- 1 Ocak 2018
- 358
- 379
- 18
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #5.801
Aynen canım. Benim ailede de ikiz var, eşimin ailede de var. Bekliyorduk yani :) Rabbim hepimizin kucağını sağsalim doldursun. Valla bugün kalplerini de gördüm ya, içim içime sığmıyoroy ne guzel senin icin supriz olmamistir o zaman oyle ihtimal olasiligi yuksek oldugu icin.saglikla kucagina al insallah bebislerini.bir degil iki kez seviniyorsun ne guzel hersey katmerli
bizede doktor onerdi.kalp atisini actigimda videoyaya kaydetmek istermisiniz diye.esimde yanimdaydi neyseki.ne zaman minigimi dusunsem nasil acaba diye videoyu izliyorum.biraz rahatliyorum.terapi gibi.nolacak bizim bu halimiz
Canım merhaba seni 2017 anneleri ve anne adayları topiginden tanıyorum sanki.bi kaç düşüğün olmuştu değil mi yanlış hatırlıyorsam kusura bakma lütfen çok sevindim hamis olmana inşallah sağlıkla al kucağına
İnş kız senesi olur bizimle önce sağlıklı ve hayırlı evlatlar dileyerektenNormal canım ilk zamanlar iştahın açılıyo ama sonra düzene girer bende 1 kilo aldım, kızlar kim kaçıncı bebisini bekliyo benim 3üncü tabiki önce sağlık ama inşallah kız olurbu sene kız senesi mi erkek senesi mi sizce
Benim de aynı sat.sattaşız ve bugun tam 5. Hafta hayırlı olsunnn inşBeni de ekler misiniz 36 yaş Manisa sat 21.03.2018
Bi daha gidince tekrar dinletir o zmn çek canımBenmki stresten bakamadı bile kadn uzun tutmadı az dinledik hemen kapattı sesi
Bebek şuan için iyi çok şükür :) ben sanki seni başka topikte görmüştüm canım varmıydı yazdığın bi yer :)Evet Cnm aynen bende öyle düşünüyorum kasım sonu inss herşey yolunda giderse :) nasıl gidiyo bebis nasıl
Canım is yerinde haliyle daha zordur ya Allah yardimcin olsunnnsezson Canım bulantılarla savaşıyorum bende :) iş yerinde zor oluyor ama geçiyor günler ..
@Efe2014 benimde sonradan göğüs hassasiyeti oldu sonradan geçti canım üşüme ara ara geliyor normal sanırım
Ben eşime videoya çektirdim kalp atışlarını sürekli dinliyorum :)
Çok geçmiş olsun canım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim
Hoş geldin bende sezeryanla doğum yaptım daha önce aramızda 1 gün var :) kasım sonu doğar sanırım minnoşlarımız
Rapor hakkın var tabi alabilirsin, aylık oluyor onlar her ay yeniliyor doktor. Maaşın yatmaya devam eder, ancak ogretmensen ek dersin yatmaz. Maddi bir hakkın yok , doğumdan önce 8 hafta,sonra 8 hafta şeklinde izin hakkın var.Arkadaşlar ben kamu görevlisyim. Doktorum riskli gebelik olduğu icin doğuma kadar istirahat raporu verebileceğini söyledi. Bu sıkıntı yaratır mı? Bir de hamilelik ve doğumdan dolayı nasıl maddi ve sosyal haklarımız var? Bilgisi olan paylaşabilir mi?
Aminn canım cümlemiz inşallah ilk 3 ayı bi atlatırsak sonra rahatlıcazCanım is yerinde haliyle daha zordur ya Allah yardimcin olsunnn
Amin canım inşallah sağ sağlim alırız kucagimiza rabbim yardımcımız olsun çok sevindim ya inşallah yüzün güler bu keZEveet canimm bende hatirladimm seni. Daha once 4 dusugum vardi. Insallah bu bebegim benle kalp atisi var cok sukur. Senin de hayirli olsuun cook sevindim yaa. Rabbim saglikli hamilelikler nasip etsin. Masallah bebislere
biliyorum öyle olduğunu pazar yaptırmam gerekiyordu zaten geç kaldım perşembe vajinal cumrtesi karından görünecek ALLAH nasip ederse.benimde 2. çocuuğum :)tekrar yarışmadaki amaç ikiye katlanma süresini ölçmek 48 saatte ikiye katlanıyor..ama cuma ya da pazartesi doktora giderseniz de keseyi görme ihtimali var
biliyorum öyle olduğunu pazar yaptırmam gerekiyordu zaten geç kaldım perşembe vajinal cumrtesi karından görünecek ALLAH nasip ederse.benimde 2. çocuuğum :)
yok canım çok şükür ama kızıma hamileyken ilk 3 ay hep olmuştu
aynen yeni verdiğimiz için hemen geri geliyor kilomuz oturmadığı için
Senle aynıyız canım , ben geçen çarşamba kese gördüm çok küçüktü , perşembe tekrar gideceğim , umarım kalp atışı görürüz biz de , sen neden progestandan kaçınıyorsun ki , ben kendi m başladım fitil koyuyorum günde iki tane , ilişşkiyi neden yasakladı ki ? Kanama falan mı görmüşYeni gelen arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun. Kalp atışını duyan ve keseyi görenler de Allah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah hepimizeBen de bugün gittim doktora dayanamadım aslında yarın randevum vardı bugün özele gittim keseyi gördüm çok şükür. Ağrın var mı dedi arada şiddetli oluyor dedin progestron kullan vajınadan dedi ben de almadım düşük tehlikesi olabilir eşinle münasebet kurma dedi. Aynı durumda olan var mı aranızda biraz korktum açıkçası. Son olarak da şuna çok sancım var belime vurdu ağrısı ama hiç kanamam olmadı.
Canm yaa keşke kayıt yapsaydınnNe güzel cnm önden gidiyr benmde iki gün geriden pek fark yok ya takmıyorum aynen en güzel duygu bende bugn duydm dinledm keşke hep dinlesem:)
Çok şükür Cnm rabbim sağ salım hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip eder insallah :) evet 2 topik var sürekli yazdığım birisi çatlatma iğnesi diğeri de adete 5 gün kala beraber ilerleyelim :)Bebek şuan için iyi çok şükür :) ben sanki seni başka topikte görmüştüm canım varmıydı yazdığın bi yer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?