2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Yok kuzum ne aradılar, ne sordular. Polis, jandarma evlerine varınca arayıp sorarlar.
Ciddiye almasam bile katlanamıyorum artık canım. Bi adam böyle şeyleri nasıl söyler. Hiç bir zaman bizi önemsemedi ki
Bisey olsa sen mi üzüleceksin, sen mi bakacaksın diyorum geç o işleri diyor.
El bizden kıymetli!!

Ben yine iyiyim de eşim hiç iyi değil canım olay yaşanınca bana bağırdı ilk defa o şekilde. Sana çekil dedim demi diye. Halbuki çekilmeye çalışıyordum kendine gelemiyo çok sinirli cocuga
Benim eşim de kesinlikle döverdi bulup. Ama allah korusun sen misin beni döven deyip kan davasına dönüştürürler allah korusun ben çok korkuyorum öyle şeylerden

Benim eşim de kesinlikle döverdi bulup. Ama allah korusun sen misin beni döven deyip kan davasına dönüştürürler allah korusun ben çok korkuyorum öyle şeylerden
Canım bende öldürür falan diye korkuyorum. Siniri çok fenadır eşimin gelelden beri sayıp duruyor. Bi yerde yakın zamanda karşılaşmasalar bari. Bensu ağladıkça saydırıyor.
Kızım bi hafta kendine gelemez artık diye diye deliriyor allahım yardımcımız olsun

Sakın vazgeçme şikayetinden canım ders olsun onlara. Köylün olduğu şimdi mi geliyo akıllarına köylünse o hareketi yapmıcaktı. Hadi kazayla istemeden oldu diyelim sen 1 üzüldüysen onun bin üzülmesi ayaklarına kapanması lazım. İşine geldiği tarafından bakmasınlar olayın

kuzum geçmiş olsun yaa çok üzüldüm.

Eşim vazgecmicek canım, süründürücem diyor. Ben bu işlerden bisey anlayamıyorum zaten. Herkes işine geldiği gibi

Sabahtan beri iki kez emdi kilo alımı ayda 600 gr artık ben napıcam ya emmek istemiyor
Aç bırak... kaşık vs.. ile besleme. Memeyi ver almıyorsa yarım saat sonra tekrar ver. Almıyorsa tekrar tekrar... ben böyle aştım meme reddini. Hicbirsey vermedim sadece meme sundum. Bir de yatağına giydiğim tişörtümü serdim

Canım ben o ara bulsam bogardim allah korusun ama kızımın telaşından bakamadım bile
Biz kafası hassas diye doğru düzgün dokuanamazken, elin çocuğu ne yapıyor
Canım şimdi okudum yazıları çok çık geçmiş olsun şimdi nasıl durumu? okurken bende delirdim çok sinir oldum ya

Çok sağol kuzum anlayamıyorum bazı çocukları. Bende daha 20 yaşındayım ama ben hic kimseye karşı gelmedim, ses etmedim, zarar vermedim
Bide aynı köyden diyorsun ailesinin şimdiye kadar arayıp en azından özür dilemesi gerekirdi .. bence şikayetiniz iyi olmuş . Farkında olmadan yapılsa neyse ama kasti olan her hareket karşısındayım i. Gelmiş geçmiş olsun şnşallah canım

Ckolatakahve canm cok gecmis olsun kuzum nasil aglamistr sukur ckmams kotu birsy sevindim cnm herlde benm basma gelse bendn cok esim cldrirdi herlde sinrden mahvederdi cok sinrli helede kizina birsy olsn cldryr hakli olrk senn esnn snrlenmesi norml tam okuyamadm okudklarmda solym dedm cnm smdi nasl bebegn nasl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…