2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Onu bulup ağzını burnunu patlatcan işte küçük çocuk olsa çocuk dersin. Bensu nasıl şimdi
Sorma kuzum, bulduk kimmiş. Allahtan o an çıkmadı. Yoksa eşim allah korusun bisey yapardı. Hâlâ da iyi olmadi, donuk donuk. Bensu tam dururken durduk yere çok ağlamaya başlıyor anca düzeliyor, bilinci gibi ara gitmişti uyandiramadik

Ben yine iyiyim de eşim hiç iyi değil canım olay yaşanınca bana bağırdı ilk defa o şekilde. Sana çekil dedim demi diye. Halbuki çekilmeye çalışıyordum kendine gelemiyo çok sinirli cocuga

Geçmiş olsun cnm olsun tomo çekilmese bu sefer ya birşey varsa diye endişe edersiniz nasıl topu fırlatıyorlar ya yazık kuzuya neyde iyiki birşey yok

Ckolatakahve geçmiş olsun canım. Bu gece uyumayın eşinle kızı takip edin yavrum çok küçük daha.bana gelse top ben düşerim yani.
Çok sağol kuzum yaa zaten uyuyabilecegimize inanmıyorum
Beni bile çok kötü yaptı yavrum neler çekti kim bilir düşündükçe geberiyorum

Valla birşey yapmıyacaz az daha büyüsünler de soğan filan veririz ellerine şimdi çok erken

Sikayetim var da sophi lerden baya sikayet var kizlar. Cogu boynu koptu ve boyalari cikti yazmis bi bakin sizde isterseniz

Cok uzuldum cnm ay parcalayasim geldi o cocugu ya nasil cocuk yetistirmek bu boyle Allah korusun ya bisey olsaydi cok gecmis olsun
Çok sağol kuşum yaa
O değilde üzüldüğüm şey babamın tepkisi
Neymiş aynı koydenlermis, topun şikayeti mi olurmuş, nasıl insanlarmisiz. Konuşmak istiyor yine, ama açmıyorum. Biktim gerçekten benim, eşimin, kızımın insan yerine koyulmamasindan

Canım çok çok geçmiş olsun çok şükür bin şükür bir şeyi yokmuş Rabbim korusun meleğini insan gerçekten deli olur nasıl çocuk o ya

bnmkinin de eli surekli agzinda.erken cikmasi iyi biseymu bilemedim.bi de oglumun eli sürekli yumruk hslinde zor aciyoruz resmen siz de nasil
Aynı yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyor bazen baş parmağı yakalıyor emiyor baya ben de karışmıyorum artık elini temizlerken çok zorlanıyorum açmıyor dediğin gibi erken çıkmaz diye düşünüyorum ama süpriz de yapabilir bu minikler bi zararı olmaz ya sadece huzursuzluk ateş ishal bunlar olabilir inş kolay atlatır hepimizin yavrusu

Ayni koyden diye herseyi yapma hakkina mi sahip oluyomus. Canim cok cekinerek yaziyorum ama ciddiye alma babani vazgecme sikayetinden. Bilmeden kazara olsa anlarimda bile bile atti topu diyosun. Yazik kuzucuuk ne kadar korkmusturm dedesi torununu dusunecegine elin psikopat cocugunu dusunuosa sen kendi cocugunu dusun. O psikoiatin ailesi aradimi sordumu ozur diledilermi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…