- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
- 208
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #5.681
Çok oldu düyalı canım sukurler olsunSen benden öndesin sen çoktan duymuşsundur miniği:)
Canım ilk gebeligimi ogrendigim hafta idrar ve kan tahlilleriminin hepsi yapıldı. Tam kan , tsh vb. 13 nisanda gittiğimde de dr. O tahlillere baktı tekrar yapmaya gerek yok dedi. Baska hangi testlet varAyy şükür canm rabbim duydu dualarımı korkuyordum duyamazsam diye dr değiştrcektm ya başka dr gidcm işte birde tahlihlrri yaptrsam rahatlcm sen yaptrdn mı o tahlihlrri
Şükür aylatmışssın canm sende inş daha sıkıntı yaşamazsn ama anne olmak cidden zor hep kafaya takıydn içerde neler odlgnu bilmysn insan korkuyor şu 9 ayı bir atlatsak rahatlasak ne güzel olcakÇok oldu düyalı canım sukurler olsun
Biraz sikintili oldu benimki tüp bebek ilaçlardan dolayı zorluklar yaşadım falan derken atlatıyoruz şükür.
Hemogram açlık kan şekeri bunu sağlık pcagnda yapcm seroloji var cnm idrar hormon işte tsh var bunlar cnmCanım ilk gebeligimi ogrendigim hafta idrar ve kan tahlilleriminin hepsi yapıldı. Tam kan , tsh vb. 13 nisanda gittiğimde de dr. O tahlillere baktı tekrar yapmaya gerek yok dedi. Baska hangi testlet var
duydum canim sukurler olsun 6+5 te ama daha onceden iki kaybim oldu kalbi durdugu icin.cok sukur iki evladim var saglikli ama hep korkuyla gecirdim.obyuzden icim hic rahat olamiyor.Allah omur verdiyse dogacak biz elimizden geleni yapalimda.bisey olacaksada benim ihmalim sebep olmasin.insallah saglikla kucagimiza almak nasip olurSeni çok iyi anlıyorm sen kaç haftalıksın daha duymadın mı canm kalp atışnı araştrma hastanesiyse ilgileniyor ama devlette aynı özelde ben özele gittim çok ilgilenmiyorlar canm inş duyarsın kalp atşı bendede var trlaş birde dr bana tahlihlrr verdi tsh idrar kan hormon sen yaptn mu testleri çok pahalı ya dordm birkaç yere napcm blmyrm
Bol bol dua edelim rabbim yardımcımız olsun bendede var panik :) ama pozitif olalım kötü birşey olmaz inşduydum canim sukurler olsun 6+5 te ama daha onceden iki kaybim oldu kalbi durdugu icin.cok sukur iki evladim var saglikli ama hep korkuyla gecirdim.obyuzden icim hic rahat olamiyor.Allah omur verdiyse dogacak biz elimizden geleni yapalimda.bisey olacaksada benim ihmalim sebep olmasin.insallah saglikla kucagimiza almak nasip olur
evet 12.hafta icinde icinde olacagiz buyuk ihtimalle ikili test isteyecek gittigimizde.ah kalbinin attigini bilsem telas etmicemde.Canım bana da mayisin ortalarinda gel demisti . ama ben sabredip bekleyecem surekli test ultrasonla bebegi rahatsiz etmek istemiyorum . 12.haftamiza denk geliyor zaten . ama içinden gitmek geliyorsa git tabi ki
amin canim.korkma canim omru varsa ne olursa olsun bisey olmayacak ama iste onceki yasadiklarim beni korkutan.bende pihtilasma varmis o yuzden oluyormus.ignelerimi kullaniyorum.herkeste olan bisey degil.sakin benim yuzumden sende telasa dusme.Canm birdha olmaz inş rabbim korusun kız şimdi sende içime korku düşürdün bir hafta sonra bende başka dr gidiyim en iyisi yoksa içim raht olmz
Ben doktorumdan çok memnunum canım. Acıbadem Altunizade Hastanesinde Simla Okumuşoğlu Karaca'ya gidiyorum. Kendisi çok ilgili, sağolsun tedavi sürecimde hep bizi rahatlattı, aklımda soru işareti kalmaması için her aşamayı, her adımı tek tek bıkmadan açıkladı. Paylaşmak istedim, umarım siz de içinize sinen bir doktor bulursunuz :)Kızlar merhaba, bende 7 haftalık hamileyim. İstanbul anadolu yakasında doktor arayışındayım. Bana yardımcı olur musunuz? Özel doktor da olabilir. Koşuyolu Medipol de perihan hanıma gittim inanılmaz hızlı bir şekilde kontrol yaptı 10 dk da çıktım. Biraz ilgili aradığımda ulaşabileceğim öncelikli olarak normal doğumu destekleyen doktor istiyorum. Önerebilir misinz?
Whatsapp grubu kurmak site kurallarına aykırı canım.Canlar çalışıyorum çok takip edemiyorum sizi watsup grubu açmayı planlarsabiz beni de eklermisiniz
Kızlar kilomalımlarınız nasıl gidiyor ilk üç ayda ? Sanki irileştim ya piskolojik de olabilir bilmiyorum daha cok cok yeni bi kilo almışım bir haftada
tekrar yarışmadaki amaç ikiye katlanma süresini ölçmek 48 saatte ikiye katlanıyor..ama cuma ya da pazartesi doktora giderseniz de keseyi görme ihtimali varBende geçtiğimiz cuma yaptırdım 365 falandı tekrarlamadım testi bugün gidip yaptırsam mı acaba diye düşünüyorum beklemek çok zor ya of inşALLAH görürsünüz canım sizde bizde
yok canım çok şükür ama kızıma hamileyken ilk 3 ay hep olmuştuAmin canim inşallah. Sende var mi leke vs
aynen yeni verdiğimiz için hemen geri geliyor kilomuz oturmadığı içinVerilen kiloyu almak daha kolay oluyormuş. Ne yapicam böyle
Şuan sıra bekliyorum kendimmiş gibi sevindim sana inşallah bende duyarımVajinada duydu karnda ckmadı ama vajinada hemen cıktı kesenn içinde bebek çok mutlu oldum ya:)
Doktor muayenemi oldumm kizlarr bebek iyiymis kalp atisini da dinledimm cok sukur. Lekelenme normal dedi herhangi bi kanama alani yokmus. Coraspirin iciyordum persembe gunune kadar icme yine kontrole gel dedi. Proloton dusuk onleyici igne yaptilar. Yine yatistayim dinleniyorum. Dunku desteginiz icin cok sagolunn arkadaslar
canım gebeliğin ilk dönemi ya hep ya hic mantigiymis doktor söylemişti yani sen hamileliği öğrenene kadar ilaçlar onu etkileseydi o kese oluşmadan düşükle sonlanirdi için rahat olsunKızlar ben aslında kaşıntı şikayetiyle gittim kadın doğum doktoruna smear testi yaptırdım kaşıntıyı geçirmek için fitil verdi fitilin ismini hatırlamıyorum ama antibiyotik yazdığına eminim bunların hepsini yaparken hamileymişim ama günüm geçtiğinde çok araştırdımo doktoruma sordum sorun olsa kese oluşmaz dedi hiçbi sıkıntı yok kese gayet sağlıklı dedi ama yinede icim hep tedirgin bu konuda bilgisi olan var mı
demek erken döllenmiş canım erken yumurtlamışsınBen de gittim. Bhcg degerim yuksekti ama tek kese goruntldu. 4+6 olmasi lazim ama 5+5 cikti. Simdilik bir sey gorunmedi haftaya kalp atisini dinlemek icin cagirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?