2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Herkese merhaba
Uzun zamandır bakamamıştım siteye. Neler olmuş neler. Okumam 1 saatimi aldı
Ben de cuma günü doktora gittim ilk muayene için. Benim hesabıma göre 5+1 ama doktor 4+4 dedi. Keseyi gördük çok şükür. Karından hem de 9mm olmuş. Rahmin en üstüne tutunmuş. Rahim ağzından çok uzak. Çok iyi görünüyor dedi. Bütün tahliller yapıldı. Tiroidden korkuyordum. Ama o da normal çıktı
Şimdi izmirdeki arkadaşlarımdan doktorundan memnun olanlardan tavsiye istiyorum. Kendi doktorumdan memnunum aslında ama tavsiye almakta yarar var diye düşünüyorum.

Hakikaten testler biraz fazla tutuyor. Testleri yaptırdım. Muayene dışında 450 gibi bişey tuttu. Üstüne bir de israr kültürü istedi.

Aynen cnm haklısın birde arasında çok fark yokki bazıların göryrm bir hafta geriden gelyr benm arada iki gün var birşey olmaz herlde:)
Yok kuzum bence hic takilma:) benimde 5 gun onden gidiyor . donllenme günlerine gore degisiyor canim

Canım bana da mayisin ortalarinda gel demisti . ama ben sabredip bekleyecem surekli test ultrasonla bebegi rahatsiz etmek istemiyorum . 12.haftamiza denk geliyor zaten . ama içinden gitmek geliyorsa git tabi ki

Canm birdha olmaz inş rabbim korusun kız şimdi sende içime korku düşürdün bir hafta sonra bende başka dr gidiyim en iyisi yoksa içim raht olmz

Hakikaten testler biraz fazla tutuyor. Testleri yaptırdım. Muayene dışında 450 gibi bişey tuttu. Üstüne bir de israr kültürü istedi.
Özeldmi yptn canm sennde tutmş ikş hatanye bktm 280 biri diğeride 370 dedi çok pahalı ya Araştrma ypmşmydn hastane

Kuzum yaa nasıl seviniyo
seviniyorum bu güzel haberlere bi bilsen, inşallah bekleyen herkse bebeği görmek ve kalp sesini duymak nasip olsun, Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah ...

Canım gözün Aydın, güzel haberler ımut veriyor. Çok sevindim. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah.
Kontrole giden hatunlar verin güzel haberleri.

Canııım çok sevindiiiim Allah bu güzel duyguyu hepimize yaşataın inşallah bende birazdan gidicem doktora çok heyecanlıyım seninle biriz çünkü

Kuzum yaa nasıl seviniyo

seviniyorum bu güzel haberlere bi bilsen, inşallah bekleyen herkse bebeği görmek ve kalp sesini duymak nasip olsun, Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah ...
Çok sağol cnm ya nasl rahatladm anlatamm sana çok farklı duyguymş ya :) sen naptn sen duymşmuydn

Canim hersey yolunda gidiyor senin masallahhh . Bence zamanini bekle gitme . :)
Ayy şükür canm rabbim duydu dualarımı korkuyordum duyamazsam diye dr değiştrcektm ya başka dr gidcm işte birde tahlihlrri yaptrsam rahatlcm sen yaptrdn mı o tahlihlrri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…