- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #57.081
Sağol canım benim seni öyle iyi anlıyorum ki hep..oğlumdan çok çektim ben hamileliğim boyunca dua ettim Allahım kızımla bari anneliği daha güzel yaşıyım diye ama olmadı 30 günlükten bu yana kabızlığı ile son 45 gündür meme reddiyle bide bu enfeksiyon çıktı şimdiCnm benim kendini suçlama lütfen ben onu çok yaptım kendime ettim İnan bana biz de geçen 10 gün önce filan antibiyotik iğne kullandık o süre de bizimki de emmiyordu kaşıkla bile reddediyordu çünkü sen bile antibiyotik kullansan senin bile iştahın gider bunlar daha el kadar ne yazikki enfeksiyon oldu mu sıkıntı oluyor ana şükür ki tedavisi var şimdi sen aynen benim yaptığım gibi asla pes etmiyorsun sürekli emzirmek yada kaşıkla her neyle vereceksen devam ediyorsun çünkü biz güçlü olmak zorundayız allah yardımcın olsun cnm yavruna da çok geçmiş olsun
Kızlar 3 günde üzüntüden 4 kilo verdim idrar yolu enfeksiyonu olmuş kızım üremede çıktı 10 günlük tedavi verildi biberonu kabul etmiyor beslenmeyi red ediyor beni kendi yerinize koyun kaşık maması aldık tükürüyor yemiyor kızı olan anneler alt temizliğinde her defasında orasını açıp siliyormusunuz banyoda nasıl yıkıyorsunuz bi akıl verin ben nerde yanlış yaptımda kızıma enfeksiyonu kaptırdım neolur yazın bişeyler ben kaka yapmadığı için arasını açıp silmiyordum kaka yapınca siliyordum kakayıda 5 gün yapmıyor 3 gün üst üste yapıp tekrar 5 gün yapmıyor banyoda hiç kurcalamam arasını yıkamam su döküyoruz hafifçe açıp ovmak yok ne olur yazın ya napacağımı şaşırdım
Sağol canım benim seni öyle iyi anlıyorum ki hep..oğlumdan çok çektim ben hamileliğim boyunca dua ettim Allahım kızımla bari anneliği daha güzel yaşıyım diye ama olmadı 30 günlükten bu yana kabızlığı ile son 45 gündür meme reddiyle bide bu enfeksiyon çıktı şimdi
AA bizede tek başına ateş yaptigini ondan rota ile beraber yapacağını söyledi.Evet 3 doz. Bizim doktor bu aşının biraz ağır olduğunu ve tek yapılmasının daha iyi olduğunu söyledi. Buyuzden rotayı 2. Ve 4.aylarda yapıyoruz.
Amin canım inşallah bende 6 yıl sonra onun bunun baskısıyla tekrar yaptım oğlum özellikle çok kardeş istedi tam herşey düzene girmişti yiyip içip geziyorduk oğlumla çoğu şeyleri aşmıştık hayırlısı rabbim can sağlığı versin kısmet böyleymişAh canım bende oglumda cok cektim hala cekiyorum 2. Cocuga 12 yil sonra cesaret edebildim, bu bebegimde her sey farkli olacakti güya daha iyi olacakti, ama cok da olmadi 3 aydir hastanelerdeyim yine.
Çevremde bana hamile kalmadan önce 2 . Cocuk ayni olmaz diye aklima girenlere beddua edecektim nerdeyse biraz hayal kırıklığı yaşadım. Ama akışına birakacam artik tadını cikarmaya bakacağım olduğu kadarıyla. Yoksa bunalımdan çıkamam. Allah beterinden korusun dermansız dert vermesin inşallah.
Ya bu kadarda zıt fikirler olmamalı tıpta.AA bizede tek başına ateş yaptigini ondan rota ile beraber yapacağını söyledi.
Normalde laktoz intolerans olsa sadece anne sütünde de laktoz var sindiremez veya rahatsızlığı devam ederdi. Damla kullanılıyor laktoz intolerans ında ayrıca. Ama bizim sadece diyetle şikayetler kayboluyor.Laktoz intoleransı var demek seninkindede etkilenmenin daha fazla olduğunu nasıl anladınız canım?
Tamam bak bizimki de öyle kötü kokuyordu eşim hatta bu ne ya falan dedi, sonra temiz bezi alıp kokladım petrol gibiydi. Ben sık değiştirdim pamperstayken premium care de bekletiyorum birazPrima pampers aktif Bebek canım
Bende kokladım boş bezi acayip parfüm kokuyor çok güzel ama ya senin bezdemi bişey vardı acabaTamam bak bizimki de öyle kötü kokuyordu eşim hatta bu ne ya falan dedi, sonra temiz bezi alıp kokladım petrol gibiydi. Ben sık değiştirdim pamperstayken premium care de bekletiyorum biraz
.
