- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #57.381
çok iyi anladım canım. Yada tamamen dolaptaki kıyafetleri sıvı deterjanla baştan yıkamak lazım.Unibaby denersen sensitive dene bence diğer çeşitleri parfümlüydü galiba.Bi de bi kaç yıkama dene yani mesela dolaptan alıp giydirdiklerin bi önceki deterjanla yıkananlar ya onları da arada giydirince karışıklık oluyo o yüzden bi süre dene bi kere yıkayıp bırakma ben ilk öyle denedim anlayamadım bi kaç kez yıkayınca önceki yıkananları giydirmeyince anlayabildim.Çok karışık yazdım umarım anlatabilmişimdir uykusuzluk kafası
Cemre kendi isteğiyle tutmaya başladı ben vermedim eline oyun halısından sallanan oyuncağı ayağından kaptı ağzına götürmeye çalışıyodu ben de çok şaşırdım hemen yerinden çıkardım oyuncağı elinden kaymasın diye önce elinde inceledi inceledi sonra ağzına götürmeye başladıBenimkinin de eller hep ağızda ama şuan diş kaşıyıcı alsam onu tutabilecek durumda değil. Eline verdiğim birşeyi en fazla 3-4 saniye tutabiliyor sonra düşürüyor. Sizinkiler tutabiliyor mu uzun süre?
Canım cemre gece deliksiz uyuduğu halde gündüz en fazla 2 saat duruyo uyanıkYaa yerim onu dabenimki sese alıştırdığım halde her sese kalkıyo sonra tekrar uyuyo ama uyanık kaldığı süre herzaman en fazla 2 saat.Gece de en uzun 2saat uyuyo sürekli uyanıp 2 saat de oturuyo sonra tekrar 2 saat uyuyo.Tabi eşimle halimiz perişan gece gündüz böyleyiz cadı kızımla
Maşallah canım Cemre'yeCemre kendi isteğiyle tutmaya başladı ben vermedim eline oyun halısından sallanan oyuncağı ayağından kaptı ağzına götürmeye çalışıyodu ben de çok şaşırdım hemen yerinden çıkardım oyuncağı elinden kaymasın diye önce elinde inceledi inceledi sonra ağzına götürmeye başladı
O da iyi gelmezse boşuna çok iş çıkmış olur ama bizimki gibiyse kesinlikle iyi gelecektir de yine de ihtimal tabi.sen yine şuan giydiklerini bi süre hep aynı deterjanla yıka zaten aynı şeyleri giydiği için anlamış olursun emin olduktan sonra dolabı boşaltırsın benceçok iyi anladım canım. Yada tamamen dolaptaki kıyafetleri sıvı deterjanla baştan yıkamak lazım.
tamam canım :)O da iyi gelmezse boşuna çok iş çıkmış olur ama bizimki gibiyse kesinlikle iyi gelecektir de yine de ihtimal tabi.sen yine şuan giydiklerini bi süre hep aynı deterjanla yıka zaten aynı şeyleri giydiği için anlamış olursun emin olduktan sonra dolabı boşaltırsın bence
Çok geçmiş olsun yaa çok üzüldümKızlar 3 günde üzüntüden 4 kilo verdim idrar yolu enfeksiyonu olmuş kızım üremede çıktı 10 günlük tedavi verildi biberonu kabul etmiyor beslenmeyi red ediyor beni kendi yerinize koyun kaşık maması aldık tükürüyor yemiyor kızı olan anneler alt temizliğinde her defasında orasını açıp siliyormusunuz banyoda nasıl yıkıyorsunuz bi akıl verin ben nerde yanlış yaptımda kızıma enfeksiyonu kaptırdım neolur yazın bişeyler ben kaka yapmadığı için arasını açıp silmiyordum kaka yapınca siliyordum kakayıda 5 gün yapmıyor 3 gün üst üste yapıp tekrar 5 gün yapmıyor banyoda hiç kurcalamam arasını yıkamam su döküyoruz hafifçe açıp ovmak yok ne olur yazın ya napacağımı şaşırdım
Benimde öyle oldu çok terlediğini fark ettim çorabı şapkası ıpıslak oluyor kafası daha çok terliyor ..Bilemiyorum ki terli de gelmedi sabah.biraz daha izleyeyim bakalım devam edecek mi yapmamaya
