- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #57.101
Nuk kauçuk uçlu biberon sipariş verdim tutmazsa bunuda denerim canım seninki artık hiçmi emmiyorMinik bebis Canım kızına hangi biberonlari denedin? Mutlaka birini tutar. Benim kızımda wee, avent falan tutmuyor sadece lansinoh momma ve chicco naturafeeling tutuyor. Ikisinde kavrayış olarak anne memesi gibi. Eğer denemediysen mutlaka lansinoh dene bence bak resimde görünüyor zaten ağzını tam dolduruyor meme gibi.
Geçmiş olsun canım son olur inşallahigneler bittikten sonra tahlil verdik temiz cikarsa hemen sunnet ettircem dedim tekrar olmasin diye devam etse dr yatis vercekti.sukur temiz cikti.dr bilgi vermedi yok bn hemsireyim.e.coli kakadan bulasiomus bn altini yikamiodum islak memdili yikayip siliodum temizlige dikkat etmek gerekli bezini sık değiştir bol bol besle.dr bebegin kendi vucududa uretmis olabilir gibu bisryde soyledi
İnşallah canım rabbim kuzularımıza şifalar versinDaha güzel günlerin var cnm bunlarda bizim imtihanımız oldu ve Allah’ın izniyle son olacak kızın iyi olacak şimdi yapman gerekeni yap gerisini Allah’a bırak inş şifasını verecek ve üzülmemeye çalış hastalık artık bizi değil bizi onu yenecez de ben en son pes ettim ve öyle demeye başladım 3 kez bronşiolit yaşadık üzülünce baktım olan bize oluyor daha az üzülüp daha çok dua ettim üzüldükçe sütümüze yansıyor sen güçlüsün bebeğin güçlü ve yeneceksiniz emin ol bak ben hamileliği bile yaşayamadım kusmalarım öyle böyle değildi 10 kilo verdim ohhh Doğum yaptım kurtuldum dedim tabi öyle olmadı ama hamdolsun tedavisi olan birşeyler geldi başımıza senin de benim de kızının ayaklarını hep sıcak tut bezini mümkün oldukça değiştir ilaçları kullan geçecek
Tek çeşidimi var canım ağız kısmını görebilşrmiyim yollarmısın benim kızım Philips avent tutuyordu 40 ı çıkana kadar annem burdaydı bazen sütümü sağıp bırakıyordum 40 ından sonra hiç vermedim unutmuş ağlıyor istemiyorMinik bebis Canım kızına hangi biberonlari denedin? Mutlaka birini tutar. Benim kızımda wee, avent falan tutmuyor sadece lansinoh momma ve chicco naturafeeling tutuyor. Ikisinde kavrayış olarak anne memesi gibi. Eğer denemediysen mutlaka lansinoh dene bence bak resimde görünüyor zaten ağzını tam dolduruyor meme gibi.
acilsin diye 5 6 kez verebilirsin siviyi her seferinde cekmedenGunaydin canim bizde simdi cektik baya da geldi. Hafif kaldi daha var galiba. Biraz bekleyelim oyle tekrarlayalim cocuk korkmasin dedim.
Odayi nasil nemlendiriyosunuz
Bendede oldu canım. 50. Gün ilkini olmuştum. Tam 28 gün sonra lekeleme oldu kesildi. 10 gün geçti üzerinden. Dün akşam yine lekelenme oldu.Arkadaşlar ben doğumdan sonra 1 defa adet oldum yani yaklaşık iki ay sonra akşam kahverengi akıntı lekelenme gibi oldu kesildi koku kaşıntı vs de yok başına gelen vardı iki adet arası lekelenme yaşayan normal mi acaba
Normaldir umarımBendede oldu canım. 50. Gün ilkini olmuştum. Tam 28 gün sonra lekeleme oldu kesildi. 10 gün geçti üzerinden. Dün akşam yine lekelenme oldu.
Hamile miyimdiye korkudan 2 tane test yaptım. Bişey yok.
Valla bende hap kullanıyorum ama ona rağmen çok korktum. Eşimde korkudan bi hafta yaklaşamadıNormaldir umarımdöngüler düzene girmeye çalışıyordur belkide.... biz korunuyoruz ama benimde aklıma gelmedi değil
Bizim doktorumuz 5.ayda ki 2.foz rota ile bu menenjitin tek dozunu yapacagini soyledi kafam o kadar karisti ki yardim edinEvet 3 doz. Bizim doktor bu aşının biraz ağır olduğunu ve tek yapılmasının daha iyi olduğunu söyledi. Buyuzden rotayı 2. Ve 4.aylarda yapıyoruz.
