2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
oy ne guzel senin icin supriz olmamistir o zaman oyle ihtimal olasiligi yuksek oldugu icin.saglikla kucagina al insallah bebislerini.bir degil iki kez seviniyorsun ne guzel hersey katmerli
Aynen canım. Benim ailede de ikiz var, eşimin ailede de var. Bekliyorduk yani :) Rabbim hepimizin kucağını sağsalim doldursun. Valla bugün kalplerini de gördüm ya, içim içime sığmıyor

bizede doktor onerdi.kalp atisini actigimda videoyaya kaydetmek istermisiniz diye.esimde yanimdaydi neyseki.ne zaman minigimi dusunsem nasil acaba diye videoyu izliyorum.biraz rahatliyorum.terapi gibi.nolacak bizim bu halimiz

Bende bende 5+1 e takıp dinliyoruz kafayı yeriz biz böyle :) bide ben tüp bebekle hamile kaldım 2 kez yaptıedım öyle tuttu 2 sene 8 ay bekledim bugünü :)

Eveet canimm bende hatirladimm seni. Daha once 4 dusugum vardi. Insallah bu bebegim benle kalp atisi var cok sukur. Senin de hayirli olsuun cook sevindim yaa. Rabbim saglikli hamilelikler nasip etsin. Masallah bebislere

İnş kız senesi olur bizimle önce sağlıklı ve hayırlı evlatlar dileyerekten

Canım is yerinde haliyle daha zordur ya Allah yardimcin olsunnn

Rapor hakkın var tabi alabilirsin, aylık oluyor onlar her ay yeniliyor doktor. Maaşın yatmaya devam eder, ancak ogretmensen ek dersin yatmaz. Maddi bir hakkın yok , doğumdan önce 8 hafta,sonra 8 hafta şeklinde izin hakkın var.

Slm kizlar bugun dra gittim beta 1867 olmus kese icinde 1 kesinde ikinci belli degil tam dedi persembe yine gidicem siz de ne var ne yok

Sezerbusra21 merhaba benim sat 25 Mart yasim 32 samsun 2 gün öğrendim hamile olduğumu ilk tahlilde beta 254 çıktı bugun beta 542. Daha doktora da gitmedim nasılsa kese görünmeyecek diye.. burada ilk gebeliği mi de paylaşmıştım zaman çok çabuk geciyor

Eveet canimm bende hatirladimm seni. Daha once 4 dusugum vardi. Insallah bu bebegim benle kalp atisi var cok sukur. Senin de hayirli olsuun cook sevindim yaa. Rabbim saglikli hamilelikler nasip etsin. Masallah bebislere
Amin canım inşallah sağ sağlim alırız kucagimiza rabbim yardımcımız olsun çok sevindim ya inşallah yüzün güler bu keZ

biliyorum öyle olduğunu pazar yaptırmam gerekiyordu zaten geç kaldım perşembe vajinal cumrtesi karından görünecek ALLAH nasip ederse.benimde 2. çocuuğum :)

Yeni gelen arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun. Kalp atışını duyan ve keseyi görenler de Allah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah hepimize Ben de bugün gittim doktora dayanamadım aslında yarın randevum vardı bugün özele gittim keseyi gördüm çok şükür. Ağrın var mı dedi arada şiddetli oluyor dedin progestron kullan vajınadan dedi ben de almadım düşük tehlikesi olabilir eşinle münasebet kurma dedi. Aynı durumda olan var mı aranızda biraz korktum açıkçası. Son olarak da şuna çok sancım var belime vurdu ağrısı ama hiç kanamam olmadı.

Senle aynıyız canım , ben geçen çarşamba kese gördüm çok küçüktü , perşembe tekrar gideceğim , umarım kalp atışı görürüz biz de , sen neden progestandan kaçınıyorsun ki , ben kendi m başladım fitil koyuyorum günde iki tane , ilişşkiyi neden yasakladı ki ? Kanama falan mı görmüş

Bebek şuan için iyi çok şükür :) ben sanki seni başka topikte görmüştüm canım varmıydı yazdığın bi yer :)
Çok şükür Cnm rabbim sağ salım hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip eder insallah :) evet 2 topik var sürekli yazdığım birisi çatlatma iğnesi diğeri de adete 5 gün kala beraber ilerleyelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…