Deca tabs d3 kullanıyorum güvenilir ürün listesindeBugün doktora gittik bu eskisinden de ilgisiz çıktı kadına diyorum rota aşısını önerirmisiniz diye bana ben bişey diyemem ailelere bırakıyorum özel aşı riskleri var alerjik reaksiyonlar gösteriyor diyorum damaklarını çok kaşıyor çıkan diş yok ama sertleşme var 3 aylıkta azı dişi çıkaracaktık sanki delirtti kadın beni arkadaşlar kullandığınız d vitamini önerilerinizi alabilirmiyim sağlık ocağı monovit d3 verdi bu pek içime sinmiyor neyle değiştirsem acaba daha kapsamlı bi vitamin var mı ki
Tam 3. ayında yaptırdık.7 aralıkta doğmuştu 7 martta yaptırdım.2 doz olanıkizlar rota asisinin hangisini kac gunlukken yaptırdınız size 2.ay asisindan su kadar gun sonra yapilsin dendimi .saglik ocagindakiler 1 martta 2.asisini olmustu 4 hafta sonra rota demisti.yarin 87 gunluk oluyor ve 2. ay asisindan 23 gun sonra olmus oluyor rota yapilirmi rotayi yaptırma diyen dr oldumu yan etkileri cokmu
Sağol canım bende hiç kurcalamadım 2-3 kez o aralarıda kaka dolmuştu mecbur ayrıntılı temizledim nasıl oldu anlamadımÇok geçmiş olsun yaa çok üzüldümyeni gördüm mesajı inşallah iki güne az da olsa toparlamıştır en azından beslenmeye başlamıştır.. o konuda ben de çok tecrübesizim her altını açtığımda siliyorum ama arasını tam açarak değil. Bazen beyazlıklar görüyorum iç tarafın rengi de değişik dokunmaya korkuyorum zaten iki günde bir banyo yaptırıyorum o zaman hafifçe temizliyorum. Şimdilik enfeksiyon kapmadı. Çok da kurcalamamak lazımmış o zaman da florası bozulduğu için yine enfeksiyon kapıyormuş.
Rotateq 2 aylık aşılarıyla yaptırdık. 2 aylık aşılarla yatırmasaydık 30 gün sonra yaptirmamizi söyledi doktorumuz. Çünkü rota canlı virüs içeriyor. Bence 30 günü tamamla canım. Biz yan etkisini hiç görmedik. Ama huzursuzluk ve hafif ishal yapabiliyor.kizlar rota asisinin hangisini kac gunlukken yaptırdınız size 2.ay asisindan su kadar gun sonra yapilsin dendimi .saglik ocagindakiler 1 martta 2.asisini olmustu 4 hafta sonra rota demisti.yarin 87 gunluk oluyor ve 2. ay asisindan 23 gun sonra olmus oluyor rota yapilirmi rotayi yaptırma diyen dr oldumu yan etkileri cokmu
Benim arkadaşım çocuğu da 10 kasım doğumlu. Doktor 4.ayda destekli oturtabilirsiniz demiş. Belki çocuğun gelişimi ile ilgilidir.Kızlar instagramdaki büşra nur çaların bebeğiyle bizim aramızda 1 hafta var. 9 kasımda doğum yapmış. Ama şuan bebeğini destekle oturtuyor. Çok erken değil mi ya? Bize doktor daha oturtmuyoruz dedi.
Canım kapıda paket başına 5 lira ödedin miKızlar benim aliexpres siparişlerimin bazıları geldi çok çabuk geldi şaşırdım. Çok çok güzeller tokalr falan.
Müjde miKızlar korunmaktan bahsetmişsiniz. Ben evlendikten sonra ilk 1 yıl çocuk istemediğimiz için yasmin içerek korunmuştum. Çok rahat olmuştu. 1 yıldan sonra hapı bıraktım 6 ay denedik gebelik olmayınca hemen tüp bebek yaptırdık. Şimdi nasıl olsa doğal yoldan olmuyor diye korunmuyorum. Her an size 2.bebek müjdesi verebilirim
Ah kuzuuuuum allah yardımcın olsunSabah 8 de kalkan çocuk, bu saat oldu hala uyumadı. Bitmiş vaziyetteim. Gözlerim açılmıyor artık. Sinirim tavan yaptı. 2 gündür toplam 5 saat uyudum
Bizimkinde terleme pek olmuyor.sabahta baktım sırtına terlememişti.bir saat önce değiştirdim bezini bu sefer vardı çişBenimde öyle oldu çok terlediğini fark ettim çorabı şapkası ıpıslak oluyor kafası daha çok terliyor ..
Çok sağol kuzum, nasıl bisey oldu bu kız anlamadım. Önce hiç böyle yapmazdiAh kuzuuuuum allah yardımcın olsun
Evet oluyormuş.küçük bir kesik atıp yapılabiliyormuşYa kizlar ben tüplerimi baglatmadigima cok pisman oldum, doktorum da bahsetmedi hiç. Sonradan olur mu bu işlem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?