- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #5.761
Ne güzel cnm önden gidiyr benmde iki gün geriden pek fark yok ya takmıyorum aynen en güzel duygu bende bugn duydm dinledm keşke hep dinlesem:)Bende simdi dr dan geldim 8+6 olmusuz ben 8+3 hesapliyordum.Kalp atislarini dinledim cok guzel bir duygu isteyen herkese nasip olsun insallah.
maşallahBende simdi dr dan geldim 8+6 olmusuz ben 8+3 hesapliyordum.Kalp atislarini dinledim cok guzel bir duygu isteyen herkese nasip olsun insallah.
5 haftalık iken gittim keseyi gördü 10 gün sonrA gel kalp atışı icin dedi hem de detaylı tüm tahlillerini yapalım dedi tahlillerim güzel çıktı bir kısmı bir hafta sonrA çıkacak kalp atışını da duyunca bir ay sonrA gel dedi iste arada kanamam olunca acile gittim iğne vurdular kalp atışını yeniden dinledik :)progestaan kullanıyorumDr bugn bana tsh diğer testleri yap dedi onları getr snra hep bir ay snra mauyene dedi ama başka dr gitcem ben
Aynen çok güzel bir duygu kalp atışı :) amin Cnm amin insallahBende simdi dr dan geldim 8+6 olmusuz ben 8+3 hesapliyordum.Kalp atislarini dinledim cok guzel bir duygu isteyen herkese nasip olsun insallah.
drun oule dediyse icini rahat tut bende ikinci cocugumda gunum grlmeden lekelendim adet sandim midem kotuydu dra gittim bir suru ilac verdi ramazandi 10 gun adetim diye otuc tutmadim ilaclarida kullandim suan 8 yasinda kizim masallahi var kök sokturuyor bizeKızlar ben aslında kaşıntı şikayetiyle gittim kadın doğum doktoruna smear testi yaptırdım kaşıntıyı geçirmek için fitil verdi fitilin ismini hatırlamıyorum ama antibiyotik yazdığına eminim bunların hepsini yaparken hamileymişim ama günüm geçtiğinde çok araştırdım doktoruma sordum sorun olsa kese oluşmaz dedi hiçbi sıkıntı yok kese gayet sağlıklı dedi ama yinede icim hep tedirgin bu konuda bilgisi olan var mı
1 aralık vanimDoğm tarihin ne zaman cnm:)
bende donuuorum disarisi 26 detrce ben polar hirkayla dolaniyorum yorgan örtunuyorum gunduz arada ates basiyo ama kisa suruyo dktor ates basmasini tansiyon dusuyor ondan dediKuzum iyiyim sen nasılsın?
Yarın kontrolüm var bir korku sardi beni. Gögüslerim ilk gunlerdeki gibi degil.
Ayrica çok üşüyorum. Adana'nın sıcagında kazak hırkayla duruyorum. Bir sey mi oldu diye uykularim kaciyor.
Gözünüz aydın Kaç haftalık gebesinizMerhaba arkadaşlar ben bebegimin kalp atışlarını hem gördüm hemde duydum çok şükür bütün hamile arkadaşlarım sizde hayırlısıyla duyarsınuz inşallah
Kuzum iyiyim sen nasılsın?
Yarın kontrolüm var bir korku sardi beni. Gögüslerim ilk gunlerdeki gibi degil.
Ayrica çok üşüyorum. Adana'nın sıcagında kazak hırkayla duruyorum. Bir sey mi oldu diye uykularim kaciyor.
Canm maşallah duymşsun benmkinn sesnini güm güm duydu garip duyguymş keşke tekrrdan duysam ne gzl olur ya:) zengn olsaydm o cihazı eve alrdn kesn isteğim zaman duyim diye
Canim benim alttan da karindan da ayni çıkmıştı ama 1 hafta geriydik gec dollenme dediler ama ben olmadığını biliyordum cunku yumurtlama gunumu biliyorum 6 gun onceden ogrendim testte imkansizdi en son kalp atisini duydum diger gun kaybettim kesem gelismemis ama seninki gec dollenme ise hic korkma sakin arayi kapatiyor hemen bebek oluşunca bana da kurtaj dediler baska bir doktoru aradik tanidik araciligi ile sakin olma dedi atar vucudun dedi cok sukur dedigi gibi dusurdum ama cok agrim oldu cok zor bir surec ama hayirlisi boyleymis.
Aslında kızlar sezeryan Doğum olacağı icin aralık değil de kasım annesi olacağım galiba ben ama hamilelik boyunca hamilelik haftam az çok yakın tarihlerle ilerlemek bilgi alışverişi yapmak istedim :)
Benmki stresten bakamadı bile kadn uzun tutmadı az dinledik hemen kapattı sesiBen eşime videoya çektirdim kalp atışlarını sürekli dinliyorum :)
Biz telefonla kaydettik dinlerim artik her dakika.Zaten ilk aylarda onden geriden cok farketmiyormus saglikla gelsinler insallahNe güzel cnm önden gidiyr benmde iki gün geriden pek fark yok ya takmıyorum aynen en güzel duygu bende bugn duydm dinledm keşke hep dinlesem:)
Canım diyarbakır da mısın hangi doktora gidiyorsun?Sezerbusra21 bende geldim yaş 35 yolun yarısı :)) diyarbakır sat 16 mart dağum 22.12.2018
drun oule dediyse icini rahat tut bende ikinci cocugumda gunum grlmeden lekelendim adet sandim midem kotuydu dra gittim bir suru ilac verdi ramazandi 10 gun adetim diye otuc tutmadim ilaclarida kullandim suan 8 yasinda kizim masallahi var kök sokturuyor bize
Canım kaç haftalık kesenin boyutu nedirKızlar bende doktordan geldim şimdi kalp atışını duydum ama bebeğe göre kesenin küçük olduğunu söyledi bu düzelebilirmiş de gebelik sonlanabilirmiş de.. Aklım allak bullak 7 mayısa randevu verdi
tabiki iyi düşun iyi olsunMaşallah canım Allah bağışlasın bense hic kötüye inanmak istemiyorum böyle içimi rahatlatan şeyler okuyunca daha iyi oluyorum çok sağol
Evet Cnm aynen bende öyle düşünüyorum kasım sonu inss herşey yolunda giderse :) nasıl gidiyo bebis nasılsezson Canım bulantılarla savaşıyorum bende :) iş yerinde zor oluyor ama geçiyor günler ..
@Efe2014 benimde sonradan göğüs hassasiyeti oldu sonradan geçti canım üşüme ara ara geliyor normal sanırım
Ben eşime videoya çektirdim kalp atışlarını sürekli dinliyorum :)
Çok geçmiş olsun canım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim
Hoş geldin bende sezeryanla doğum yaptım daha önce aramızda 1 gün var :) kasım sonu doğar sanırım minnoşlarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?