2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Off çok geçmiş olsun canm ya çok üzüldüm. Bununla geçmiş olsun.

Benimkinin de eli sürekli ağzında. Üzerinde önlük, battaniye falan varsa onları da ğzına sokuyor ama diş kaşıyıcıları sevemedi.
Sophie alayım dedim ama 170 lira da veremem
Napcaz bilemiyorum bugün artık parmağı kızarıp şişmiş :/

Sophie almak isteyenler algoyuncak.com da 147 tl ye geliyo. Sophie20 koduyla indirim koduyla.

Gündüz uykulari nasıl? Gündüz geç uyutsan biraz.
Gündüz uykusu neredeyse hiç yok. 10-15 dakika uyur uyanır. Zaten saat 5 gibi uyusa 1-2 saat normale donecek ama olmuyor.
O saatte uyur bizimki ama bilerek yerine yatirmam oturma odasinda seste ve isikta tutuyorum yarim saat uykusunu kandirsin yoksa cok erken oluyor gercekten
Ya bizim ki götürüp yatağına koymasam çığlık kıyamet 1 haftadır böyle bir huy başladı. Yatağa koyuyorum elini tutuyorum yüzünü seviyorum uyuyor

Onu bulup ağzını burnunu patlatcan işte küçük çocuk olsa çocuk dersin. Bensu nasıl şimdi

Çok geçmiş olsun canım. Böyle çocuklar nasıl çocuk yetistirilmez çok güzel örnek oluyor insana. Küçük de değilmiş bi de. Bu olay olmasa da düsebilirdi çarpabilirdi başını. Büyüyene kadar kaç kere benzer şeyler gelecek başımıza hepimizin. Strese sokma kendini radyasyon aldı diye. En azından içiniz rahat etti.

Benimkide aynı emziğe alışınca rahatladı biraz

Bizimde 1 2 hafta oyle gitti canim. Bende nasil gec yatiririm diye dusundum ama sonra kendi kendine uzatti. Oyle olur belki seninkide

Allah allah durduk yere olaya bak kac yaşındaydı bu topa vuran heralde ben olsam tum mahalleyi ayaga kaldirirdim. Cok gecmis olsun birsey yokmus sukur.
Canım lise döneminde bi çocuk. Hastanede adlı vaka olarak bildirdik, şikâyetçi oldu eşim.
Çok teşekkür ederim allaha şükür biseyi yok

Off çok geçmiş olsun canm ya çok üzüldüm. Bununla geçmiş olsun.

Cok uzuldum cnm ay parcalayasim geldi o cocugu ya nasil cocuk yetistirmek bu boyle Allah korusun ya bisey olsaydi cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…