Canım aynısını gece bızede oldu cocuk uyurken hırıl hırıldı. Bizde çektik ama bayaa bisey geldi . Hala da hafiften var hırıltı . Odayı nemlendir mutlakaKizlar bebisin burnunda hirilti var serum damlatip cektik ama bisey gelmedi. Hiriltisi devam ediyor dunden beri. Bi oneriz varmi yada doktora goturmelimiyim acaba sonra bi skinti yasarmiyiz
Ay valla bazıları öyle kokuyordu indirimden almıştık hatta. Neyse kuzumBende kokladım boş bezi acayip parfüm kokuyor çok güzel ama ya senin bezdemi bişey vardı acaba
damlaya rağmen şikayetler kaybolmayınca anladınız yani her emzirmeden önce olan damlamı sendeki bizede onu yazdıda yeni kullanıyoruz bakalım sonuç belli değilNormalde laktoz intolerans olsa sadece anne sütünde de laktoz var sindiremez veya rahatsızlığı devam ederdi. Damla kullanılıyor laktoz intolerans ında ayrıca. Ama bizim sadece diyetle şikayetler kayboluyor.
Her çişte arayı siliyorum. Yukardan aşağı. Popoya değen yeri bir daha asla yukarı sürmüyorum. Kaka varsa aranın iyice temiz olduğundan emin oluyorum. Sarı kantaron ile nemlendiriyorum. En fazla iki saatte bir bazen daha sık altını degisiyorum. Bütün gün alt değiş emzir ile geçiyorKızı olanlar cevap bekliyorum ne olur aylardır yardımcı olabileceğim konularda ben herkese elimden geleni yaptım burda neolur alt temizliğinizi ve banyonuzu anlatın yanlışı bulmam lazım
Daha güzel günlerin var cnm bunlarda bizim imtihanımız oldu ve Allah’ın izniyle son olacak kızın iyi olacak şimdi yapman gerekeni yap gerisini Allah’a bırak inş şifasını verecek ve üzülmemeye çalış hastalık artık bizi değil bizi onu yenecez de ben en son pes ettim ve öyle demeye başladım 3 kez bronşiolit yaşadık üzülünce baktım olan bize oluyor daha az üzülüp daha çok dua ettim üzüldükçe sütümüze yansıyor sen güçlüsün bebeğin güçlü ve yeneceksiniz emin ol bak ben hamileliği bile yaşayamadım kusmalarım öyle böyle değildi 10 kilo verdim ohhh Doğum yaptım kurtuldum dedim tabi öyle olmadı ama hamdolsun tedavisi olan birşeyler geldi başımıza senin de benim de kızının ayaklarını hep sıcak tut bezini mümkün oldukça değiştir ilaçları kullan geçecekSağol canım benim seni öyle iyi anlıyorum ki hep..oğlumdan çok çektim ben hamileliğim boyunca dua ettim Allahım kızımla bari anneliği daha güzel yaşıyım diye ama olmadı 30 günlükten bu yana kabızlığı ile son 45 gündür meme reddiyle bide bu enfeksiyon çıktı şimdi
kızlar gece boyu 5 6 kez uaynan oğlum en son sabah 6 da uyudu hala direnio valla atesi yok ama hic bu derecw abartmazdi.calpol mi versem diye düşünüyorum agrisi mi.var anlamadimki
Hayir cnm bize miktar belirtilmedi tahta cubuk verdiler bununla siyirip kaba koyarsiniz dendi zaten az bisey koyduk bizdeGaita vericez kabız diye veremiyoruz çok az bişey yapıyo dolu dolu yapan çocuğum.Gaita için 2 kaşık olması lazımmdediler numune kabına siz de öyle mi verdiniz
aynen biz de hepsini denedik sadece bunu tutuyor:)Minik bebis Canım kızına hangi biberonlari denedin? Mutlaka birini tutar. Benim kızımda wee, avent falan tutmuyor sadece lansinoh momma ve chicco naturafeeling tutuyor. Ikisinde kavrayış olarak anne memesi gibi. Eğer denemediysen mutlaka lansinoh dene bence bak resimde görünüyor zaten ağzını tam dolduruyor meme gibi.
igneler bittikten sonra tahlil verdik temiz cikarsa hemen sunnet ettircem dedim tekrar olmasin diye devam etse dr yatis vercekti.sukur temiz cikti.dr bilgi vermedi yok bn hemsireyim.e.coli kakadan bulasiomus bn altini yikamiodum islak memdili yikayip siliodum temizlige dikkat etmek gerekli bezini sık değiştir bol bol besle.dr bebegin kendi vucududa uretmis olabilir gibu bisryde soylediBabasıyla ağzını sıkıp şırınga ile içiriyoruz çok ağlıyor ya maalesef mama içmiyor çünkü biberon bilmiyor biberon kabul etmiyor ağzına şırınga ile sütümü sıkıyorum tükürüyor zaten 45 gündür meme reddi vardı son 10 gündür de sol göğsümü hiç emmiyor çok kötüyüm canım yemek bile yemiyorum artık o derece birdaha tekrarladımı tekrar tahlil verecekmisiniz nelere dikkat et dedi doktor
Gunaydin canim bizde simdi cektik baya da geldi. Hafif kaldi daha var galiba. Biraz bekleyelim oyle tekrarlayalim cocuk korkmasin dedim.Canım aynısını gece bızede oldu cocuk uyurken hırıl hırıldı. Bizde çektik ama bayaa bisey geldi . Hala da hafiften var hırıltı . Odayı nemlendir mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?