- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #57.761
Sürekli sol elini götürüyor ağzına. Yine de deneyeceğim :)) yarar inşallah.Bende vardı bundan eline taktım hiç sevmedi. Eldiven takılı olan eli bıraktı diğerini emmeye başladı.umarım sizde işe yarar.
Sağol canım, futbol oynuyorlardı. 16 yaşlarında çocuk. Tekme vurdu, şimdi çıktık. Anormal durum olursa gelin dediÇok geçmiş olsun, cocuk mu vurdu top mu geldiBir sey olmamis neyseki gözetim altinda tutarlar canim, kafa olduğu için.
Canım benim yaSağol canım, futbol oynuyorlardı. 16 yaşlarında çocuk. Tekme vurdu, şimdi çıktık. Anormal durum olursa gelin dedi
Çok geçmiş olsun canım yaa.kusması falan olursa yine götürün doktoraSağol canım, futbol oynuyorlardı. 16 yaşlarında çocuk. Tekme vurdu, şimdi çıktık. Anormal durum olursa gelin dedi
Off çok geçmiş olsun canm ya çok üzüldüm. Bununla geçmiş olsun.Kızlar, bugün rahmetli dedem için yemek yapıldı oraya gittik. Yemek bitti dönecektik. Arabaya binecegimiz yerde koca koca çocuklar top oynuyormuş. Arada bizim kuzenlerde vardı. Eşim kuzenime, topu tut çocuk var dedi. Çocuğun biri "çocuk mu heeeheeehee" falan dedi. Bende tam kaçayım derken topa oyle diyen çocuk bir vurdu, bizim kızın kafasının arkasına!!ne olduğunu şaşırdım, neredeyse ben bile düşüyordum
Kızım bağıra bağıra ağladı, ben bi taraftan sakinleştirmeye çalışarak ağlıyorum, eşim bi taraftan kim lan o çok lannn kim vurdu falan diye dolanıp bağırıp duruyor.
Hemen acile geldikkızıma mecbur tomografi cekildi durduk yere radyasyon aldı. Allahtan birşey yokmuş eşim deli gibi dolanıyo şu an gözetim altında kızım hala
Gündüz uykusu neredeyse hiç yok. 10-15 dakika uyur uyanır. Zaten saat 5 gibi uyusa 1-2 saat normale donecek ama olmuyor.Gündüz uykulari nasıl? Gündüz geç uyutsan biraz.
Ya bizim ki götürüp yatağına koymasam çığlık kıyamet 1 haftadır böyle bir huy başladı. Yatağa koyuyorum elini tutuyorum yüzünü seviyorum uyuyorO saatte uyur bizimki ama bilerek yerine yatirmam oturma odasinda seste ve isikta tutuyorum yarim saat uykusunu kandirsin yoksa cok erken oluyor gercekten
Onu bulup ağzını burnunu patlatcan işte küçük çocuk olsa çocuk dersin. Bensu nasıl şimdiKızlar, bugün rahmetli dedem için yemek yapıldı oraya gittik. Yemek bitti dönecektik. Arabaya binecegimiz yerde koca koca çocuklar top oynuyormuş. Arada bizim kuzenlerde vardı. Eşim kuzenime, topu tut çocuk var dedi. Çocuğun biri "çocuk mu heeeheeehee" falan dedi. Bende tam kaçayım derken topa oyle diyen çocuk bir vurdu, bizim kızın kafasının arkasına!!ne olduğunu şaşırdım, neredeyse ben bile düşüyordum
Kızım bağıra bağıra ağladı, ben bi taraftan sakinleştirmeye çalışarak ağlıyorum, eşim bi taraftan kim lan o çok lannn kim vurdu falan diye dolanıp bağırıp duruyor.
