2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ayy şükür canm rabbim duydu dualarımı korkuyordum duyamazsam diye dr değiştrcektm ya başka dr gidcm işte birde tahlihlrri yaptrsam rahatlcm sen yaptrdn mı o tahlihlrri
Canım ilk gebeligimi ogrendigim hafta idrar ve kan tahlilleriminin hepsi yapıldı. Tam kan , tsh vb. 13 nisanda gittiğimde de dr. O tahlillere baktı tekrar yapmaya gerek yok dedi. Baska hangi testlet var

Çok oldu düyalı canım sukurler olsun
Biraz sikintili oldu benimki tüp bebek ilaçlardan dolayı zorluklar yaşadım falan derken atlatıyoruz şükür.
Şükür aylatmışssın canm sende inş daha sıkıntı yaşamazsn ama anne olmak cidden zor hep kafaya takıydn içerde neler odlgnu bilmysn insan korkuyor şu 9 ayı bir atlatsak rahatlasak ne güzel olcak

Canım ilk gebeligimi ogrendigim hafta idrar ve kan tahlilleriminin hepsi yapıldı. Tam kan , tsh vb. 13 nisanda gittiğimde de dr. O tahlillere baktı tekrar yapmaya gerek yok dedi. Baska hangi testlet var
Hemogram açlık kan şekeri bunu sağlık pcagnda yapcm seroloji var cnm idrar hormon işte tsh var bunlar cnm

duydum canim sukurler olsun 6+5 te ama daha onceden iki kaybim oldu kalbi durdugu icin.cok sukur iki evladim var saglikli ama hep korkuyla gecirdim.obyuzden icim hic rahat olamiyor.Allah omur verdiyse dogacak biz elimizden geleni yapalimda.bisey olacaksada benim ihmalim sebep olmasin.insallah saglikla kucagimiza almak nasip olur

Bol bol dua edelim rabbim yardımcımız olsun bendede var panik :) ama pozitif olalım kötü birşey olmaz inş

Kızlar bende doktordan geldim şimdi kalp atışını duydum ama bebeğe göre kesenin küçük olduğunu söyledi bu düzelebilirmiş de gebelik sonlanabilirmiş de.. Aklım allak bullak 7 mayısa randevu verdi

Kızlar kilomalımlarınız nasıl gidiyor ilk üç ayda ? Sanki irileştim ya piskolojik de olabilir bilmiyorum daha cok cok yeni bi kilo almışım bir haftada

Canım bana da mayisin ortalarinda gel demisti . ama ben sabredip bekleyecem surekli test ultrasonla bebegi rahatsiz etmek istemiyorum . 12.haftamiza denk geliyor zaten . ama içinden gitmek geliyorsa git tabi ki
evet 12.hafta icinde icinde olacagiz buyuk ihtimalle ikili test isteyecek gittigimizde.ah kalbinin attigini bilsem telas etmicemde.

Canm birdha olmaz inş rabbim korusun kız şimdi sende içime korku düşürdün bir hafta sonra bende başka dr gidiyim en iyisi yoksa içim raht olmz
amin canim.korkma canim omru varsa ne olursa olsun bisey olmayacak ama iste onceki yasadiklarim beni korkutan.bende pihtilasma varmis o yuzden oluyormus.ignelerimi kullaniyorum.herkeste olan bisey degil.sakin benim yuzumden sende telasa dusme.yapi olarakta panik biriyim zaten annelikte eklenince iyice panik oluyorum

Ben doktorumdan çok memnunum canım. Acıbadem Altunizade Hastanesinde Simla Okumuşoğlu Karaca'ya gidiyorum. Kendisi çok ilgili, sağolsun tedavi sürecimde hep bizi rahatlattı, aklımda soru işareti kalmaması için her aşamayı, her adımı tek tek bıkmadan açıkladı. Paylaşmak istedim, umarım siz de içinize sinen bir doktor bulursunuz :)

Kızlar kilomalımlarınız nasıl gidiyor ilk üç ayda ? Sanki irileştim ya piskolojik de olabilir bilmiyorum daha cok cok yeni bi kilo almışım bir haftada

Normal canım ilk zamanlar iştahın açılıyo ama sonra düzene girer bende 1 kilo aldım, kızlar kim kaçıncı bebisini bekliyo benim 3üncü tabiki önce sağlık ama inşallah kız olur bu sene kız senesi mi erkek senesi mi sizce

Bende geçtiğimiz cuma yaptırdım 365 falandı tekrarlamadım testi bugün gidip yaptırsam mı acaba diye düşünüyorum beklemek çok zor ya of inşALLAH görürsünüz canım sizde bizde
tekrar yarışmadaki amaç ikiye katlanma süresini ölçmek 48 saatte ikiye katlanıyor..ama cuma ya da pazartesi doktora giderseniz de keseyi görme ihtimali var

Amin canim inşallah. Sende var mi leke vs
yok canım çok şükür ama kızıma hamileyken ilk 3 ay hep olmuştu
Verilen kiloyu almak daha kolay oluyormuş. Ne yapicam böyle
aynen yeni verdiğimiz için hemen geri geliyor kilomuz oturmadığı için

Ben de gittim. Bhcg degerim yuksekti ama tek kese goruntldu. 4+6 olmasi lazim ama 5+5 cikti. Simdilik bir sey gorunmedi haftaya kalp atisini dinlemek icin cagirdi

Biz de bugün doktora gidenlerdeniz. 600mg progestana rağmen Cuma ve Cumartesi leke gelmişti, Pazartesi gece yine gelince bugün sabah erkenden çıktık gittik doktora. Geçen hafta karından derinden duymuştuk kalbi, bu sefer gümbür gümbür duyduk çok şükür

Doktor baktı, kesenin yanında kanama alanı var ama aktif değil şu an dedi. Korkulacak bir şey yok ama iki hafta sonra göreyim dedi.. Bir de bu iki hafta içinde leke gelmeye devam edebilirmiş, korkma pıhtı veya bir yerin kesilmiş gibi kan gelmiyorsa dedi.

Yatışa devam yani

canım gebeliğin ilk dönemi ya hep ya hic mantigiymis doktor söylemişti yani sen hamileliği öğrenene kadar ilaçlar onu etkileseydi o kese oluşmadan düşükle sonlanirdi için rahat olsun
Ben de gittim. Bhcg degerim yuksekti ama tek kese goruntldu. 4+6 olmasi lazim ama 5+5 cikti. Simdilik bir sey gorunmedi haftaya kalp atisini dinlemek icin cagirdi
demek erken döllenmiş canım erken yumurtlamışsın

Selam arkadaşlar birşey sormak istiyorum genel olarak.aslında kafam karıştı birşey danışmak istiyorum.ben küçük bir şehirde yaşıyorum 6 aydır özele gidiyordum çikolata kistim için baya şeyler denedik nisanda artık salmıştım kendi halima kendiliğimden hamile kaldım.sorum şu ben şimdi yine özele gidiyorum malum özelde doğum ücretleri bizim burda normal doğum 750 sezeryan 1500.ama duyduğuma göre özel para almak için sezeryan yapıyormuş.kafam karıştı devlette mi bundan sonra kontrollerimi yaptırsam.bana fikir verin lütfen.benim kendi doktorum çikolata kisti olduğu için bana taa en baştan beri sezeryan diyordu.ben ilk çocuğumu normal yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…