2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar banada bakın göbekten benimkisi :)

Eklentiler

• 1B7A1CF0-B810-45D3-8B6F-C4674421AE61.webp
    14 KB · Görüntüleme: 65
Merhaba kizlar ben dr dan geldim ama canim biraz sıkıldi şukur bebekle ilgili bir sikinti yok haftasiyla uyumlu kalp atisi var ancak cihaz eski olgundan seslerini duymadim olsun onemli degil. Sorun gebelikle beraber kist olusmustu ben kaybolur diye beklerken buyume olmus dr cok normal boyutu kucuk dedi gecistirdi yani icim rahatlamadi. Cumartesi ankarafa olucam ozel dr. Arastiriyorum var mi bilgisi olan

düşük yaptım iki kere,
bir de başarısız tüp bebek
bugün kontrol var bakalım ne diyecek, hiç çocuğum yok,
sende serüven nasıl
Sekiz yıllık evliyiz biz de üç sene önce bir düşüğüm oldu. Bu süreçte sağlık problemlerim vardı onları hallettim vücudumu hazırladım. Üç dört aydır artık tam hazırdım. Bugün benim de randevum var akşam üzeri

aa gerçekten mi:)
benim de iş çıkışına yakın saate aldım ki izin almak zorunda kalmayayım..........
hangi hastaneye gidiyorsun,
ben de 6 yıllık evliyim

P Prensescann bu arada iki düşük ve tüp bebek denemesi dönemi trombofili paneli testlerini ve sitogenetik analizlerinizi yaptırdın değil mi? Bu da tüp bebek girişimi mi?
yok bu tüp değil,
tüpü ekimde yaptrdım olmadı,
kasım da gebe kalmışım aralıkta öğrendim, ocakta düştü.....
şimdi yeniden gebe kaldım,
bu kada r hzılı nasıl nasip oldu şaşırdık, yıllardır gebelik yaşayamıyordum........en son 2014 te düşüğüm olmuştu, hemen evet dediğin testler yapıldı hemen o dönem yaptrdım,
ailemde düşük hikayesi vardı çünkü,
şuan sabah akşam hibor, ve öğlenleri de 300 mg lik corasprin alıyorum
sende durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…