Hemen acile geldikkızıma mecbur tomografi cekildi durduk yere radyasyon aldı. Allahtan birşey yokmuş eşim deli gibi dolanıyo şu an gözetim altında kızım hala
Çok geçmiş olsun canım. Böyle çocuklar nasıl çocuk yetistirilmez çok güzel örnek oluyor insana. Küçük de değilmiş bi de. Bu olay olmasa da düsebilirdi çarpabilirdi başını. Büyüyene kadar kaç kere benzer şeyler gelecek başımıza hepimizin. Strese sokma kendini radyasyon aldı diye. En azından içiniz rahat etti.Kızlar, bugün rahmetli dedem için yemek yapıldı oraya gittik. Yemek bitti dönecektik. Arabaya binecegimiz yerde koca koca çocuklar top oynuyormuş. Arada bizim kuzenlerde vardı. Eşim kuzenime, topu tut çocuk var dedi. Çocuğun biri "çocuk mu heeeheeehee" falan dedi. Bende tam kaçayım derken topa oyle diyen çocuk bir vurdu, bizim kızın kafasının arkasına!!ne olduğunu şaşırdım, neredeyse ben bile düşüyordum
Biz nimenrix vurdurduk canım 3. Ay da rota ile birlikte diğeri 5 ve 12 aylarda vuracağım dediKizlar menenjit asilarinizi nimenrix ve bexsero hangi aylarda yapilacak.
Bu asi takvimlerini neye gore yapiyolar anlamadim herkesin farkliymis ya.Biz nimenrix vurdurduk canım 3. Ay da rota ile birlikte diğeri 5 ve 12 aylarda vuracağım dedi
Benimkide aynı emziğe alışınca rahatladı birazBenimkinin de eli sürekli ağzında. Üzerinde önlük, battaniye falan varsa onları da ğzına sokuyor ama diş kaşıyıcıları sevemedi.
Sophie alayım dedim ama 170 lira da veremem
Napcaz bilemiyorum bugün artık parmağı kızarıp şişmiş :/
Bizimde 1 2 hafta oyle gitti canim. Bende nasil gec yatiririm diye dusundum ama sonra kendi kendine uzatti. Oyle olur belki seninkideKızlar zeynep uyku saatini iyice erkene çekti. Saat7de uyuyor.eger uyutmazsak ağlama krizine giriyor. Cok erken uyuduğu için sabah 5-6 gibi uyanıyor. Bu sefer ben sersem gibi oluyorum. Babası kızını göremiyor diye depresyonda. Uyuyan kızı uyandırıp sevmek istiyor. Erken uyuttum diye bana trip yapıyor. Normalde eskiden babası uyuturdu.o günleri özlüyormuşuyku saatini 9a çekebilsek süper olacak. Ama yapamıyorum akıl verin bana.
Canım lise döneminde bi çocuk. Hastanede adlı vaka olarak bildirdik, şikâyetçi oldu eşim.Allah allah durduk yere olaya bak kac yaşındaydı bu topa vuran heralde ben olsam tum mahalleyi ayaga kaldirirdim. Cok gecmis olsun birsey yokmus sukur.
Off çok geçmiş olsun canm ya çok üzüldüm. Bununla geçmiş olsun.
Cok uzuldum cnm ay parcalayasim geldi o cocugu ya nasil cocuk yetistirmek bu boyle Allah korusun ya bisey olsaydi cok gecmis olsunÇok geçmiş olsun canım. Böyle çocuklar nasıl çocuk yetistirilmez çok güzel örnek oluyor insana. Küçük de değilmiş bi de. Bu olay olmasa da düsebilirdi çarpabilirdi başını. Büyüyene kadar kaç kere benzer şeyler gelecek başımıza hepimizin. Strese sokma kendini radyasyon aldı diye. En azından içiniz rahat etti.
Tesekkur ederim canım evet onu takip ediyoruzÇok geçmiş olsun canım yaa.kusması falan olursa yine götürün doktora
Çok sağol kuzum, buna çok şükür diyorum ama insan deli oluyor.Off çok geçmiş olsun canm ya çok üzüldüm. Bununla geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?