- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #57.421
Ben mama verirken yükseltiyorum belden itibaren yanlış mı yapıyorum acabaBende bu büşrayla aynı gün dogum yaptım ama oturtmak ne kelime yastık bile koymuyorum başına 6 aylık dedi doktor
İnternette bi çok yerde 4. Ayda oturtabilirsiniz hatta oturtmaniz gerek yazıyor. Hatta türk halkının bu konudaki kaygıları yersizdir filan yazmışlar. Ben de doktora gidince sorucam. Sanki hazir gibi geliyor bana. Burda bi çok arkadaş da yazmıştı hatta. Kendi kendine dogrulmaya filan çalışıyor elinden tutunca kendi kalkiyor. Sizin kalça açılarında sıkıntı var mıydı niye öyle dedi ki ?ben bilmiyorum canm ne zaman oturtulması gerektiğini. Doktora geçen hafta gittiğimizde artık ayaklarına bastırabileceğimizi ve ellerinden tutup kaldırabileceğimizi söyledi ama oturtmuyoruz henüz dedi. Vakti gelince söyler heralde. Bir de bu her çocuğun kemik gelişimine göre farklılık gösterir bence. Bazı çocuk vardır 5 aylıktır ama daha tam kafasını tutamıyordur. O bebek oturtulmaz mesela.
Bence sabun tozunda iki üç durulama yaptır. Evet doğal ama kalıntı kalıyor. Siyah şeyler filan bembeyaz oluyor. Bebek kıyafetleri beyaz olunca anlasilmiyordur o kalıntı. Ben green clean kullaniyorum. Sivi deterjanlar düşük ısıda daha kolay çözünüyor.doktor sabun tozu kullanmamızı önerdi. Ben de başından beri hep dalan roxy kullanıyordum. Onunla devam ediyorum.
sivi deterjan cok iyi digerinde kiyafetini giydiririken bike oglum hapsuruyoduCanım inşallah sıvı deterjan iyi gelir sabun tozu doğal ama bence ne kadar yıkansa da kalıntısı kalıyor sanırım . Ben 50 de yıkadım çok çamaşır olsa bile bir yemek kaşığı koyduk ama yine de makinenin kapak kısmı bembeyaz oluyordu kalıntısından. Sanırım daha yüksek derece gerekiyor ☹ o da mümkün değil 50 de bile çekti bazı kıyafetleri.
Ben sıvı deterjanı bile yarım kapak koyuyorum hala. Yağlı salçalı bir kıyafeti yok sonuçta. Sonra tekrar durulama olunca hiç sorun olmuyor.. benim oğlumun da cildi kuru baya. Kaşınma ya müsait. Ama sorun olmadı sıvı deterjan ile
yok onda sakinca yok ben hep oyle yatiriyorun hatta dr demişti hem rahat nefes alir hemde kusmaz diyeBen mama verirken yükseltiyorum belden itibaren yanlış mı yapıyorum acabamama bitince kaldırıyorum ama
bende çok pişmanım çokkkkYa kizlar ben tüplerimi baglatmadigima cok pisman oldum, doktorum da bahsetmedi hiç. Sonradan olur mu bu işlem?
Hangi marka sıvı deterjan canımsivi deterjan cok iyi digerinde kiyafetini giydiririken bike oglum hapsuruyodu
bn uni baby aliyorumHangi marka sıvı deterjan canım
Ne zaman oturtmaya başladın mama sandalyesine canımyok canım 4moms zararlı değildir. Doğumdan itibaren kullanılıyor o zaten. Biz de anakucağına mama sandalyesine falan oturtuyoruz sürekli. Hatta biraz kafa kısmı kalkık oluyor. Tam yüz yatmayı sevmiyor.
Ben Ankara’da oturuyorum tatil dışında gerek duymamıştım hassassa bişey diyemem tabiCanım niue erken olsun ki? Buranın güneşi çok yakıyor. Bi de beyaz tenli bizimki, hassas cildi
yani inşaAllah yoktur canım. benim ilk kızım da da aynısı oldu ta 6 ay olana kadar düzene girmişti canım. bunda nasıl olacak bilmiyorum ama erken geldi bunda benim reglimKızlar yaa, benim ilk adetim normaldi. Ikinci adet zamanımda lekelenme oldu bi kaç gün. Üzerinden şu an 12 gün geçti. Kasiklarimda batmalar var ve ara ara yine lekelenmeler oluyor.
Geçen hafta iki kere korka korka test yaptım negatifti.
Böyle bisey yasayanınız var mi? Tekrar test yapicam ama korkudan yapamıyorummoralim bozuk. Gebelik olmaz demi yaa olsa çıkardı demii nolur yoktur diyin
İyi bari çişini yamışyaBizimkinde terleme pek olmuyor.sabahta baktım sırtına terlememişti.bir saat önce değiştirdim bezini bu sefer vardı çiş
Aynı senin gibi düşünüyorum. Önceden olsun isterdim şimdi olmasın. Bende oğlumu düşünüyorum öyle bisey olursa ona çok haksızlık etmiş ölürümInşallah canım yaaaönceden heyecanla yapardık sürekli, şimdi yapmaya korkuyorum. Varsada geç öğreneyim bari diyorum. Şimdiden vicdan azabı çekiyorum, kızıma haksızlık olacak diye
Sıvı deterjan kesinlikle minorisben de sıvı deterjan deneyeceğim canm. mustela iyi geliyor bize de.
Fethiyedeyim canım bende. Bugün bike yakıcı sıcak vardı, iki dakika çıkarayım balkona dedim, beni bile yaktı sıcakBen Ankara’da oturuyorum tatil dışında gerek duymamıştım hassassa bişey diyemem tabi
Inşallah canım yaa❤yani inşaAllah yoktur canım. benim ilk kızım da da aynısı oldu ta 6 ay olana kadar düzene girmişti canım. bunda nasıl olacak bilmiyorum ama erken geldi bunda benim reglim
Aaaaa. Ay çok merak ediyorum nolur bu verdiklerime almasınlarÖzge ben makyaj fırçası söylemiştim arkadasima dün geldi. 5 tl almadılar. Postacı tanıdık sordum yok mu diye. Bazı paketlerden alıyorlar bazılarından almıyorlar neye gore bende anlamadım dedi. Artık bende sipariş vermiyorum dedi.
geçmiş olsun canım Allahım şifa versin yavruna. çok ağır değil mi ilaçlar sankiKızlar dün bahsetmiştim bebeğimin burnunda hırıltı vardı . Gece acile götürdüm ciğerleri temizdi cok sukur ama sabaha karşı inlemeye başladı ateşi çıktı ve bogazında da geniz akıntısı vardı . Götürdük tekrar grip olmuş kuzum o kadar keyıfsız ki o inledikce ben ağladım :/ dolven verdi ateş düşürücü olarak peditus ve burun spreyide verdi 4 aylık bebek bunları kullanabılıyo muydu
İnşallah ben de hala yatıştayım tv karşısındaHayırsabah uyuduk biz yine.Yani gece uykusuna sabah yattı. 1-2 saate açılırım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?