2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Arkadaşlar ben kamu görevlisyim. Doktorum riskli gebelik olduğu icin doğuma kadar istirahat raporu verebileceğini söyledi. Bu sıkıntı yaratır mı? Bir de hamilelik ve doğumdan dolayı nasıl maddi ve sosyal haklarımız var? Bilgisi olan paylaşabilir mi?

Müthiş bir duyduydu hala içim içime sıgmıyyor sürekli videoyu izliyorum biz videoya aldık da :)

Saglık ocagında yaptırın benim doktorum kagıt verdi saglık ocagında yaptır bana at dedi

Ya biz ilk duyduğumuzda ses kaydını açmıştık ama ses telefona kadar gitmemiş, çok derinden duymuştuk. Bugün heyecandan, leke olunca bebişe bir şey oldu korkusundan filan kayıt almayı unutmuşum. Siz yazınca şimdi çok özendim ya 
Bir dahaki gittiğimde kesin kaydetmem lazım, hemen şimdiden özledim bile minnak bezelyemizi

Ne kadar para verdin cnm tuttu galba sennde . Çıkmaz inş ikili test daha var oo ne zormş cnm ya
Canım ben ozele para vermekten yana degilim aynı testleri devlet yapiyor zaten çalışıyoruz hakkımız varken kullanma yanındayım tabi imkanlar el verirse. :) ilgi konusunda sıkıntılı gercekten. ama sorun v varsa hepsi aynı seyi soyluyor hemen hemen. Bi doktora bagli kalmiyorum tabi

Müthiş bir duyduydu hala içim içime sıgmıyyor sürekli videoyu izliyorum biz videoya aldık da :)
bizede doktor onerdi.kalp atisini actigimda videoyaya kaydetmek istermisiniz diye.esimde yanimdaydi neyseki.ne zaman minigimi dusunsem nasil acaba diye videoyu izliyorum.biraz rahatliyorum.terapi gibi.nolacak bizim bu halimiz

Hoşbuldul canım. Valla ikiz senesi heralde. Kaç kişiden duydum bu sene ikiz diye :) Gerçi bizim ailede her sene 1 tane ikiz doğuran oluyor. Bu sene bende sanırım sıra :)
oy ne guzel senin icin supriz olmamistir o zaman oyle ihtimal olasiligi yuksek oldugu icin.saglikla kucagina al insallah bebislerini.bir degil iki kez seviniyorsun ne guzel hersey katmerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…