2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Xnm sende kan uyuşmazlığı varsa hamleysen kan vur tehlkeli cnkü cnm

Canm maşallah duymşsun benmkinn sesnini güm güm duydu garip duyguymş keşke tekrrdan duysam ne gzl olur ya:) zengn olsaydm o cihazı eve alrdn kesn isteğim zaman duyim diye

Kızlar bende doktordan geldim şimdi kalp atışını duydum ama bebeğe göre kesenin küçük olduğunu söyledi bu düzelebilirmiş de gebelik sonlanabilirmiş de.. Aklım allak bullak 7 mayısa randevu verdi
Hiç sıkı tı yapma canm bol bol dua et inş düzelir bir sıkıntı olmaz

İnşallah canm kesildiyse gitmiştir heralde bencede

gozun aydın cnm dınlen bakalım bende ıgneden sonra 1 hafta dınlendım ıse gelmedım

Aynen dinleniyorum bakalim canim.igne cok etkiliymis toparliyormus rahimi dediler.

Canim cok sevindim. Saglikla devam etsin hep. Birsey mi olmustu konulari kacirdim. Dinlen bol bol.

Canim lekelenme oldu kahverengi. Biraz korkuttu beni daha onceki dusuklerden dolayi sanirim. Ama sukur simdi iyiyiz :)

Sezerbusra21 canim gozunaydin cok heyecanli kalp atisini duymak rabbim saglikla devamini getirsin.

Düşük olması için dr Bi ilaç mı verdi canım yoksa kendiliğinden mi başladı , bir de kan sulandırıcı kullanıyor muydun
Yok canim kendiliginden basladi doktor cumaya kadar bekle duser dedi olu bebegi atar vucut dedi kesinlikle kurtaj olmayi kabul etme dedi unlu bir doktor tanidik araciligi ile aradim saolsun cok ilgilendi hala devam ediyor agri kanama cuma gitcem doktora kontrole.

Canim benim alttan da karindan da ayni çıkmıştı ama 1 hafta geriydik gec dollenme dediler ama ben olmadığını biliyordum cunku yumurtlama gunumu biliyorum 6 gun onceden ogrendim testte imkansizdi en son kalp atisini duydum diger gun kaybettim kesem gelismemis ama seninki gec dollenme ise hic korkma sakin arayi kapatiyor hemen bebek oluşunca bana da kurtaj dediler baska bir doktoru aradik tanidik araciligi ile sakin olma dedi atar vucudun dedi cok sukur dedigi gibi dusurdum ama cok agrim oldu cok zor bir surec ama hayirlisi boyleymis.

kan sulandırıcı kullanıyor muyudn canım, ağrı kesici alıyormuusn şu süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…