2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
benimde içime şüphe düştü benim kızda huzursuzluk da var . Ben gazdan diye düşündüm hep acaba idrar la ilgili bir durum var da ondan mı meme reddi de yaşıyoruz
çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
A Ayisima siz kaça yaptirdiniz menenjit aşısını?
270 tl ye aldık canım biz iğneyi

Benim öyle kilo takıntım yoktur ama doktorun böyle söylemesi kafama takıldı.. sürüm yetmezse geçerim mamaya ama şuan idare ediyoruz bakalım

Meme reddi olmasina ragmen iyi almis canim masAllah. Bundan sonra kilo alimlari azaliyomus artik daha cok hareketlendikleri icin daha az kilo almaya baslicaklarmis. 500 gr bence iyi mama vermeye gerek yok gibi.
Evet o da var haklısın artık hareketten dolayısı kilo kaybı yaşanıyor . Benim kilo takıntı yok ama doktor biraz şaşorttı beni

Aman diyim dikkat et. Tüp bebekten sonra ikinciye hemen hamile kalan bir arkadaşım var

ah canım yaaa hele üçuncu
Ya 3 çocuğu olanlara imreniyorum Massallah allah hiç birinin acısını göstermesin. Ya ben 2 çocukla delirmek üzereyim hiç biseye yetişemiyorum ilk kızım büyük kardeş çok istiyordu ama anlayamadığım şekilde kıskandımi ne oldu son 4 aydır sürekli ota çöpe herşey e ağlıyor konuşuyorum ona görev veriyorum ama olmuyor 2 gündür de oğlumun sünneti yle uğraşıyoruz ee eşim desen ayrı ilgi bekliyor ev işi ayrı ilgi yemek yine öyle siz nasıl yapıyorsunuz Massallah

Hemde ne koku çocukta bende buram buram çemen koktuk mom tea içtim ama iyi gelmişti doğurduğum ilk haftalar

Diş çıkarma hazırlığı vardır belki seninkininde ne zaman çıkacağı belli değil tabi ama genetikmiş genelde erken çıkarmışsın Serra nın da öyle olabilir evet başına bakıyodum temassız ateş ölçerle yüksek çıkıyodu ama ateşi yoktu.Bizim doktor da çok detaylı bakıyo bakarken bişey demedi biz sorduk o zaman söyledi yani normal karşılamıştır doktorun hemen diş gelmiyo nasılsa daha sadece hazırlık dönemi olduğunu düşündüğünden

Geçmiş olsun canımMaasallahın var senin 13 cm uzunsun benden yetmezmiş gibi 5 kilo fazlayım sendenAynen sağlık olsunda kilolardan gitsinn

Normalde bir hafta iyi uyuduk maasallah ama bugün gündüz pek uyumadı değişiyor yaa hergün yeni şeyler oluyor birgün birgün tutmaz olur bundan sonra

Bizimkide aynı elinden gelse iki elini yutacak artık salya o biçim

Bi baktır canım meme reddi ve az kilo alma oluyor muş

Oğluma tüp bebekten 6 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım

Dişi çıktımı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…