• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
arkadaşlar zeynep fitil ile pazartesi kakasını yapmıştı ve hala yapmadı kakasını 😣 ne yapayım :KK43: tekrar fitil mi vereyim? yarın veya bir kaç gün daha mı bekleyim bilemedim :KK43:
4 gün normal galiba benimki hiç yapmıyor ruhum_mavi ruhum_mavi nin bebişi de bazen öyle geç yapıyor müdahale etmiyor huzuru iyiyse bekle kusması falan yoksa gaZ çıkarıyorsa doktorlar bekleyin diyor sadece anne sütümü alıyor

4 gün normal galiba benimki hiç yapmıyor ruhum_mavi ruhum_mavi nin bebişi de bazen öyle geç yapıyor müdahale etmiyor huzuru iyiyse bekle kusması falan yoksa gaZ çıkarıyorsa doktorlar bekleyin diyor sadece anne sütümü alıyor
huzuru yerinde. evet sadece anne sütü veriyorum. pazar güne kadar bekleyeyim bakalım :(

arkadaşlar zeynep fitil ile pazartesi kakasını yapmıştı ve hala yapmadı kakasını 😣 ne yapayım :KK43: tekrar fitil mi vereyim? yarın veya bir kaç gün daha mı bekleyim bilemedim :KK43:
Bide zeytinyağı ile bezini her açtığında poposunun deliğine masaj yap ayaklarını yukarı kaldırıp bekle

İnanır mısın şimdi uyudu normalde 3 defa uyuyup uyanması gereken çocuk inatla uyumadı ben bitik durumdayım Allah bebişi az uyuyanlara yardım etsin
@Zynpctnr canım sağol yaa sen beyaz gürültüyü söylemiştin onla uyudu
Işe yaramasina sevindim canım öğlenleri bize gürültü fayda etmiyor artık 😂 öğlen uykuları çok değişmeye başladı. Ama neyseki gece uykusuna onunla geçiyor. Kurtaricim benimde gürültü walla :)

Benimki 4 aylık 3 aydan beri yüzüstünden sırt ustune dönüyor sanırım. Tersini de arada yapıyor ama uyurken filan bilinçli değil bence tesadüfen olurken gördüm bı kaç kere.
Ooo 1 aydan itibaren mi dönüyor?o kadar erken nasil beceriyor şaşirdim Valla :))

Back
X