2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim pıhtılaşma faktörlerimde bir mutasyon yok. Folik asiti zaten rutin olarak bir yildir filan kullaniyordum Ben rahatım yaa sadece beslenmeme dikkat ediyorum bir de toxoplazma negatif çıkmıştı çiğ ete temas etmiyorum eldiven kullanıyorum. Belki doktor ona da gereksiz diyecek bugun aklima takilan sorulari not aldim tek tek soracagim.
Bu arada biz ailelerimiz ile bebek haberini paylaştık iki taraf da ağladı uzun suredir bekliyorlardi bizden bu haberi

Siz kacinci haftada gordunuz iki keseyi de?
Tek ekse gorup sonradan digerini gorme gibi bir durum olamaz degil mi?
4. haftadan ikisini de görmüştük ama biri net değildi o zaman. Doktor gelişmeyip tek gebeliğe dönebilir yada haftaya kadar kendi toplar bakalım demişti. Bu hafta aradan 2 hafta geçmişti ikisini de net gördük, diğeri de toparlamıştı yani. Kalp atışları da görünüyordu

ben paylaşmadım haberi,
aileler bekliyor tabi de,
düşük olduğu için bende kesinleşmeden biraz vakit geçmedne paylaşmak istemiyorum,
toxoplazma testini ne zmaan yaptrdın, dr un mu dedi,
benim pozitif çıkmıştı ocaktaki gebeliğimde,yine de çiğ ete ellemiyorum eld,ven kullanıyorum, kedim var sürekli ellerimi yıkıyorum, sirkeli suyla ya d akolony aile de siliyorum ellerimi,
hayırlııs olsun, dr un özel muayenehaneis varsa testlerini nerde yaptrıyorsun

Testleri yaptıralı bir 6 ay kadar oldu. Doktorum istemeden ben kendim yaptırmıştım. Doktorum aynı Zamanda üniversitede öğretim üyesi, testlerim üniversite hastanesinde olacak sanırım. Çünkü kontrol için gittiğimde smear testimi hastanede yapmışlardı.
Sen hangi hastaneye gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…