2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
çok iyi anladım canım. Yada tamamen dolaptaki kıyafetleri sıvı deterjanla baştan yıkamak lazım.

Benimkinin de eller hep ağızda ama şuan diş kaşıyıcı alsam onu tutabilecek durumda değil. Eline verdiğim birşeyi en fazla 3-4 saniye tutabiliyor sonra düşürüyor. Sizinkiler tutabiliyor mu uzun süre?
Cemre kendi isteğiyle tutmaya başladı ben vermedim eline oyun halısından sallanan oyuncağı ayağından kaptı ağzına götürmeye çalışıyodu ben de çok şaşırdım hemen yerinden çıkardım oyuncağı elinden kaymasın diye önce elinde inceledi inceledi sonra ağzına götürmeye başladı

Canım cemre gece deliksiz uyuduğu halde gündüz en fazla 2 saat duruyo uyanık

Maşallah canım Cemre'ye bizimkinin daha öyle bir isteği yok

çok iyi anladım canım. Yada tamamen dolaptaki kıyafetleri sıvı deterjanla baştan yıkamak lazım.
O da iyi gelmezse boşuna çok iş çıkmış olur ama bizimki gibiyse kesinlikle iyi gelecektir de yine de ihtimal tabi.sen yine şuan giydiklerini bi süre hep aynı deterjanla yıka zaten aynı şeyleri giydiği için anlamış olursun emin olduktan sonra dolabı boşaltırsın bence

tamam canım :)

Çok geçmiş olsun yaa çok üzüldüm yeni gördüm mesajı inşallah iki güne az da olsa toparlamıştır en azından beslenmeye başlamıştır.. o konuda ben de çok tecrübesizim her altını açtığımda siliyorum ama arasını tam açarak değil. Bazen beyazlıklar görüyorum iç tarafın rengi de değişik dokunmaya korkuyorum zaten iki günde bir banyo yaptırıyorum o zaman hafifçe temizliyorum. Şimdilik enfeksiyon kapmadı. Çok da kurcalamamak lazımmış o zaman da florası bozulduğu için yine enfeksiyon kapıyormuş.

Deca tabs d3 kullanıyorum güvenilir ürün listesinde

Tam 3. ayında yaptırdık.7 aralıkta doğmuştu 7 martta yaptırdım.2 doz olanı

Sağol canım bende hiç kurcalamadım 2-3 kez o aralarıda kaka dolmuştu mecbur ayrıntılı temizledim nasıl oldu anlamadım

Rotateq 2 aylık aşılarıyla yaptırdık. 2 aylık aşılarla yatırmasaydık 30 gün sonra yaptirmamizi söyledi doktorumuz. Çünkü rota canlı virüs içeriyor. Bence 30 günü tamamla canım. Biz yan etkisini hiç görmedik. Ama huzursuzluk ve hafif ishal yapabiliyor.

Kızlar instagramdaki büşra nur çaların bebeğiyle bizim aramızda 1 hafta var. 9 kasımda doğum yapmış. Ama şuan bebeğini destekle oturtuyor. Çok erken değil mi ya? Bize doktor daha oturtmuyoruz dedi.
Benim arkadaşım çocuğu da 10 kasım doğumlu. Doktor 4.ayda destekli oturtabilirsiniz demiş. Belki çocuğun gelişimi ile ilgilidir.

Müjde mi sen buna müjde mi diyosun helal olsun yıldızcım hayran kaldım fikrine ama ben hamile kalsam depresyona girerim gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…