2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Nuk kauçuk uçlu biberon sipariş verdim tutmazsa bunuda denerim canım seninki artık hiçmi emmiyor

Geçmiş olsun canım son olur inşallah

İnşallah canım rabbim kuzularımıza şifalar versin

Tek çeşidimi var canım ağız kısmını görebilşrmiyim yollarmısın benim kızım Philips avent tutuyordu 40 ı çıkana kadar annem burdaydı bazen sütümü sağıp bırakıyordum 40 ından sonra hiç vermedim unutmuş ağlıyor istemiyor

Arkadaşlar ben doğumdan sonra 1 defa adet oldum yani yaklaşık iki ay sonra akşam kahverengi akıntı lekelenme gibi oldu kesildi koku kaşıntı vs de yok başına gelen vardı iki adet arası lekelenme yaşayan normal mi acaba

Bendede oldu canım. 50. Gün ilkini olmuştum. Tam 28 gün sonra lekeleme oldu kesildi. 10 gün geçti üzerinden. Dün akşam yine lekelenme oldu.
Hamile miyimdiye korkudan 2 tane test yaptım. Bişey yok.

Bendede oldu canım. 50. Gün ilkini olmuştum. Tam 28 gün sonra lekeleme oldu kesildi. 10 gün geçti üzerinden. Dün akşam yine lekelenme oldu.
Hamile miyimdiye korkudan 2 tane test yaptım. Bişey yok.
Normaldir umarım döngüler düzene girmeye çalışıyordur belkide.... biz korunuyoruz ama benimde aklıma gelmedi değil

Kizlar bebeginizin kafasi kokuyor mu bizimki mi boyle sirf kafasi o kadar kokuo ki cok terlio ondan mi anlamadim normal mi bilgisi olan warrmi

Evet artık şart götürcem canım çok pis kokuyordu ya çişi bezi antibiyotik içince kesildi
yavrum ya kiyamam ozaman cok ilerlemisti canim çunku koku artik cok ilerledimi olur bide bu illetin kotu tarafi enfeksiyon olup hemen tedaviye baslanmazsa allah korusun ates oluyo bobrek iltihabina ceviriyor iye normalde ates yapmaz ates oldumu korkariz bobrek iltihabi olur dedi dr bize canim aklinda olsun fegisiklik farkettinmi hemen bi idarar kultur yaptir canim ama idarr ve kulturu ayni anda iste cunki bazen idrar tahlilimde cikmiyor kulturde ureme oluyor genelde once idrar tahlili istenir enfeksiton varsa kultur isterler simdi nasil durumu ilaca basladinizmi

Dildildil baktım canım tek çeşidi var galiba nuk istedim kauçuk uçlu almazsa lansioh denerim bide nukun kauçuk emziğini çok sevdi belki biberonuda sever dedim işte ev biberon dolu oğlumdan da vardı hep satıcam hep yeni kaldı deniyorum içmiyor kaldır dolaba koy valla ya

3 gündür içiyor canım 10 gün içecek sonra yine test yapılacak inşallah temizlenir idrar yolu enfeksiyonu geçirdiği halde çok huzurlu mutlu bir bebekti biz oyüzden hiç düşünmedik doktora götürmeyi emmemesinide meme reddi olarak yorumladık enfeksiyon olduğu halde niye bukadar huzurluydu anlamadım yani

Nuk kauçuk uçlu biberon sipariş verdim tutmazsa bunuda denerim canım seninki artık hiçmi emmiyor
Canım bizim kız sadece geceleri emiyor. Bide gündüz çok derin uykudaysa emiyor oda haftada bir anca denk geliyor. Onun dışında hep sağıp veriyorum.mamada veriyorum arada. Biberon tek cesit benim ki sagma makinasindan cikan ama satilanlarda ayni.
Bizim doktorumuz 5.ayda ki 2.foz rota ile bu menenjitin tek dozunu yapacagini soyledi kafam o kadar karisti ki yardim edin
Valla canım doktoruna güveniyorsan düşünme hiç o ne derse onu yaP.her doktorum uygulaması farklı cunku.
Kizlar bebeginizin kafasi kokuyor mu bizimki mi boyle sirf kafasi o kadar kokuo ki cok terlio ondan mi anlamadim normal mi bilgisi olan warrmi
Bizim ki kokmuyor ama biz hergun yıkıyoruz. Arada 2 gün yikanmadigi oldu aşı zamanı 3 gün ama koku olmadi. Çünkü terlemiyor fazla.

Eklentiler

• 15531549998151024659542908821614.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 14
Gunaydin canim bizde simdi cektik baya da geldi. Hafif kaldi daha var galiba. Biraz bekleyelim oyle tekrarlayalim cocuk korkmasin dedim.
Odayi nasil nemlendiriyosunuz

Canım bizdede devam hırıltı sabaha göre az ama gene var öglene dogru tekrar çekicem . Korkmuyoda değilim allah korusun ciğerlere inmesin . Hastaneler malum mikrop yuvası iyi cocugu götürüp hasta cıkarmak istemiyorum . Odayı peteğin üstüne su koyuyodum kucuk kapta ama bu defa pek işe yaramadım. Sabah kalktıgımızda bizim bile burnumu tıkanmıs bogazımız kurumustu nemsizlikten . Kettle da su kaynattım ama pek işe yaramadı galiba ev cok kuru bugun nedense açtım camı havalandırdım epey

Kızlar üçüncü ay kontrolümüze gittik .. kilosu meme reddinden dolayı 5.400 olmuş . 500 gram almışız . Doktorumuz az buldu . Boyu ise 57 cm ölçtü . Rota alışı ve menenjit aşılarıızı yaptırdık . Çok şükür sıkıntısız geçti şimdilik ..rota abımızın adı rotarix, menenjit açısının adı nimerix.. farklı isimli olanları da varmış bizim doktorumuz buny tercih etti . Menenjiti bu ay isteyeceğini düşünmememiştim . Yine iğne kızımı bağa ağlattı meme reddi ile idrar tahlili istemedi kilo alımı bir sonraki ay da düşük okursa mama başlarız dedi.

Canım senin kız biberon da alıyordu deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…