- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #57.781
Sorma kuzum, bulduk kimmiş. Allahtan o an çıkmadı. Yoksa eşim allah korusun bisey yapardı. Hâlâ da iyi olmadi, donuk donuk. Bensu tam dururken durduk yere çok ağlamaya başlıyorOnu bulup ağzını burnunu patlatcan işte küçük çocuk olsa çocuk dersin. Bensu nasıl şimdi
Olun iyi yapmissinuz. Lise cagi bide. Usenmeyin gidip dovun cok sinir oldumCanım lise döneminde bi çocuk. Hastanede adlı vaka olarak bildirdik, şikâyetçi oldu eşim.
Çok teşekkür ederim allaha şükür biseyi yok
Ben yine iyiyim de eşim hiç iyi değil canımÇok geçmiş olsun canım. Böyle çocuklar nasıl çocuk yetistirilmez çok güzel örnek oluyor insana. Küçük de değilmiş bi de. Bu olay olmasa da düsebilirdi çarpabilirdi başını. Büyüyene kadar kaç kere benzer şeyler gelecek başımıza hepimizin. Strese sokma kendini radyasyon aldı diye. En azından içiniz rahat etti.
Geçmiş olsun cnm olsun tomo çekilmese bu sefer ya birşey varsa diye endişe edersiniz nasıl topu fırlatıyorlar ya yazık kuzuya neyde iyiki birşey yokKızlar, bugün rahmetli dedem için yemek yapıldı oraya gittik. Yemek bitti dönecektik. Arabaya binecegimiz yerde koca koca çocuklar top oynuyormuş. Arada bizim kuzenlerde vardı. Eşim kuzenime, topu tut çocuk var dedi. Çocuğun biri "çocuk mu heeeheeehee" falan dedi. Bende tam kaçayım derken topa oyle diyen çocuk bir vurdu, bizim kızın kafasının arkasına!!ne olduğunu şaşırdım, neredeyse ben bile düşüyordum
Kızım bağıra bağıra ağladı, ben bi taraftan sakinleştirmeye çalışarak ağlıyorum, eşim bi taraftan kim lan o çok lannn kim vurdu falan diye dolanıp bağırıp duruyor.
Hemen acile geldikkızıma mecbur tomografi cekildi durduk yere radyasyon aldı. Allahtan birşey yokmuş eşim deli gibi dolanıyo şu an gözetim altında kızım hala
Çok sağol kuzum yaaCkolatakahve geçmiş olsun canım. Bu gece uyumayın eşinle kızı takip edin yavrum çok küçük daha.bana gelse top ben düşerim yani.
Valla birşey yapmıyacaz az daha büyüsünler de soğan filan veririz ellerine şimdi çok erkenBenimkinin de eli sürekli ağzında. Üzerinde önlük, battaniye falan varsa onları da ğzına sokuyor ama diş kaşıyıcıları sevemedi.
Sophie alayım dedim ama 170 lira da veremem
Napcaz bilemiyorum bugün artık parmağı kızarıp şişmiş :/
Çok sağol kuzumCkolatakahve nasıl çocukbunlar çok geçmiş olsun . Allah beterinden korusun kusma olursa hemen götürün canım dikkat edin
Çok sağol kuşum yaaCok uzuldum cnm ay parcalayasim geldi o cocugu ya nasil cocuk yetistirmek bu boyle Allah korusun ya bisey olsaydi cok gecmis olsun
Canım ben o ara bulsam bogardim allah korusun ama kızımın telaşından bakamadım bileOlun iyi yapmissinuz. Lise cagi bide. Usenmeyin gidip dovun cok sinir oldum
Çok sağol kuzumGeçmiş olsun cnm olsun tomo çekilmese bu sefer ya birşey varsa diye endişe edersiniz nasıl topu fırlatıyorlar ya yazık kuzuya neyde iyiki birşey yok
gecmis olsn cnm biseyi yokmus şükür insanin basina hersey gelebilio Rabbim beterinden saklasinÇok sağol kuzumbu duruma şükreder olduk napalim
gida boyasi vardi sanki ondaSikayetim var da sophi lerden baya sikayet var kizlar. Cogu boynu koptu ve boyalari cikti yazmis bi bakin sizde isterseniz
Amin canım çok teşekkür ederim cok sagol ❤gecmis olsn cnm biseyi yokmus şükür insanin basina hersey gelebilio Rabbim beterinden saklasin
bnmkinin de eli surekli agzinda.erken cikmasi iyi biseymu bilemedim.bi de oglumun eli sürekli yumruk hslinde zor aciyoruz resmen siz de nasilValla birşey yapmıyacaz az daha büyüsünler de soğan filan veririz ellerine şimdi çok erken
Canım çok çok geçmiş olsun çok şükür bin şükür bir şeyi yokmuş Rabbim korusun meleğiniKızlar, bugün rahmetli dedem için yemek yapıldı oraya gittik. Yemek bitti dönecektik. Arabaya binecegimiz yerde koca koca çocuklar top oynuyormuş. Arada bizim kuzenlerde vardı. Eşim kuzenime, topu tut çocuk var dedi. Çocuğun biri "çocuk mu heeeheeehee" falan dedi. Bende tam kaçayım derken topa oyle diyen çocuk bir vurdu, bizim kızın kafasının arkasına!!ne olduğunu şaşırdım, neredeyse ben bile düşüyordum
Kızım bağıra bağıra ağladı, ben bi taraftan sakinleştirmeye çalışarak ağlıyorum, eşim bi taraftan kim lan o çok lannn kim vurdu falan diye dolanıp bağırıp duruyor.
Hemen acile geldikkızıma mecbur tomografi cekildi durduk yere radyasyon aldı. Allahtan birşey yokmuş eşim deli gibi dolanıyo şu an gözetim altında kızım hala
Aynı yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyor bazen baş parmağı yakalıyor emiyor baya ben de karışmıyorum artık elini temizlerken çok zorlanıyorum açmıyor dediğin gibi erken çıkmaz diye düşünüyorum ama süpriz de yapabilir bu minikler bi zararı olmaz ya sadece huzursuzluk ateş ishal bunlar olabilir inş kolay atlatır hepimizin yavrusubnmkinin de eli surekli agzinda.erken cikmasi iyi biseymu bilemedim.bi de oglumun eli sürekli yumruk hslinde zor aciyoruz resmen siz de nasil
Ayni koyden diye herseyi yapma hakkina mi sahip oluyomus. Canim cok cekinerek yaziyorum ama ciddiye alma babani vazgecme sikayetinden. Bilmeden kazara olsa anlarimda bile bile atti topu diyosun. Yazik kuzucuuk ne kadar korkmusturm dedesi torununu dusunecegine elin psikopat cocugunu dusunuosa sen kendi cocugunu dusun. O psikoiatin ailesi aradimi sordumu ozur diledilermi?Çok sağol kuşum yaa
O değilde üzüldüğüm şey babamın tepkisi
Neymiş aynı koydenlermis, topun şikayeti mi olurmuş, nasıl insanlarmisiz. Konuşmak istiyor yine, ama açmıyorum. Biktim gerçekten benim, eşimin, kızımın insan yerine koyulmamasindan
Icerigini incelemedim ama gida boyasida olsa o da zararli. Cok ufuklar daha ek gıdaya bile gecmedilergida boyasi vardi sanki onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?