2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende simdi dr dan geldim 8+6 olmusuz ben 8+3 hesapliyordum.Kalp atislarini dinledim cok guzel bir duygu isteyen herkese nasip olsun insallah.
Ne güzel cnm önden gidiyr benmde iki gün geriden pek fark yok ya takmıyorum aynen en güzel duygu bende bugn duydm dinledm keşke hep dinlesem:)

Dr bugn bana tsh diğer testleri yap dedi onları getr snra hep bir ay snra mauyene dedi ama başka dr gitcem ben
5 haftalık iken gittim keseyi gördü 10 gün sonrA gel kalp atışı icin dedi hem de detaylı tüm tahlillerini yapalım dedi tahlillerim güzel çıktı bir kısmı bir hafta sonrA çıkacak kalp atışını da duyunca bir ay sonrA gel dedi iste arada kanamam olunca acile gittim iğne vurdular kalp atışını yeniden dinledik :)progestaan kullanıyorum

drun oule dediyse icini rahat tut bende ikinci cocugumda gunum grlmeden lekelendim adet sandim midem kotuydu dra gittim bir suru ilac verdi ramazandi 10 gun adetim diye otuc tutmadim ilaclarida kullandim suan 8 yasinda kizim masallahi var kök sokturuyor bize

bende donuuorum disarisi 26 detrce ben polar hirkayla dolaniyorum yorgan örtunuyorum gunduz arada ates basiyo ama kisa suruyo dktor ates basmasini tansiyon dusuyor ondan dedi

sezson Canım bulantılarla savaşıyorum bende :) iş yerinde zor oluyor ama geçiyor günler ..
@Efe2014 benimde sonradan göğüs hassasiyeti oldu sonradan geçti canım üşüme ara ara geliyor normal sanırım

Canm maşallah duymşsun benmkinn sesnini güm güm duydu garip duyguymş keşke tekrrdan duysam ne gzl olur ya:) zengn olsaydm o cihazı eve alrdn kesn isteğim zaman duyim diye

Ben eşime videoya çektirdim kalp atışlarını sürekli dinliyorum :)

Çok geçmiş olsun canım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim

Aslında kızlar sezeryan Doğum olacağı icin aralık değil de kasım annesi olacağım galiba ben ama hamilelik boyunca hamilelik haftam az çok yakın tarihlerle ilerlemek bilgi alışverişi yapmak istedim :)

Hoş geldin bende sezeryanla doğum yaptım daha önce aramızda 1 gün var :) kasım sonu doğar sanırım minnoşlarımız

Maşallah canım Allah bağışlasın bense hic kötüye inanmak istemiyorum böyle içimi rahatlatan şeyler okuyunca daha iyi oluyorum çok sağol

Evet Cnm aynen bende öyle düşünüyorum kasım sonu inss herşey yolunda giderse :) nasıl gidiyo bebis nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…