- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #57.801
Evet kuzum çok teşekkür ederimCkolatakahve canım çok geçmiş olsun ya çok üzücü
Tesekkur ederim canım benim sorma valla yaaCanım çok çok geçmiş olsun çok şükür bin şükür bir şeyi yokmuş Rabbim korusun meleğiniinsan gerçekten deli olur nasıl çocuk o ya
Yok kuzum ne aradılar, ne sordular. Polis, jandarma evlerine varınca arayıp sorarlar.Ayni koyden diye herseyi yapma hakkina mi sahip oluyomus. Canim cok cekinerek yaziyorum ama ciddiye alma babani vazgecme sikayetinden. Bilmeden kazara olsa anlarimda bile bile atti topu diyosun. Yazik kuzucuuk ne kadar korkmusturm dedesi torununu dusunecegine elin psikopat cocugunu dusunuosa sen kendi cocugunu dusun. O psikoiatin ailesi aradimi sordumu ozur diledilermi?
Benim eşim de kesinlikle döverdi bulup. Ama allah korusun sen misin beni döven deyip kan davasına dönüştürürler allah korusun ben çok korkuyorum öyle şeylerdenBen yine iyiyim de eşim hiç iyi değil canımolay yaşanınca bana bağırdı ilk defa o şekilde. Sana çekil dedim demi diye. Halbuki çekilmeye çalışıyordum kendine gelemiyo çok sinirli cocuga
Canım bende öldürür falan diye korkuyorum. Siniri çok fenadır eşiminBenim eşim de kesinlikle döverdi bulup. Ama allah korusun sen misin beni döven deyip kan davasına dönüştürürler allah korusun ben çok korkuyorum öyle şeylerden
Sakın vazgeçme şikayetinden canım ders olsun onlara. Köylün olduğu şimdi mi geliyo akıllarına köylünse o hareketi yapmıcaktı. Hadi kazayla istemeden oldu diyelim sen 1 üzüldüysen onun bin üzülmesi ayaklarına kapanması lazım. İşine geldiği tarafından bakmasınlar olayınYok kuzum ne aradılar, ne sordular. Polis, jandarma evlerine varınca arayıp sorarlar.
Ciddiye almasam bile katlanamıyorum artık canım. Bi adam böyle şeyleri nasıl söyler. Hiç bir zaman bizi önemsemedi ki
Bisey olsa sen mi üzüleceksin, sen mi bakacaksın diyorum geç o işleri diyor.
El bizden kıymetli!!
kuzum geçmiş olsun yaa çok üzüldüm.Canım bende öldürür falan diye korkuyorum. Siniri çok fenadır eşimingelelden beri sayıp duruyor. Bi yerde yakın zamanda karşılaşmasalar bari. Bensu ağladıkça saydırıyor.
Kızım bi hafta kendine gelemez artık diye diye deliriyorallahım yardımcımız olsun
Eşim vazgecmicek canım, süründürücem diyor. Ben bu işlerden bisey anlayamıyorum zaten. Herkes işine geldiği gibiSakın vazgeçme şikayetinden canım ders olsun onlara. Köylün olduğu şimdi mi geliyo akıllarına köylünse o hareketi yapmıcaktı. Hadi kazayla istemeden oldu diyelim sen 1 üzüldüysen onun bin üzülmesi ayaklarına kapanması lazım. İşine geldiği tarafından bakmasınlar olayın
Teşekkür ederiz canım benim çok sağolkuzum geçmiş olsun yaa çok üzüldüm.
Amin canım benim çok teşekkür ederim ❤
Çok şükür kuzum benim tekrar tekrar geçmiş olsun canımCanım lise döneminde bi çocuk. Hastanede adlı vaka olarak bildirdik, şikâyetçi oldu eşim.
Çok teşekkür ederim allaha şükür biseyi yok
Çok sağol kuzum ❤Çok şükür kuzum benim tekrar tekrar geçmiş olsun canım
Aç bırak... kaşık vs.. ile besleme. Memeyi ver almıyorsa yarım saat sonra tekrar ver. Almıyorsa tekrar tekrar... ben böyle aştım meme reddini. Hicbirsey vermedim sadece meme sundum. Bir de yatağına giydiğim tişörtümü serdimSabahtan beri iki kez emdi kilo alımı ayda 600 gr artık ben napıcam ya emmek istemiyor
Canım şimdi okudum yazıları çok çık geçmiş olsun şimdi nasıl durumu? okurken bende delirdim çok sinir oldum yaCanım ben o ara bulsam bogardim allah korusun ama kızımın telaşından bakamadım bile
Biz kafası hassas diye doğru düzgün dokuanamazken, elin çocuğu ne yapıyor
Canım benim çok geçmiş olsun şimdi okudumÇok sağol kuzum, buna çok şükür diyorum ama insan deli oluyor.
Evet bişey anlayamadım hiçbirimizin ki birbirini tutmuyorBu asi takvimlerini neye gore yapiyolar anlamadim herkesin farkliymis ya.
Bide aynı köyden diyorsun ailesinin şimdiye kadar arayıp en azından özür dilemesi gerekirdi .. bence şikayetiniz iyi olmuş . Farkında olmadan yapılsa neyse ama kasti olan her hareket karşısındayım i. Gelmiş geçmiş olsun şnşallah canımÇok sağol kuzumanlayamıyorum bazı çocukları. Bende daha 20 yaşındayım ama ben hic kimseye karşı gelmedim, ses etmedim, zarar vermedim
Ne farkli cnm 3 ayda yoktu 4 ayda var bizim senn ole degilmiydi kadam karistiEvet bişey anlayamadım hiçbirimizin ki birbirini tutmuyorNeyi baz alarak karar veriliyor bende bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?