- 26 Mart 2018
- 75
- 74
- 3
- 41
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #5.661
Hakikaten testler biraz fazla tutuyor. Testleri yaptırdım. Muayene dışında 450 gibi bişey tuttu. Üstüne bir de israr kültürü istedi.Seni çok iyi anlıyorm sen kaç haftalıksın daha duymadın mı canm kalp atışnı araştrma hastanesiyse ilgileniyor ama devlette aynı özelde ben özele gittim çok ilgilenmiyorlar canm inş duyarsın kalp atşı bendede var trlaş birde dr bana tahlihlrr verdi tsh idrar kan hormon sen yaptn mu testleri çok pahalı ya dordm birkaç yere napcm blmyrm
Yok kuzum bence hic takilma:) benimde 5 gun onden gidiyor . donllenme günlerine gore degisiyor canimAynen cnm haklısın birde arasında çok fark yokki bazıların göryrm bir hafta geriden gelyr benm arada iki gün var birşey olmaz herlde:)
Canım bana da mayisin ortalarinda gel demisti . ama ben sabredip bekleyecem surekli test ultrasonla bebegi rahatsiz etmek istemiyorum . 12.haftamiza denk geliyor zaten . ama içinden gitmek geliyorsa git tabi kiBende 2 mayisa gun aldim gunler gecmek bilmiyor.devlete gidicrm bu kez insallah ilgilenirler.gerci ilgilenmesede kalp atisini duysam yeter.ozeldeki doktorum 14 mayisa gun vermisti.duramam o zamana kadar.ya ne zor beklemek.her an elin yureginde.Allaha emanetiz tabi ama annelik telasi iste.sizler napiyorsunuz tek bi doktormu yoksa iki farkli doktorami gidiyorsunuz benim gibi
Canm birdha olmaz inş rabbim korusun kız şimdi sende içime korku düşürdün bir hafta sonra bende başka dr gidiyim en iyisi yoksa içim raht olmzduydum canim sukurler olsun 6+5 te ama daha onceden iki kaybim oldu kalbi durdugu icin.cok sukur iki evladim var saglikli ama hep korkuyla gecirdim.obyuzden icim hic rahat olamiyor.Allah omur verdiyse dogacak diz elimizden geleni yapalimda.bisey olacaksada benim ihmalim sebep olmasin.insallah saglikla kucagimiza aliriz.her gun hem kendime hem tum hamilelere dua ediyorum.
Özeldmi yptn canm sennde tutmş ikş hatanye bktm 280 biri diğeride 370 dedi çok pahalı ya Araştrma ypmşmydn hastaneHakikaten testler biraz fazla tutuyor. Testleri yaptırdım. Muayene dışında 450 gibi bişey tuttu. Üstüne bir de israr kültürü istedi.
O zaman üzülmyim iki günden nlck yani:) bir hafta snra yine giderm ben 8 haftalkken bakalm ynr kalp stşı için başka dr gidrm o zamanYok kuzum bence hic takilma:) benimde 5 gun onden gidiyor . donllenme günlerine gore degisiyor canim
seviniyorum bu güzel haberlere bi bilsen, inşallah bekleyen herkse bebeği görmek ve kalp sesini duymak nasip olsun, Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah ...
Canım gözün Aydın, güzel haberler ımut veriyor. Çok sevindim. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah.Merhaba kizlar bende doktora gittim bayagi kanamali alan var dedi progestan fitil verdi .iliski yasak hareketlerini kısıtla dedi cokayakta kalma uzan dedi. Ama en onemlisi bir kese degil sanki 2 kese var dedi2 hafta sonra kesin belli olur ama ikiz olma ihtimali var dedi inanamadim. Suan cok heycanliyim Allahim varsa ikisini bir bana bagislasin. Insallah kanama hemen biter. Sağlıklı olsun kac tane gelirse kabulumuz allah hepimizin bebeklerine saglik versin insallah :)))) dua edin benim icin
Canııım çok sevindiiiim Allah bu güzel duyguyu hepimize yaşataın inşallah bende birazdan gidicem doktora çok heyecanlıyım seninle biriz çünkü
Çok sağol cnm ya nasl rahatladm anlatamm sana çok farklı duyguymş ya :) sen naptn sen duymşmuydnKuzum yaa nasıl seviniyo
seviniyorum bu güzel haberlere bi bilsen, inşallah bekleyen herkse bebeği görmek ve kalp sesini duymak nasip olsun, Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah ...
Canim hersey yolunda gidiyor senin masallahhh . Bence zamanini bekle gitme . :)O zaman üzülmyim iki günden nlck yani:) bir hafta snra yine giderm ben 8 haftalkken bakalm ynr kalp stşı için başka dr gidrm o zaman
Çok sağol kuzum inş sende duyarsın dr dan iyi haberlerle gelrsn cnm aende duyarsn inşCanııım çok sevindiiiim Allah bu güzel duyguyu hepimize yaşataın inşallah bende birazdan gidicem doktora çok heyecanlıyım seninle biriz çünkü
Kızlarrr bebegimi gördüm şükür bebegm 5+6 dedi 6 haftalk dedi ama adetime göre 6+2 birşey yok pek heralde:) Kalp sesinide duydum şükür ne güzel sesmiş o ses ya
İnş duymayan arkadaşlarımızda duyar bu güzel sesi@ebbisss sezson @Hummey
Lalekiran [/QUOTE
Gözün aydın, ne güzel haberler var bugün. Yarın da bizim var. Duydukça heyecanlandım.
Amiiin inşallah canım karından mı vajinal mi duyuldu canımÇok sağol kuzum inş sende duyarsın dr dan iyi haberlerle gelrsn cnm aende duyarsn inş
Ayy şükür canm rabbim duydu dualarımı korkuyordum duyamazsam diye dr değiştrcektm ya başka dr gidcm işte birde tahlihlrri yaptrsam rahatlcm sen yaptrdn mı o tahlihlrriCanim hersey yolunda gidiyor senin masallahhh . Bence zamanini bekle gitme . :)
Vajinada duydu karnda ckmadı ama vajinada hemen cıktı kesenn içinde bebek çok mutlu oldum ya:)Amiiin inşallah canım karından mı vajinal mi duyuldu canım
Randevum yarın canım bekliyorum bakalım, bu arada kızlar sağlık ocağı o tahlilleri yapar o kadar paraya yazık..Çok sağol cnm ya nasl rahatladm anlatamm sana çok farklı duyguymş ya :) sen naptn sen duymşmuydn
Yarın duyarsın sende inş cnm :) sağlık ocagı hepsini yapmıyormuş ondan başka yerlere sorucm sadce kan tahlili yapıyormuşRandevum yarın canım bekliyorum bakalım, bu arada kızlar sağlık ocağı o tahlilleri yapar o kadar paraya yazık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?