- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #5.701
Xnm sende kan uyuşmazlığı varsa hamleysen kan vur tehlkeli cnkü cnmevet 12.hafta icinde icinde olacagiz buyuk ihtimalle ikili test isteyecek gittigimizde.ah kalbinin attigini bilsem telas etmicemde.
amin canim.korkma canim omru varsa ne olursa olsun bisey olmayacak ama iste onceki yasadiklarim beni korkutan.bende pihtilasma varmis o yuzden oluyormus.ignelerimi kullaniyorum.herkeste olan bisey degil.sakin benim yuzumden sende telasa dusme.yapi olarakta panik biriyim zaten annelikte eklenince iyice panik oluyorum
Duyarsın emin ol rahatla inş duyarsın görrsn miniği:)Şuan sıra bekliyorum kendimmiş gibi sevindim sana inşallah bende duyarım
Canm maşallah duymşsun benmkinn sesnini güm güm duydu garip duyguymş keşke tekrrdan duysam ne gzl olur ya:) zengn olsaydm o cihazı eve alrdn kesn isteğim zaman duyim diyeBiz de bugün doktora gidenlerdeniz. 600mg progestana rağmen Cuma ve Cumartesi leke gelmişti, Pazartesi gece yine gelince bugün sabah erkenden çıktık gittik doktora. Geçen hafta karından derinden duymuştuk kalbi, bu sefer gümbür gümbür duyduk çok şükür
Doktor baktı, kesenin yanında kanama alanı var ama aktif değil şu an dedi. Korkulacak bir şey yok ama iki hafta sonra göreyim dedi.. Bir de bu iki hafta içinde leke gelmeye devam edebilirmiş, korkma pıhtı veya bir yerin kesilmiş gibi kan gelmiyorsa dedi.
Yatışa devam yani
Hiç sıkı tı yapma canm bol bol dua et inş düzelir bir sıkıntı olmazKızlar bende doktordan geldim şimdi kalp atışını duydum ama bebeğe göre kesenin küçük olduğunu söyledi bu düzelebilirmiş de gebelik sonlanabilirmiş de.. Aklım allak bullak 7 mayısa randevu verdi
Cnm istanbul avrupadaysn sana dr söleyeblrm gitcegm dr ve iyi dr larKızlar doktor tavsiyesi olan beni çok mutlu eder.
İnşallah canm kesildiyse gitmiştir heralde bencedeAynen sen benden önce gidiceksin güzel haberlerle gel inşAllah. Ben progestan fitil kullanıyorum lekelenme vardı şuan kesildi. Kese yakınında kanama alanı gördü doktor mutlaka kullan dedi. İnş o alanda gitmiştir.
gozun aydın cnm dınlen bakalım bende ıgneden sonra 1 hafta dınlendım ıse gelmedım
Canim cok sevindim. Saglikla devam etsin hep. Birsey mi olmustu konulari kacirdim. Dinlen bol bol.
Merhaba arkadaslar nasıl gidiyor hamilelik :)
Kızlar diğer aralık anneleri olan gruptayız popüler konu olanda oraya gelrseniz daha iyi olurslm kızlar bende varım çok şükür hamileyim darısı isteyen herkesin başına
Aynen canim yapildi . bakalım 12. Haftada yapilacak testler de e sorun cikmaz insalahHemogram açlık kan şekeri bunu sağlık pcagnda yapcm seroloji var cnm idrar hormon işte tsh var bunlar cnm
Yok canim kendiliginden basladi doktor cumaya kadar bekle duser dedi olu bebegi atar vucut dedi kesinlikle kurtaj olmayi kabul etme dedi unlu bir doktor tanidik araciligi ile aradim saolsun cok ilgilendi hala devam ediyor agri kanama cuma gitcem doktora kontrole.Düşük olması için dr Bi ilaç mı verdi canım yoksa kendiliğinden mi başladı , bir de kan sulandırıcı kullanıyor muydun
Saol canim insallah sagliksiz olcagini erkenden olmasi en iyisi oldu agrimda gecerse daha iyi olcam.Canm üzüldm rabbim birdaha yaşatmaz bu acıyı sana inş tekrr hayrlısıyla sağlıklı gebelgn olur cnm rabbim yardımcın olsun
Çok sağol cnm evet anlatamm zaten onu gördgn an herşey değişiyor cnm:)Sezerbusra21 canim gozunaydin cok heyecanli kalp atisini duymak rabbim saglikla devamini getirsin
Aynen snradan olcgna başta oldu öle düşünelim sen bozma morlni inş geçer ağrıların canmSaol canim insallah sagliksiz olcagini erkenden olmasi en iyisi oldu agrimda gecerse daha iyi olcam.
Canim benim alttan da karindan da ayni çıkmıştı ama 1 hafta geriydik gec dollenme dediler ama ben olmadığını biliyordum cunku yumurtlama gunumu biliyorum 6 gun onceden ogrendim testte imkansizdi en son kalp atisini duydum diger gun kaybettim kesem gelismemis ama seninki gec dollenme ise hic korkma sakin arayi kapatiyor hemen bebek oluşunca bana da kurtaj dediler baska bir doktoru aradik tanidik araciligi ile sakin olma dedi atar vucudun dedi cok sukur dedigi gibi dusurdum ama cok agrim oldu cok zor bir surec ama hayirlisi boyleymis.Herkese günaydınlar.
Doktora gidecek arkadaşlar hayırlı güzel haberlerle gelirsiniz inşAllah.
K Kumral60 çok geçmiş olsun Canm. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Bizimde gecen hafta 6+1 de gittik doktor karından baktı 4-4 dedi geç döllenme olmuş dedi.. Vajinal usg baktı 5-5 dedi. Karın ve vajinal bu kadar farkediyormu? Bebek var kalp atışı duyulmadı. Haftaya mutlaka duymamız gerekiyor duyamazsak gelirsin kürtaj yaparız dedi şok oldum. Perşembe akşam tekrar gidicez kısmetse. Allahım inşAllah hayırlısıyla sağlıkla güzel haberler alırız hepimiz.
Insallah canim cok saol.Aynen snradan olcgna başta oldu öle düşünelim sen bozma morlni inş geçer ağrıların canm
Ne kadar para verdin cnm tuttu galba sennde . Çıkmaz inş ikili test daha var oo ne zormş cnm yaAynen canim yapildi . bakalım 12. Haftada yapilacak testler de e sorun cikmaz insalah
Canm devlet hastanesinde yaptırsana dajiliyeden sora al ya da aile hekiminden özelde be gerek varÖzeldmi yptn canm sennde tutmş ikş hatanye bktm 280 biri diğeride 370 dedi çok pahalı ya Araştrma ypmşmydn hastane
kan sulandırıcı kullanıyor muyudn canım, ağrı kesici alıyormuusn şu süreçteYok canim kendiliginden basladi doktor cumaya kadar bekle duser dedi olu bebegi atar vucut dedi kesinlikle kurtaj olmayi kabul etme dedi unlu bir doktor tanidik araciligi ile aradim saolsun cok ilgilendi hala devam ediyor agri kanama cuma gitcem doktora kontrole.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?