Bizimkide aynisini dedi fiyati hakkinda bilgin varmiBizim doktor da 5.ayda rotanin 2.dozunu ve bexsero ilk dozu yapacak.
yavrum ya kiyamam ozaman cok ilerlemisti canim çunku koku artik cok ilerledimi olur bide bu illetin kotu tarafi enfeksiyon olup hemen tedaviye baslanmazsa allah korusun ates oluyo bobrek iltihabina ceviriyor iye normalde ates yapmaz ates oldumu korkariz bobrek iltihabi olur dedi dr bize canim aklinda olsun fegisiklik farkettinmi hemen bi idarar kultur yaptir canim ama idarr ve kulturu ayni anda iste cunki bazen idrar tahlilimde cikmiyor kulturde ureme oluyor genelde once idrar tahlili istenir enfeksiton varsa kultur isterler simdi nasil durumu ilaca basladinizmiEvet artık şart götürcem canım çok pis kokuyordu ya çişi bezi antibiyotik içince kesildi
3 gündür içiyor canım 10 gün içecek sonra yine test yapılacak inşallah temizlenir idrar yolu enfeksiyonu geçirdiği halde çok huzurlu mutlu bir bebekti biz oyüzden hiç düşünmedik doktora götürmeyi emmemesinide meme reddi olarak yorumladık enfeksiyon olduğu halde niye bukadar huzurluydu anlamadım yaniyavrum ya kiyamam ozaman cok ilerlemisti canim çunku koku artik cok ilerledimi olur bide bu illetin kotu tarafi enfeksiyon olup hemen tedaviye baslanmazsa allah korusun ates oluyo bobrek iltihabina ceviriyor iye normalde ates yapmaz ates oldumu korkariz bobrek iltihabi olur dedi dr bize canim aklinda olsun fegisiklik farkettinmi hemen bi idarar kultur yaptir canim ama idarr ve kulturu ayni anda iste cunki bazen idrar tahlilimde cikmiyor kulturde ureme oluyor genelde once idrar tahlili istenir enfeksiton varsa kultur isterler simdi nasil durumu ilaca basladinizmi
Nuk kauçuk uçlu biberon sipariş verdim tutmazsa bunuda denerim canım seninki artık hiçmi emmiyor
Canım bizim kız sadece geceleri emiyor. Bide gündüz çok derin uykudaysa emiyor oda haftada bir anca denk geliyor. Onun dışında hep sağıp veriyorum.mamada veriyorum arada. Biberon tek cesit benim ki sagma makinasindan cikan ama satilanlarda ayni.Tek çeşidimi var canım ağız kısmını görebilşrmiyim yollarmısın benim kızım Philips avent tutuyordu 40 ı çıkana kadar annem burdaydı bazen sütümü sağıp bırakıyordum 40 ından sonra hiç vermedim unutmuş ağlıyor istemiyor
Valla canım doktoruna güveniyorsan düşünme hiç o ne derse onu yaP.her doktorum uygulaması farklı cunku.Bizim doktorumuz 5.ayda ki 2.foz rota ile bu menenjitin tek dozunu yapacagini soyledi kafam o kadar karisti ki yardim edin
Bizim ki kokmuyor ama biz hergun yıkıyoruz. Arada 2 gün yikanmadigi oldu aşı zamanı 3 gün ama koku olmadi. Çünkü terlemiyor fazla.Kizlar bebeginizin kafasi kokuyor mu bizimki mi boyle sirf kafasi o kadar kokuo ki cok terlio ondan mi anlamadim normal mi bilgisi olan warrmi
Gunaydin canim bizde simdi cektik baya da geldi. Hafif kaldi daha var galiba. Biraz bekleyelim oyle tekrarlayalim cocuk korkmasin dedim.
Odayi nasil nemlendiriyosunuz
Bende bunu merak ediyorum eczacı fiZyolojiğin üstüne günde 3 defa 1 damla yazmıs . Ki ben simdi normal serum aldım ondan cekiyorum ayarlayamıyorum fazla gidiyo burnuna sıkıntı olurmmu?acilsin diye 5 6 kez verebilirsin siviyi her seferinde cekmeden
Canım senin kız biberon da alıyordu demeKızlar üçüncü ay kontrolümüze gittik .. kilosu meme reddinden dolayı 5.400 olmuş . 500 gram almışız . Doktorumuz az buldu . Boyu ise 57 cm ölçtü . Rota alışı ve menenjit aşılarıızı yaptırdık . Çok şükür sıkıntısız geçti şimdilik ..rota abımızın adı rotarix, menenjit açısının adı nimerix.. farklı isimli olanları da varmış bizim doktorumuz buny tercih etti . Menenjiti bu ay isteyeceğini düşünmememiştim . Yine iğne kızımı bağa ağlattımeme reddi ile idrar tahlili istemedi kilo alımı bir sonraki ay da düşük okursa mama başlarız dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?