2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
A Angel-2018 canm şimdi uyanık kalmayla ilgili diğer yazdıklarını okudum da neden endişe ettin ki? Bazı bebekler uyumayı sever. Ben doktora uyku düzenimizi anlatmıştım. Çok uyuyor özlüyoruz falan diye espri yapmıştım hatta. Ne güzel işte daha ne istiyorsun demişti. Ama o düzene de hiç güvenme bir anda tepe taklak oluverir demişti. Demek ki normal.

Yaa yerim onu da benimki sese alıştırdığım halde her sese kalkıyo sonra tekrar uyuyo ama uyanık kaldığı süre herzaman en fazla 2 saat.Gece de en uzun 2saat uyuyo sürekli uyanıp 2 saat de oturuyo sonra tekrar 2 saat uyuyo.Tabi eşimle halimiz perişan gece gündüz böyleyiz cadı kızımla

Uykuyu sevse sürekli uyanır mı diye düşünüyorum bende hep uykuyu seviyodur derdim ama gece uykusu gündüz uykusu hep kesik kesik bilemedim bende şimdi

Benimkinin de eller hep ağızda ama şuan diş kaşıyıcı alsam onu tutabilecek durumda değil. Eline verdiğim birşeyi en fazla 3-4 saniye tutabiliyor sonra düşürüyor. Sizinkiler tutabiliyor mu uzun süre?
Benimkide bi kaç saniye tutup düşürüyo ağzına götürüyo bazen de götürürken düşürüyo

Benimkinin de eller hep ağızda ama şuan diş kaşıyıcı alsam onu tutabilecek durumda değil. Eline verdiğim birşeyi en fazla 3-4 saniye tutabiliyor sonra düşürüyor. Sizinkiler tutabiliyor mu uzun süre?
Yok benimkide tutamiyor.almamdaki asıl amaç ısırmaya mı çalişiyor napiyor diye aldim. Diş muhabbeti mi acaba diye.

Yok benimkide tutamiyor.almamdaki asıl amaç ısırmaya mı çalişiyor napiyor diye aldim. Diş muhabbeti mi acaba diye.
Bizimki hep diş gibi belirtiler gösteriyodu daha erken falan diyodum inanamıyodum doktora bi gittik dişmiş gerçekten.Başı vücuduna göre sıcak oluyodu hafif ateş gibi bişeyleri ağzına götürüp tanımak gibi değil ısırmaya çalışıyodu salyası fazlaydı ve huzursuzluğu vardı bizimkinin belirtileri böyleydi

En fazla 10 dk emiyor ama boşaltıyor memeyi.bazen memeyi ağzına alır almaz uykuya dalıyor o zaman da zorlamıyorum nasılsa acıkınca uyanır emmek ister diyorum.iki emzirme aram da genelde 2 saat.bazı geceler uzuyor 4-5 saat oluyor daha tam bir düzen oturtamadım.canı basıl isterse paşanın öyle davranıyorum

Tek düzenli olan şey gece uykumuz aman oda bozulur diye çok korkuyorum. Şuanda uyudu mesela ilk uyanması 4-5 saat sonra. Sonra 2-2.5 saatte bir kalkıyor emiyor yatıyor. Ama ben uyanmasına izin vermiyorum hiç ağlamadan gözlerini açmadan emziriyorum. Baktım yatakta kıpırdaniyor elimi dudaklarına sürüyorum emmeye çalışıyorsa alıp emziriyorum istemiyorsa almıyorum. Çünkü eğer uyanmasına müsade ederse oda 1-2 saat falan uyanık kalıyor dalamıyor tekrar. Mesela eşimin uykusu cok hafiftir ama gece hic bizi duymaz çünkü hiç sesi çıkmadan alıyorum koyuyorum geri.

Evett aynen bende böyle yapıyorum hiç ağlamıyo kafasını sağa sola döndürmeye başlıyo hemen alıyorum emmek istiyo ztn emziriyorım sonra tekrar yatıyo 2 saat sonra bidaha aynı ama mesela bi sonrakinde emzirsemde karanlık da olsa geri yatmıyo 2 saat uyanık kalıyo sonrakinde yine aynı.Bi sonraki uyanışında bu kez yine emip uyuyo napıcam bilmiyorum nasıl düzelticem 4.ayda uyku eğitimini uygulamaya çalışıcam

Benim tecrübelerim der ki, eğer bebek memeyi çekip bırakıp alıyorsa ya süt azalmıştır tatmin olmuyordur. Ya gazi vardır yada mutlu bebek oyun oynuyordur. Yanı benim ki böyle yapardı. Genelde gazi olurdu bizimkinin.bide olduğun sakın çıkma. Ilk 2 ay sabah 5lere kadar oda oda gezerdik anca 5te uyurdu.simdi banyo yapıyoruz aynı odada çıkmadan masaj mama uyku.
Tutuyorum biraz emiyo sonra çekip bırakıyo tekrar tekrar aynı şeyi yapıyo sonrada huzursuzlanıyo bende evde gezdiriyorum salona falan gidiyorum sonunda

Önceden sütüm azalırdı o zaman da çekip bırakırdı ama ağlardı huzursuzlanırdı o zamanlar biliyodum sütüm azaldığı için öyle yapıyodu akşamüstü falan.Ama şimdi herzaman memeyi o şekilde yapıyo emdikten sonra. Uyuyakalmadıysa eğer çekip bırakıp bana bakıp yada ağzında emmeden oynatıyo ama ağzından atmıyo bende doymuyo mu bırakmıyo derdim sonra baktımki hep aynı.Aç olsa ağlar dimi ya şüpheye düştüm şimdi

Canım sikma bu kadar canını. Sürekli değişiyor alışkanlıkları. Seninki de bi bakmışsın değişmiş. Biz 10da yatırmaya alıştırdık ama simdi kendisi saat 8de uyumak istiyor. Biz ona ayak uyduruyoruz. Sense az sabret yakında yoluna girer.

Aç olsa anlarsın merak etme benim kızım çok az yiyor kilo alımı az zaten ama o bile acıkınca ortalığı nasıl inletiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…