2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım senin ki zaten çok kusan bı bebek değil miydi? Sen şimdi bu olayın etkisiyle kusmasini farklı yorumluyor olabilirsin. Belki eskiden de bazen böyle emmeden de kusuyordu nadir de olsa ama senin dikkatini cekmiyordu. Şimdi tetik de oldugun için ona yoruyorsun. Strese sokma kendini. Zaten 24 saat de geçti galiba.

Geçti canım. İlacini kullanınca kusmuyor ve hep kullandık. O yüzden korktuk. Bi de hep uyumak istdi

ah canim ya bu bebeler boyle iste evde ateş alev yanardi zor nefes alirdi benimkiler hastaneye gidince ayaga kalkarlardi gulucukler konusmalar ama evde boyle degildi derdik dra cok sukur iyi olsunlar baska bise istemiyor insan

ah canim ya bu bebeler boyle iste evde ateş alev yanardi zor nefes alirdi benimkiler hastaneye gidince ayaga kalkarlardi gulucukler konusmalar ama evde boyle degildi derdik dra cok sukur iyi olsunlar baska bise istemiyor insan
Öyle kuzum çok şükür❤ allahım onları kaza beladan korusun

Bebeklerinizi öpmüyor musunuz siz kizlar instagramda denk geldim de anneler yazmis biz bile kafasindan öpüyoruz falan gibi
Yok daha neler ben her yerini öpüyorum valla. İlk ay öpturmedim diğer insanlara ama artık anneannesi dedesi filan öpüyo onlar da. Bana o kadar koruyuculuk saçma geliyor. Çocuk yetiştirmenin tek boyutu fiziksel olarak sağlıklı bir çocuk yetiştirmek değil. Ruhsal ve sosyal gelisimi için bol bol öpmek, temas etmek de gerekli bence.

Bize de astronot tulum gelmişti hediye ama 6-6-12 ay gelmişti ben onu 12-18 ay diye değiştirdim. Seneye kışa olmaz diye. Siz kaç ay aldınız
Sanırım 12-18 aldım. Böyle giderse biz ufak oluruz ama belki kilo alır diye öyle aldım. Büyükten zarar gelmez
prima kullananlar bebeginize kac numara kullaniyirusunz bebekleriniz kac kilo n 11 de indirim varmis 4 numara buyukmu
Sanırım 5500 civarı olmuştur premium care 2 kullanıyoruz ama elimde 20 tane falan kaldı sonra 3e gecicem.
Çok güzel yerde yaşıyorsun hep yakınsın oralara, istiklale gitmeyeli kac sene oldu tadını çıkar...
Çok güzel yerde yaşıyorumda bende en son 1 sene once gitmistjm. Eskisi gibi değil artık. Aynı mekanlar, aynı hava yok.
Bebeklerinizi öpmüyor musunuz siz kizlar instagramda denk geldim de anneler yazmis biz bile kafasindan öpüyoruz falan gibi
Öpmek mi yiyoruz resmen. El ayak yanak kafa kol popo allah ne verdiyse ben bi yandan eşim bi yandan

Öpmek mi yiyoruz resmen. El ayak yanak kafa kol popo allah ne verdiyse ben bi yandan eşim bi yandan
Yani ben de öpüyorum vallahi pamuk pamuk katiliyorum sana S sujeee bence de bu da gerekli. Baslarda tamam dikkat ettik ama simdi biraz yiyebiliriz

Annelerin öpmesinden bişey olmazmış hatta bir doktor yazısı okumuştum emzik düşünce anne ağzına sürüp öyle verir ya Bebek için çok iyiymiş o bağışıklık sistemi yeni şeylerle tanışıp güçlenirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…