- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #57.121
Ya ne varmis 500gr olsa iyi gibi bence sonucta 600 800 arasi aliyolar. Bizimde bu ay kilo alimi yok ishalden.Kızlar üçüncü ay kontrolümüze gittik .. kilosu meme reddinden dolayı 5.400 olmuş . 500 gram almışız . Doktorumuz az buldu . Boyu ise 57 cm ölçtü . Rota alışı ve menenjit aşılarıızı yaptırdık . Çok şükür sıkıntısız geçti şimdilik ..rota abımızın adı rotarix, menenjit açısının adı nimerix.. farklı isimli olanları da varmış bizim doktorumuz buny tercih etti . Menenjiti bu ay isteyeceğini düşünmememiştim . Yine iğne kızımı bağa ağlattımeme reddi ile idrar tahlili istemedi kilo alımı bir sonraki ay da düşük okursa mama başlarız dedi.
Evet canım benim ki biberon alıyor sağıp verdim hep mamaya başlamadık ama yeterli olmadı .. yazılanlar baya birikmiş canım . Çok geçmiş olsun yazdıklarını şimdi gördüm. Allah şifa versin inşallah.. idrar yolu enfeksiyonundan dolayı meme reddi olabiliyor ozaman ama bizimkisi tahlil istemedi . İdrarında koku berrak dolu bir görüntü yada yaklayabilirsen idrar yaparken acı çekmesi yanması var mı onu kontrol et dedi . Sonraki ay tekrar konuşuruz dedi . Senin erken teşhis olmuş moralimi bozma inşallaj . Bu arada ben unibaby ıslak mendil kullanıyorum temizliği omşekilde yapıyorım . Birde banyo yaparken temizliyorum . Her kakasında altını yıkama gibi birler yapmadım o Yüzden kendini şakın suçlamaCanım senin kız biberon da alıyordu deme
750 olda iyi olurdu dedi . Açıkçası sonraki ayda bu kadar alsa mama başlamayı düşünmüyorum bana yeterli gibi geliyor ama benim sıkıntı emmiyor diye biberon veriyorum ve sütüm azalıyor .. mamaya başlarsam bu sebepten başlarımYa ne varmis 500gr olsa iyi gibi bence sonucta 600 800 arasi aliyolar. Bizimde bu ay kilo alimi yok ishalden.
Geçmiş olsun canım . Uykuda değilde uyanıp yapıyor tekrar uyuyor olabilir .. enfeksiyon falan mı kalmıştı canım ben kaçırdım yazılanlarıYa biz en son atesli ishal olmustuk kizlar tedavimizi olduk fakat bir turlu eskiye donmedi cocuk kaka sayisinda artis var hatta kakayi gece uykusunda yapmaya basladi bu tuhaf degil mi normal mi? Yasadigim yerde ozel dr.da yok devletteki normal deyip bastan savusturuyo gibi malesef hastanede gaita tahlili bile yapılmıyo kafayi yicem.
Canm yediklerin bebeğin yerine e koku yapıyor . En çok kafası terlediği için kafası kokuyor o yüzden. Baharatlı şeyler özellikle birde süt artırıcı bişey içiyorsan ondaki çemen de koku yapıyor . Daha önce buradan bie arkadaş söylemişti Humana süt artırıcı içimdeki çemen de koku yapıyor terinde demiştiKizlar bebeginizin kafasi kokuyor mu bizimki mi boyle sirf kafasi o kadar kokuo ki cok terlio ondan mi anlamadim normal mi bilgisi olan warrmi
Aklıma takıldı acaba bizim de idrar la ilgili bir sıkıntı var mıdır meme reddi ondan kaynaklı mı acaba .. ama benimki biberon ve emziği kabul ediyorCanım senin kız biberon da alıyordu deme
Daha neler!! Nasıl yapmazlar, neyi normalmiş? Bazen çok sinir oluyorum şunlara. Kuzum hiç mi yok özel doktor hastane vs. Uzaktada olabilir.Ya biz en son atesli ishal olmustuk kizlar tedavimizi olduk fakat bir turlu eskiye donmedi cocuk kaka sayisinda artis var hatta kakayi gece uykusunda yapmaya basladi bu tuhaf degil mi normal mi? Yasadigim yerde ozel dr.da yok devletteki normal deyip bastan savusturuyo gibi malesef hastanede gaita tahlili bile yapılmıyo kafayi yicem.
canım benim kızda hep isal hep sulu yapio dr â götürmedim sayısında 4 bazen 5 kez ama,aşırı sulu kakasiYa biz en son atesli ishal olmustuk kizlar tedavimizi olduk fakat bir turlu eskiye donmedi cocuk kaka sayisinda artis var hatta kakayi gece uykusunda yapmaya basladi bu tuhaf degil mi normal mi? Yasadigim yerde ozel dr.da yok devletteki normal deyip bastan savusturuyo gibi malesef hastanede gaita tahlili bile yapılmıyo kafayi yicem.
yok olmaz cnmBende bunu merak ediyorum eczacı fiZyolojiğin üstüne günde 3 defa 1 damla yazmıs . Ki ben simdi normal serum aldım ondan cekiyorum ayarlayamıyorum fazla gidiyo burnuna sıkıntı olurmmu?
