- 1 Ocak 2018
- 358
- 379
- 18
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #6.361
Ayyyy ciddi mi diyorsun canımmmBuyuk olan erkek kucuk olan kiz
Benim pıhtılaşma faktörlerimde bir mutasyon yok. Folik asiti zaten rutin olarak bir yildir filan kullaniyordum Ben rahatım yaa sadece beslenmeme dikkat ediyorum bir de toxoplazma negatif çıkmıştı çiğ ete temas etmiyorum eldiven kullanıyorum. Belki doktor ona da gereksiz diyecek bugun aklima takilan sorulari not aldim tek tek soracagim.yok bu tüp değil,
tüpü ekimde yaptrdım olmadı,
kasım da gebe kalmışım aralıkta öğrendim, ocakta düştü.....
şimdi yeniden gebe kaldım,
bu kada r hzılı nasıl nasip oldu şaşırdık, yıllardır gebelik yaşayamıyordum........en son 2014 te düşüğüm olmuştu, hemen evet dediğin testler yapıldı hemen o dönem yaptrdım,
ailemde düşük hikayesi vardı çünkü,
şuan sabah akşam hibor, ve öğlenleri de 300 mg lik corasprin alıyorum
sende durumlar nasıl
Var canım. Benim ailemde de eşimin ailesinde de varİkiz gebeliği olan arkadaşlar sizlerin sülalesinde ikiz olan var mı?
Evet kuzum sağlıklı olsunlaraminn canım evet haklısınn sağlıklı olsun da cinsiyetin önemi yok. 2.sinde de önemi yok:)
Ikiz gebelik anneden gecer diye biliyorum da demek sizde iki tarafli olmus :)Var canım. Benim ailemde de eşimin ailesinde de var
Aynen canım iki kese :) biri kız biri erkek diyen oldu ama :)))Canm iki tanemi kese var ben mi yanlş gördm vajinadaki gibi duruyr ilki bemmkide öleydi erkkti bakalm:)
Siz kacinci haftada gordunuz iki keseyi de?Var canım. Benim ailemde de eşimin ailesinde de var
Benim tarafımda her sene bi ikiz doğuran oluyor. Bu sene bende heralde :))Ikiz gebelik anneden gecer diye biliyorum da demek sizde iki tarafli olmus :)
aynen babanın fonksiyonu yokmuş benim tarafta da var bakalımm sürpriz olacak mı bize:))Ikiz gebelik anneden gecer diye biliyorum da demek sizde iki tarafli olmus :)
tedavisiz yani kuzum öyle mi?Benim tarafımda her sene bi ikiz doğuran oluyor. Bu sene bende heralde :))
4. haftadan ikisini de görmüştük ama biri net değildi o zaman. Doktor gelişmeyip tek gebeliğe dönebilir yada haftaya kadar kendi toplar bakalım demişti. Bu hafta aradan 2 hafta geçmişti ikisini de net gördük, diğeri de toparlamıştı yani. Kalp atışları da görünüyorduSiz kacinci haftada gordunuz iki keseyi de?
Tek ekse gorup sonradan digerini gorme gibi bir durum olamaz degil mi?
ben paylaşmadım haberi,Benim pıhtılaşma faktörlerimde bir mutasyon yok. Folik asiti zaten rutin olarak bir yildir filan kullaniyordum Ben rahatım yaa sadece beslenmeme dikkat ediyorum bir de toxoplazma negatif çıkmıştı çiğ ete temas etmiyorum eldiven kullanıyorum. Belki doktor ona da gereksiz diyecek bugun aklima takilan sorulari not aldim tek tek soracagim.
Bu arada biz ailelerimiz ile bebek haberini paylaştık iki taraf da ağladı uzun suredir bekliyorlardi bizden bu haberi
var valla ben gördüm duyduumm. Allah hayırlısını versin:)Siz kacinci haftada gordunuz iki keseyi de?
Tek ekse gorup sonradan digerini gorme gibi bir durum olamaz degil mi?
Yok canım tedaviyletedavisiz yani kuzum öyle mi?
hayırlısı hadi inşallah bakalım ne olacakmaşallah canım vajinal oval gibi duruyor, karından da yassı yatık erkek gibi duruyor bak bunu çözdüm gibi keseden ama diğer duruşundan anlamıyorumm:)
sağlıkla gelsinler inşallah ben de bi istiyorum bi korkuyorum 1 ine zor yetişiyoruz birden 3 olursa naparız diye:)) hayırlısı bakalımYok canım tedaviyle
Allah hakkımızda hayırlısını versin kuzusağlıkla gelsinler inşallah ben de bi istiyorum bi korkuyorum 1 ine zor yetişiyoruz birden 3 olursa naparız diye:)) hayırlısı bakalım
Testleri yaptıralı bir 6 ay kadar oldu. Doktorum istemeden ben kendim yaptırmıştım. Doktorum aynı Zamanda üniversitede öğretim üyesi, testlerim üniversite hastanesinde olacak sanırım. Çünkü kontrol için gittiğimde smear testimi hastanede yapmışlardı.ben paylaşmadım haberi,
aileler bekliyor tabi de,
düşük olduğu için bende kesinleşmeden biraz vakit geçmedne paylaşmak istemiyorum,
toxoplazma testini ne zmaan yaptrdın, dr un mu dedi,
benim pozitif çıkmıştı ocaktaki gebeliğimde,yine de çiğ ete ellemiyorum eld,ven kullanıyorum, kedim var sürekli ellerimi yıkıyorum, sirkeli suyla ya d akolony aile de siliyorum ellerimi,
hayırlııs olsun, dr un özel muayenehaneis varsa testlerini nerde yaptrıyorsun
sende varmı çocuk ilk mi olacakhayırlısı hadi inşallah bakalım ne olacak
İlk canım :)sende varmı çocuk ilk mi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?