2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
1 ay oldu. 3 aylıktı yani o zaman
Bende hafif yatar bi salıncak var ona koymaya başlayın o zaman 3 ayı geçtik bu ayki kontrolde kendi Dr una gitmedik o yüzden soramadım ama ilk çocuğumda sanki 4. Aydan itibaren oturtmuştuk Dr un demesiyle beraber diye hatırlıyorum

ben de mama sandalyesinin en yatık pozisyonuna alıyorum zaten. oturtmuyorum, asla kalçasına ağırlık vermiyorum. sadece kafası biraz yüksekte oluyor.

Kesinlikle katılıyorum süt alerjisi astım atopi çok yaygın artık.Bizimkide atopik dermatit.
Nedeni kesinlikle yaşamsal faktörler kimyasallar hava kirliliği vs vs annem eskiden yoktu böyle birşey bence yalan diyo ama bilmediği şey eskiden kimyasallar bu kadar yoktu hava kirliliği bu kadar değildi o nedenle anneme pek inandırıcı gelmiyor dermatit süt allerjisi filan bizde de var sürekli mukuslu kaka tamamen perhiz yapmıyorum ama dr tamamen yapacaksın dedi dünden beridir başladım zor tabi ama yapacak birşey yok

4moms ve anakucaginda bi sorun yok bence canım çünkü bebekler dümdüz yatakta değil iki büklüm yatmayı daha çok seviyorlar. Anne karnında da o şekilde olduklarından dolayı. Hatta anakucaginda benim oğlum çok rahat gaz çıkartıyor. Bazen sırf kaka yapsın gazini çıkartsın diye oraya bırakıyorum.

Cnm biz neler kullandık hiç korkma kullan cnm biz 1/5 aylıktı kullanmaya başlamıştık ateş için sen dikkat et çok fazla olmasın belki gerek kalmaz çok geçmiş olsun cnm rabbiö şifa versin yavruna

bn uni baby aliyorum
Aaa belki benim oğlum da ondan
Aynen cnm ya benim oğlum da sürekli oturmak istiyor ben yüksek yastık üstüne koyuyorum bazen ordan kalkmaya çalışıyor uyanık ve ağlıyor kaldırmazsak bu kadar ne var oturmak için deli oluyor bu bebeler

Evet kimse inanmıyo doktorların abartması bizim zamanımızda yoktu diyo kayınvalidem falan böyle konuşuyo ama işte düşünmüyolarki hiçbişey doğal değil.

Bebek arabalarının pusetini kullanıyormusunz ben ilk günlerde gözüme oturma pozisyonu gibi geldi puseti kullanmadım sonra dr sordm pusetler oturma şekli görünsede değil güvenli dedi ama şimdide alıştıramıyorm içine koyar koymaz bağırıyor ağlıyor

Bir de zorlaniyor cok kalkmaya calisirken ama yine de ugrasiyor

Dalan roxy kullaniyordum makineyi bozar diye korktum simdi Green clean in sıvı deterjan ve yumusaticisini kullaniyorum tavsiye ederim.

Kızlar bebeğimin kafası konak olmustu zeytinyagı sürüp taradım saçlarıda döküldü hep.yine konak oldu.mustela konagı geçiriyor mu kullananlar cevap yazabilirmi .

bizim en çok kullandığımız şey puset. Her gün anneanne yada babaanneye gittiği için pusetle arabanın arkasına bağlıyoruz. Tek başına onunla götürüyor babası. Yanında kimse de olmuyor. Baya güvenilir yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…