- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #57.921
6 ay canimDemir hapı kullananlar kaç ay kullanacaksınız? Benim doktor 6 ay dedi.
Canım senin ki zaten çok kusan bı bebek değil miydi? Sen şimdi bu olayın etkisiyle kusmasini farklı yorumluyor olabilirsin. Belki eskiden de bazen böyle emmeden de kusuyordu nadir de olsa ama senin dikkatini cekmiyordu. Şimdi tetik de oldugun için ona yoruyorsun. Strese sokma kendini. Zaten 24 saat de geçti galiba.Gittik kuzum. Biz gidince bensunun coşası geldi. Etrafa gülücükler saciyo oynuyo falan. Beyin cerrahi gördü. Genel durumu ve dünki sonuçlar iyi dedi. Kusunca getirin dediler ama dedim. Genel durumu gayet iyi, isterseniz bir defa daha cekelim ama bence gerek yok. Boşa küçücük çocuk radyasyona maruz kalmasın dedi. Bizde istemedik öyle geri geldik.
3 kullaniorm premium careprima kullananlar bebeginize kac numara kullaniyirusunz bebekleriniz kac kilo n 11 de indirim varmis 4 numara buyukmu
Geçti canım. İlacini kullanınca kusmuyor ve hep kullandık. O yüzden korktuk. Bi de hep uyumak istdiCanım senin ki zaten çok kusan bı bebek değil miydi? Sen şimdi bu olayın etkisiyle kusmasini farklı yorumluyor olabilirsin. Belki eskiden de bazen böyle emmeden de kusuyordu nadir de olsa ama senin dikkatini cekmiyordu. Şimdi tetik de oldugun için ona yoruyorsun. Strese sokma kendini. Zaten 24 saat de geçti galiba.
1 hafta önce 6.5 kiloydu 3 numara kullanıyorum bayadır pampers prima kullanıyorum beyaz olan yeşilin 3 numarası sürekli kakayı dışına taşırıyordu o yüzden yeşil alcaksan bence 4 mantıklı ama beyazın 3 ü daha büyük
7 kg üstündeyse aparata gerek yok yazıyo kendi sitesinde bende aparatsız kullanıcam bekliyorum 7 kg olmasınıkizlar solomombaby kanguru alanlar oglum 3 aylik yenidogan aparatlimi almm gerek helpp mee
ah canim ya bu bebeler boyle isteGittik kuzum. Biz gidince bensunun coşası geldi. Etrafa gülücükler saciyo oynuyo falan. Beyin cerrahi gördü. Genel durumu ve dünki sonuçlar iyi dedi. Kusunca getirin dediler ama dedim. Genel durumu gayet iyi, isterseniz bir defa daha cekelim ama bence gerek yok. Boşa küçücük çocuk radyasyona maruz kalmasın dedi. Bizde istemedik öyle geri geldik.
Ben 4 e geçtim ama birazcık tombiğizprima kullananlar bebeginize kac numara kullaniyirusunz bebekleriniz kac kilo n 11 de indirim varmis 4 numara buyukmu
Öyle kuzum çok şükür❤ allahım onları kaza beladan korusunah canim ya bu bebeler boyle isteevde ateş alev yanardi zor nefes alirdi benimkiler hastaneye gidince ayaga kalkarlardi gulucukler konusmalar ama evde boyle degildi derdik dra cok sukur iyi olsunlar baska bise istemiyor insan
4.ayDemir hapı kullananlar kaç ay kullanacaksınız? Benim doktor 6 ay dedi.
Ben öpüyorum canım, yoksa rahat sevmiş gibi olmuyorum. Elimden gelse dillerini yanaklarını ısırıcammBebeklerinizi öpmüyor musunuz siz kizlarinstagramda denk geldim de anneler yazmis biz bile kafasindan öpüyoruz falan gibi
Ya ben de opuyorum dayanamam kiBen öpüyorum canım, yoksa rahat sevmiş gibi olmuyorum. Elimden gelse dillerini yanaklarını ısırıcamm
Yok daha neler ben her yerini öpüyorum valla. İlk ay öpturmedim diğer insanlara ama artık anneannesi dedesi filan öpüyo onlar da. Bana o kadar koruyuculuk saçma geliyor. Çocuk yetiştirmenin tek boyutu fiziksel olarak sağlıklı bir çocuk yetiştirmek değil. Ruhsal ve sosyal gelisimi için bol bol öpmek, temas etmek de gerekli bence.Bebeklerinizi öpmüyor musunuz siz kizlarinstagramda denk geldim de anneler yazmis biz bile kafasindan öpüyoruz falan gibi
Sanırım 12-18 aldım. Böyle giderse biz ufak oluruz ama belki kilo alır diye öyle aldım. Büyükten zarar gelmezBize de astronot tulum gelmişti hediye ama 6-6-12 ay gelmişti ben onu 12-18 ay diye değiştirdim. Seneye kışa olmaz diye. Siz kaç ay aldınız
Sanırım 5500 civarı olmuştur premium care 2 kullanıyoruz ama elimde 20 tane falan kaldı sonra 3e gecicem.prima kullananlar bebeginize kac numara kullaniyirusunz bebekleriniz kac kilo n 11 de indirim varmis 4 numara buyukmu
Çok güzel yerde yaşıyorumda bende en son 1 sene once gitmistjm. Eskisi gibi değil artık. Aynı mekanlar, aynı hava yok.Çok güzel yerde yaşıyorsun hep yakınsın oralara, istiklale gitmeyeli kac sene oldutadını çıkar...
Öpmek mi yiyoruz resmen. El ayak yanak kafa kol popo allah ne verdiyse ben bi yandan eşim bi yandanBebeklerinizi öpmüyor musunuz siz kizlarinstagramda denk geldim de anneler yazmis biz bile kafasindan öpüyoruz falan gibi
Ben öpüyorumBebeklerinizi öpmüyor musunuz siz kizlarinstagramda denk geldim de anneler yazmis biz bile kafasindan öpüyoruz falan gibi
Bütün bunlardan sonra özgenin kaç kilo doğurduğunu merak ettim kaç kilo doğurdun canım
Öpmek mi yiyoruz resmen. El ayak yanak kafa kol popo allah ne verdiyse ben bi yandan eşim bi yandan
Yok daha neler ben her yerini öpüyorum valla. İlk ay öpturmedim diğer insanlara ama artık anneannesi dedesi filan öpüyo onlar da. Bana o kadar koruyuculuk saçma geliyor. Çocuk yetiştirmenin tek boyutu fiziksel olarak sağlıklı bir çocuk yetiştirmek değil. Ruhsal ve sosyal gelisimi için bol bol öpmek, temas etmek de gerekli bence.
Yani ben de öpüyorum vallahi pamuk pamukBen öpüyorum
Annelerin öpmesinden bişey olmazmış hatta bir doktor yazısı okumuştum emzik düşünce anne ağzına sürüp öyle verir ya Bebek için çok iyiymiş o bağışıklık sistemi yeni şeylerle tanışıp güçlenirmişBebeklerinizi öpmüyor musunuz siz kizlarinstagramda denk geldim de anneler yazmis biz bile kafasindan öpüyoruz falan gibi
Seneye astronot 12-18 olmayabilir canımBize de astronot tulum gelmişti hediye ama 6-6-12 ay gelmişti ben onu 12-18 ay diye değiştirdim. Seneye kışa olmaz diye. Siz kaç ay aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?