2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
İnternette bi çok yerde 4. Ayda oturtabilirsiniz hatta oturtmaniz gerek yazıyor. Hatta türk halkının bu konudaki kaygıları yersizdir filan yazmışlar. Ben de doktora gidince sorucam. Sanki hazir gibi geliyor bana. Burda bi çok arkadaş da yazmıştı hatta. Kendi kendine dogrulmaya filan çalışıyor elinden tutunca kendi kalkiyor. Sizin kalça açılarında sıkıntı var mıydı niye öyle dedi ki ?

doktor sabun tozu kullanmamızı önerdi. Ben de başından beri hep dalan roxy kullanıyordum. Onunla devam ediyorum.
Bence sabun tozunda iki üç durulama yaptır. Evet doğal ama kalıntı kalıyor. Siyah şeyler filan bembeyaz oluyor. Bebek kıyafetleri beyaz olunca anlasilmiyordur o kalıntı. Ben green clean kullaniyorum. Sivi deterjanlar düşük ısıda daha kolay çözünüyor.

sivi deterjan cok iyi digerinde kiyafetini giydiririken bike oglum hapsuruyodu

yok canım 4moms zararlı değildir. Doğumdan itibaren kullanılıyor o zaten. Biz de anakucağına mama sandalyesine falan oturtuyoruz sürekli. Hatta biraz kafa kısmı kalkık oluyor. Tam yüz yatmayı sevmiyor.
Ne zaman oturtmaya başladın mama sandalyesine canım

yani inşaAllah yoktur canım. benim ilk kızım da da aynısı oldu ta 6 ay olana kadar düzene girmişti canım. bunda nasıl olacak bilmiyorum ama erken geldi bunda benim reglim

Bizimkinde terleme pek olmuyor.sabahta baktım sırtına terlememişti.bir saat önce değiştirdim bezini bu sefer vardı çiş
İyi bari çişini yamışya Ama yinede gözlemlele enfeksiyonda idrarın az olmasına sebep inşallah öyle bir şey değildir..

Inşallah canım yaaaönceden heyecanla yapardık sürekli, şimdi yapmaya korkuyorum. Varsada geç öğreneyim bari diyorum. Şimdiden vicdan azabı çekiyorum, kızıma haksızlık olacak diye
Aynı senin gibi düşünüyorum. Önceden olsun isterdim şimdi olmasın. Bende oğlumu düşünüyorum öyle bisey olursa ona çok haksızlık etmiş ölürüm yarın yapcam bende düzensiz olması normal ama işte aklına geliyo yine insanın.

Benim kizim da artik surekli öne eğiyor kendini,çok zor tutuyorum kucakta hep oturur pozisyon almak istiyor. Yatirinca da surekli kalkmaya calisiyor. 4.ay kontrolunde soracagim ben de ne zaman destekli oturtabiliriz diye sabirsizlikla bekliyorum ben de oturacagi zamanlari yatmaktan hic hoslanmiyor

yani inşaAllah yoktur canım. benim ilk kızım da da aynısı oldu ta 6 ay olana kadar düzene girmişti canım. bunda nasıl olacak bilmiyorum ama erken geldi bunda benim reglim
Inşallah canım yaa❤
Bende de öyle oldu. Kanama bittikten bi hafta sonra falan oldum bende.

Aaaaa. Ay çok merak ediyorum nolur bu verdiklerime almasınlar

geçmiş olsun canım Allahım şifa versin yavruna. çok ağır değil mi ilaçlar sanki bize zeynep henüz 3 haftalık iken geniz akıntısı için zytrec damla vermişti acilde ki doktor. başka birşey veremem dedi birde ateşi olursa calpol başka birşey değil. ayrıca ben hep doktorların verdiği dozunun yarısını veririm yan etkisi var mı diye bakarım ilk önce sonra da daha fazla içebilir mi diye bakıyorum hiç bir zaman bir ölçek vermemişimdir kızım 3 yaşında hala da öyle yapıyorum zaten ilaç sevmez yarımı zor içerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…