler önermiyorlar mi?Biberon kullanmıyor oyüzden mama içiremiyorum ağzına şırınga ile su sıkıyorum tükürüyor napacağımı şaşırdım bazen keşke hiç beni emmeseydi diyorum oğlum emmemişti biberonla heryerde beslerdim hasta olunca uyurken falan lıkır lıkır içerdi ne olacak artık bilmiyorum
Ahh hani torun evlattan çok daha fazla sevilirdi anlayamıyorum bazı anneleri. Yanlış anlama canım sen ac yatarken nasıl evinde yemek yemiş. Içimde kalsın neyse çok sinir oldum. !!!!! Buraya yazdigin için fikrimi söylüyorum. Bakıcıya bırakma yeri geliyo çocuklarımız durmuyo canımızı cikartiyo biz bile of diyoruz el ne yapma o çocuğa. Şimdi beyni boş bellek gibi ne verirsen onu alıcak. Bakıcı nasıl yetiştirir ne yapar bilemezsin belki tw karşısına birakcak tüm gün. Belki onunla hiç konuşup oyun oynamicak. Temiz bi kadınmı wc den çıkıp ellerini yıkar mı çocuk kaka yapınca hemen değiştirir mi bilemezsin. Bunlar çok detay ama çocuk büyütmek zaten detay işi. Maaşının yarısını vercen belkide fazlasını. Kafanda sürekli yavrun olcak. Güvenilir bi akraban falan olsa neyse ama bakıcı çok güvenilir olucağını sanmiyorum.Çok haklısın kuzum ama maaş zor yetiyor. Kredi kartı full oluyor. Evimiz kira, arabamızı da sattık. Eşim araba almak istiyor krediyle ama zor. Yazın askere gidecek 1 ay maaş alamicak yine sikisicaz. Bizim için önemli olan tam bu zamanlardestek olan da yok.
Tam iyi geldi iş haberi aslında ama napayım. Zaten düzgün biri bakmazsa, güvenemezsem fazla da isterse çalışmam. Eşim hiç istemiyor zaten, bensuma kim bakacak onun sana ihtiyacı var diyor.
İşte çok güzel rahat aslında.
Delirmek uzereyim anlayacağın. Bu devirde tek maaşla, kirayla, krediyle geçinmek imkansız gibi bisey
Acıkınca emecektir başka yolu yok elbet acıkır diyorÇok zor durumun canım. Doktorlar bı seyler önermiyorlar mi?
63 cm 7200 dü 3 hafta önce. Ben bedenden emin değilsem. Bi 4-6 Bi 6-9 sipariş ediyorum hangisi olursa diğerini iade ediyorum. :))) yurt ici kargo arayınca eve gelip alıyorlar ücretsiz iadeyi :)Kuzum bebisin kaç cm ve kac kilo? Bende hm'den siparis vercem bi türlü veremedim. 4-6 ay almayı düşünüyordum.
4-6 tam geliyo bize bi tık büyük olsun diye 6-9 alıyorum canım. Yoksa 1 ay bile giyemez kıyafetleri.6-9 mu hey maşallahh kuzucuğa:) bize şuan 2-4 ay bile oluyor ama yeni sipariş verdiklerimi 4-6 ay veriyorum.
maşallah canım kilosu ve boyu bizimkinden baya öndeymiş zaten. Bahsettiğimiz siteden alışveriş yaparken bedenlerin karşısında boy ölçüleri yazıyor. Ona göre sipariş verebilirsin.4-6 tam geliyo bize bi tık büyük olsun diye 6-9 alıyorum canım. Yoksa 1 ay bile giyemez kıyafetleri.
Aminnn. Bununla geçmiş olsun canımkızlar denizli acıpayam da 5.5 şiddetinde deprem olmuş bizim köye de hasar olmuşşükür bizimkiler iyimiş. Allahım afetlerden korusun
Kalmasın icin de kuzumAhh hani torun evlattan çok daha fazla sevilirdi anlayamıyorum bazı anneleri. Yanlış anlama canım sen ac yatarken nasıl evinde yemek yemiş. Içimde kalsın neyse çok sinir oldum. !!!!! Buraya yazdigin için fikrimi söylüyorum. Bakıcıya bırakma yeri geliyo çocuklarımız durmuyo canımızı cikartiyo biz bile of diyoruz el ne yapma o çocuğa. Şimdi beyni boş bellek gibi ne verirsen onu alıcak. Bakıcı nasıl yetiştirir ne yapar bilemezsin belki tw karşısına birakcak tüm gün. Belki onunla hiç konuşup oyun oynamicak. Temiz bi kadınmı wc den çıkıp ellerini yıkar mı çocuk kaka yapınca hemen değiştirir mi bilemezsin. Bunlar çok detay ama çocuk büyütmek zaten detay işi. Maaşının yarısını vercen belkide fazlasını. Kafanda sürekli yavrun olcak. Güvenilir bi akraban falan olsa neyse ama bakıcı çok güvenilir olucağını sanmiyorum.
sağol canım artçılar devam etmekteAminnn. Bununla geçmiş olsun canım
Güzel fikirmiş kuzum63 cm 7200 dü 3 hafta önce. Ben bedenden emin değilsem. Bi 4-6 Bi 6-9 sipariş ediyorum hangisi olursa diğerini iade ediyorum. :))) yurt ici kargo arayınca eve gelip alıyorlar ücretsiz iadeyi :)
ilk defam mi oldu sizin tekrarlayan enfekisyon olipda teshis koyamadi iseler ondandir ama bir kere bile olduysa ve 5 gun yapmadi ise yine muhtemelen alakalidir benimde kronik kabizlig vardi ve sık sık idrar enfeksiyonu olurdum cölyak teshisi kondu kabizligim duzeldi enfeksiyon olmuyor artik kzimin teshisinden sonra farkettim hatta idrar da cikan e koli dıstan degil icten bulasiyor senin yapacagin bisey yok dedi prof bize sondali film cdsini gosterdi resmen bagirsak okadar dolmus genislemiski balon gibi olmasi gereken idrar torbasini bi taraftan bastirmis idrar torbasi mide gibi duruyor suan almanyadayim orda olsaydim siyledigin doktora da bi gotururdumÇok geçmiş olsun canım Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin seni çok iyi anlıyorum abimlerde yeğenim 7 aylıkken 2 yaşına kadar uğraştı en son Ankara'da Prof Hulusi bey var o iyileştirdi çok zor işte benim kızımda kendiliğinden kaka yapmıyor 5 günde bir fitil atıyorum onunla alakalımı acaba ya
İnşallah canımMinik bebis canım lutfen uzme kendini.sen ne yaparsan yap bazı çocuklar hassas oluyor hastaligabyatkin oluyorlar.eminim sende bebeginicin elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorsundur.rabbim dermansız dert vermesin geçecek inşallah buda.kiz çocuklarda sık görünürmüş.tedavileri olsun iyilsecek inşallah annesi.
İlaç yazdı dr kortizonlu ama ben kullanmadım valla cnm mustelanın yağı ve kremi var ben de şampuanıylada yıkıyorum ama bi geçiyor bi yeniliyor süt ürünlerini kestim arada kaçamak olunca oluyor sanırım bugünden itibaren tamamen kesecem ama senin de dermatit olsa dr söylerdi bence yada istersen başka bir dr daha götür için rahat etmediyseÖpmüyoruz gene geçmiyor anlamadımki özellikle aksamları kabarıyo kıpkırmızı oluyo . Nasıl geçti sizinki ilaçla mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?