2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sağol canım benim seni öyle iyi anlıyorum ki hep..oğlumdan çok çektim ben hamileliğim boyunca dua ettim Allahım kızımla bari anneliği daha güzel yaşıyım diye ama olmadı 30 günlükten bu yana kabızlığı ile son 45 gündür meme reddiyle bide bu enfeksiyon çıktı şimdi

Canım bu mesajını yeni farkettim, biliyorsun iki sefer gecirdik, daha 1 aylikti enfeksiyon çıktığında anne karnında olmuş olabileceğini söylediler, çok temizlesen bile olabiliyormus, kizlarda idrar yolu kisa olduğu için mikroplar idrar torbasina cabuk ulaşıyormuş, bu yüzden kizlarda görülmesi daha fazla, bebeklerin altları bezlendigi icin kaka yaptıklarında kaka araya girdigi için enfeksiyona yol açabiliyor, ama farkindaysan her kiz bebek olmuyor, biraz bebegin bunyesi ile alakali yani, bu senin suçun değil. Kendini suçlama. Atlatsin kuzucugun duzelecek insallah.

Ah canım bende oglumda cok cektim hala cekiyorum 2. Cocuga 12 yil sonra cesaret edebildim, bu bebegimde her sey farkli olacakti güya daha iyi olacakti, ama cok da olmadi 3 aydir hastanelerdeyim yine.
Çevremde bana hamile kalmadan önce 2 . Cocuk ayni olmaz diye aklima girenlere beddua edecektim nerdeyse biraz hayal kırıklığı yaşadım. Ama akışına birakacam artik tadını cikarmaya bakacağım olduğu kadarıyla. Yoksa bunalımdan çıkamam. Allah beterinden korusun dermansız dert vermesin inşallah.

Amin canım inşallah bende 6 yıl sonra onun bunun baskısıyla tekrar yaptım oğlum özellikle çok kardeş istedi tam herşey düzene girmişti yiyip içip geziyorduk oğlumla çoğu şeyleri aşmıştık hayırlısı rabbim can sağlığı versin kısmet böyleymiş

Laktoz intoleransı var demek seninkindede etkilenmenin daha fazla olduğunu nasıl anladınız canım?
Normalde laktoz intolerans olsa sadece anne sütünde de laktoz var sindiremez veya rahatsızlığı devam ederdi. Damla kullanılıyor laktoz intolerans ında ayrıca. Ama bizim sadece diyetle şikayetler kayboluyor.

Tamam bak bizimki de öyle kötü kokuyordu eşim hatta bu ne ya falan dedi, sonra temiz bezi alıp kokladım petrol gibiydi. Ben sık değiştirdim pamperstayken premium care de bekletiyorum biraz
.
Bende kokladım boş bezi acayip parfüm kokuyor çok güzel ama ya senin bezdemi bişey vardı acaba

Kizlar bebisin burnunda hirilti var serum damlatip cektik ama bisey gelmedi. Hiriltisi devam ediyor dunden beri. Bi oneriz varmi yada doktora goturmelimiyim acaba sonra bi skinti yasarmiyiz
Canım aynısını gece bızede oldu cocuk uyurken hırıl hırıldı. Bizde çektik ama bayaa bisey geldi . Hala da hafiften var hırıltı . Odayı nemlendir mutlaka

Da
Normalde laktoz intolerans olsa sadece anne sütünde de laktoz var sindiremez veya rahatsızlığı devam ederdi. Damla kullanılıyor laktoz intolerans ında ayrıca. Ama bizim sadece diyetle şikayetler kayboluyor.
damlaya rağmen şikayetler kaybolmayınca anladınız yani her emzirmeden önce olan damlamı sendeki bizede onu yazdıda yeni kullanıyoruz bakalım sonuç belli değil

Kızı olanlar cevap bekliyorum ne olur aylardır yardımcı olabileceğim konularda ben herkese elimden geleni yaptım burda neolur alt temizliğinizi ve banyonuzu anlatın yanlışı bulmam lazım
Her çişte arayı siliyorum. Yukardan aşağı. Popoya değen yeri bir daha asla yukarı sürmüyorum. Kaka varsa aranın iyice temiz olduğundan emin oluyorum. Sarı kantaron ile nemlendiriyorum. En fazla iki saatte bir bazen daha sık altını degisiyorum. Bütün gün alt değiş emzir ile geçiyor

Daha güzel günlerin var cnm bunlarda bizim imtihanımız oldu ve Allah’ın izniyle son olacak kızın iyi olacak şimdi yapman gerekeni yap gerisini Allah’a bırak inş şifasını verecek ve üzülmemeye çalış hastalık artık bizi değil bizi onu yenecez de ben en son pes ettim ve öyle demeye başladım 3 kez bronşiolit yaşadık üzülünce baktım olan bize oluyor daha az üzülüp daha çok dua ettim üzüldükçe sütümüze yansıyor sen güçlüsün bebeğin güçlü ve yeneceksiniz emin ol bak ben hamileliği bile yaşayamadım kusmalarım öyle böyle değildi 10 kilo verdim ohhh Doğum yaptım kurtuldum dedim tabi öyle olmadı ama hamdolsun tedavisi olan birşeyler geldi başımıza senin de benim de kızının ayaklarını hep sıcak tut bezini mümkün oldukça değiştir ilaçları kullan geçecek

kızlar gece boyu 5 6 kez uaynan oğlum en son sabah 6 da uyudu hala direnio valla atesi yok ama hic bu derecw abartmazdi.calpol mi versem diye düşünüyorum agrisi mi.var anlamadimki

2 3 gündür benim ogluşta öyle uyumamak için bagırıyor inletiyor ortalıgı çok düzenli uyurdu ama 2 3 gündür çok zor uyutuyorum

Gaita vericez kabız diye veremiyoruz çok az bişey yapıyo dolu dolu yapan çocuğum.Gaita için 2 kaşık olması lazımmdediler numune kabına siz de öyle mi verdiniz
Hayir cnm bize miktar belirtilmedi tahta cubuk verdiler bununla siyirip kaba koyarsiniz dendi zaten az bisey koyduk bizde

Minik bebis Canım kızına hangi biberonlari denedin? Mutlaka birini tutar. Benim kızımda wee, avent falan tutmuyor sadece lansinoh momma ve chicco naturafeeling tutuyor. Ikisinde kavrayış olarak anne memesi gibi. Eğer denemediysen mutlaka lansinoh dene bence bak resimde görünüyor zaten ağzını tam dolduruyor meme gibi.

Eklentiler

• 20190321_090536.webp
    8 KB · Görüntüleme: 36
aynen biz de hepsini denedik sadece bunu tutuyor:)

igneler bittikten sonra tahlil verdik temiz cikarsa hemen sunnet ettircem dedim tekrar olmasin diye devam etse dr yatis vercekti.sukur temiz cikti.dr bilgi vermedi yok bn hemsireyim.e.coli kakadan bulasiomus bn altini yikamiodum islak memdili yikayip siliodum temizlige dikkat etmek gerekli bezini sık değiştir bol bol besle.dr bebegin kendi vucududa uretmis olabilir gibu bisryde soyledi

Canım aynısını gece bızede oldu cocuk uyurken hırıl hırıldı. Bizde çektik ama bayaa bisey geldi . Hala da hafiften var hırıltı . Odayı nemlendir mutlaka
Gunaydin canim bizde simdi cektik baya da geldi. Hafif kaldi daha var galiba. Biraz bekleyelim oyle tekrarlayalim cocuk korkmasin dedim.
Odayi nasil nemlendiriyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…