Ya ben hiç biberon vermedim 40 ı çıkana kadar 3 kez lazım oldu anneme bırakıp dişe falan gittim 40 günden sonra hiç vermedim yabancılıyor meme reddi olanlar araştırılmalı diyorlar birçok sebebi olabiliyormuş yada hiç sebepsiz oluyor muş benim kız 48 saat hiç emmediAklıma takıldı acaba bizim de idrar la ilgili bir sıkıntı var mıdır meme reddi ondan kaynaklı mı acaba .. ama benimki biberon ve emziği kabul ediyor
Cnm emiyor ya gece arkasina yapiyor genellikle yada emmek icin kalkinca emmeden once yapabiliyor.evet enfeksiyon olmustu ilac kullanmistik.Geçmiş olsun canım . Uykuda değilde uyanıp yapıyor tekrar uyuyor olabilir .. enfeksiyon falan mı kalmıştı canım ben kaçırdım yazılanları
Kuzum yapmayiz demiyorlarda mikrobiyoloji uzmanı yokmus cok kucuk ilcede oldugumuzdan oyle her brans olmuyor her tahlil yapilmiyor. Yakin ile gitmeyi dusunuyorumda bu iste idrar tahliline benzemiyor ki hadi gittigimde kaka yapmazsa o gun evden goturmesi zaten 1 saatten fazla yol napicagimi bilmiyorum.Daha neler!! Nasıl yapmazlar, neyi normalmiş? Bazen çok sinir oluyorum şunlara. Kuzum hiç mi yok özel doktor hastane vs. Uzaktada olabilir.
Bizde çok kaka yapardık. Doktor hemen ateş oluyor mu diye sordu. Ateş olmadığı halde gaitada lökosit çıktı. Ihmal etmemeliler aslında. Sağlık ocağı doktoruna götürdüm mu? Bi de ondan fikir alabilirsin
Kuzum benimki bide gece yapmaya basladi o da bi dert. Bide mukuslu falan ya.canım benim kızda hep isal hep sulu yapio dr â götürmedim sayısında 4 bazen 5 kez ama,aşırı sulu kakasi
Canim bizde de tikaniklik var hapsurmada var ama bizim ablamizda grip ondandir diye dusunuyorum. Muhtemelen sizde usutmusunuzdur. Bizim kakamiz hep mukuslu dr.bize normal diyorKızlar bebeğimin burnu tıkalı hırıltısı var açıyorum bi nebze geçiyo tekrar başlıyor . Kakasıda bi garipti böyle jel gibi midesi bulanan varsa bakmasın lütfen . Takip ediyim mi yoksa hemen goturwyım mı hastaneye bilemedim. Malum hastanelerde mikrop yuvası
Fiyat olarak bexsero nun 460 küsür lü bişey oldugunu söylemişti.Bizimkide aynisini dedi fiyati hakkinda bilgin varmi
inslh gecer bidaha olmaz canim gecmis olsin normal idrar enfeksiyonu cocikda cok bi huzursuzluk yapmiyo canim ilerlerde ates olursa ozaman kotu oluyo3 gündür içiyor canım 10 gün içecek sonra yine test yapılacak inşallah temizlenir idrar yolu enfeksiyonu geçirdiği halde çok huzurlu mutlu bir bebekti biz oyüzden hiç düşünmedik doktora götürmeyi emmemesinide meme reddi olarak yorumladık enfeksiyon olduğu halde niye bukadar huzurluydu anlamadım yani
Yok canım hiç damla kullanmadan diyetle gitti şikayetler yani laktoz intolerans olsaydı sadece diyetle gitmiyor benim bildiğim. Çünkü anne sütünde de laktoz var yani yine devam ederdi yoksa .Da
damlaya rağmen şikayetler kaybolmayınca anladınız yani her emzirmeden önce olan damlamı sendeki bizede onu yazdıda yeni kullanıyoruz bakalım sonuç belli değil
Bana biraz değişik geldi kakası. Sulu gibi yani. Hastaneler mikrop yuvasi diye götürmemezlik etme bence. Sonuçta tedavi de orda yapiliyor nihayetinde.Kızlar bebeğimin burnu tıkalı hırıltısı var açıyorum bi nebze geçiyo tekrar başlıyor . Kakasıda bi garipti böyle jel gibi midesi bulanan varsa bakmasın lütfen . Takip ediyim mi yoksa hemen goturwyım mı hastaneye bilemedim. Malum hastanelerde mikrop yuvası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?