- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #6.321
Canm sen bebegi gördn mü. Benm vajinada bakldgnda bebek aynı erkek gibi duruyr ondan dedim bakalm ne olcak kız mı erkk miben anlamadım hala resimden de bişiy anlamadım ben mala bağladım iyice heralde
Canm bu dr verdgi testte belli oluyor hormon hani yapıysn ya tsh testleri yadn gidcm halletcm onlarıKan uyusmazligimiz yok kan gruplarimiz ayni esimle. Senin dedigin igne farkli galiba canim. Herkesin ayri ayri derdi valla. Allahtan bi o eksik bizde.yoksa ilac igne dolu kullaniyorum :)
Tamm cnm sen bilirsin kesinleştiğinde o zaman eklerim seni:)canım benim beni tabloya ekleme şimdilik görüp üzülmeyim sonra, şu takvim olayını da sevmiyorum ben, yer kaplıyor çok.
Ya nasıl anlıyorsunuz ben hala çözemedim :) benimde vajinal ultrason ama ben anlayamadım :)Canm sen bebegi gördn mü. Benm vajinada bakldgnda bebek aynı erkek gibi duruyr ondan dedim bakalm ne olcak kız mı erkk mi
arkadaşın yayınladığı burdan bak dediği jpgde gördüm bebekleri ama neye göre erkek neye göre kız dediğinizi anlamadım. :) neyse kısmet bakalım ne gelirse sağlıkla gelsin.Canm sen bebegi gördn mü. Benm vajinada bakldgnda bebek aynı erkek gibi duruyr ondan dedim bakalm ne olcak kız mı erkk mi
gitme ya lütfen ne alakası var,
sanki doğduktan sonra sevmeyeceksin,
benm de eşimle sorunlarım var, bazen y a boşanırsam nasıl olacak diyorum karnımdakine yabancılaşıyorum......
ama istiyorum da..
kimsenin duygusal yoğunluğu kimseyi ilgilendirmez, boşver sen onu
canım birine kızıp bütün yorganı yakmak neden? tamam takip etmek bir şey kazandırmaz belki ama bı kadar da eleştiriye kapalı olmak sorun herkes düşüncesini söyleyebilir, yapı meselesi bir de benim de aklıma geldi korunsaydı o zaman ama dile getirmedim ki takvim yapmışsın araştırma içindesin demek ki yavaş yavaş yeşerecek dedim sağlık olsun diyelim hassasız ya bu hormonlarr sakin kalmaya çalışalım
Canım bir kişinin yazmasıyla neden grubu bırakıyorsun? Boşver kulak ardı et. Senin konun vardı yanlış bilmiyorsam, oraya da farklı görüşte olup bile bile konunu sabote eden olmadı mı hiç? Canını sıkmana değmez.
Bak biz (eşim de ben de) iki yıldır destekleyici tedavi görüyorduk. Hatta son 6aydır çok daha yoğun bir tedavi sürecindeydik, gecemiz gündüzümüz yapmadık bu konuyu ama ikimiz de çok çok istiyorduk. Kanda pozitif çıkınca (yoldaydık, telefonla öğrendik) ikimiz de birbirimize baktık; ya biz ne yapacağız şimdi, hazır mıydık, emin miydik filan dedik. Bu çok çok doğal bence. Bunu düşünmek de bence sorumluluk duygumuzdan kaynaklanıyordu. Bir can, bir insanın sorumluluğunu alıyoruz, bunun bilincinde olmak insanı çok korkutuyor...
Ilk gorugumde yazacaktim ama simdiye kismetmis. Lutfen grubu takip etmeyi bırakma herkesin dusuncesi kendine. Sen icinden geleni yazdin tabi ki herkes gerekli ozveriyi gostermeyebilir dusuncelerini yazarken. Ben kendimden bahsedeyim. Ilk evlendigim zamanlar bende acaba yapabilir miyim istiyor muyum gercekten diye kendimi sorguluyordum. Sonradan istedim olmadi baya ugras verdik olmadi. O sirada aslinda ne kadar istedigimi anladim. Benim icin cok degerli bisey halini aldı. Senin böyle bi surecin olmamış. istiyorken olmamasi cok farklı bi duygu gercekten.. Hamile kaldim cok şükür. Cok sevindim ama tam olarak bekledigim his olusmuyor beklentiyi cok yuksek tuttum demek ki :) ama bebegin hareketlerini hissetmeye basladigim zaman iste tamam diyecegim insallah o günleri goruruz :) ruyamda gormedim hamileligimi ogrendikten sonra. Acaba his yok diye mi dusundum. Artik bilincalti mi nedir. Gece ruyamda kucagimda gurbuz bi cocuk, benim cocugum o kadar guzel guluyordu ki icim ısındı:) şıp diye olmuyor bazı duygular . kucagina alınca eminim bugunlerine gulersin cogu istemeyen kisi oyle diyor :)
Koalina canım benim kimsenin ne dediğinin zerre önemi yok. Herkes içinde bulunmadığı durumlara çok güzel ve rahat yorum yapabiliyor maalesef. ve kimsenin kimseyi yargılama hakkı yok. evet fikir verecekler ama oturup ahkam kesmeyecekler. Sonuçta burda herkes hamile bi şekilde biz birbirimize kibar olmazsak ohooo. Her şey zamanla düzelir sen canını da sıkma. Olabilir beklemediğin halde hamile kaldın bunu paylaştın bizim destek olmamız gerekiyor. Hepimizin birbirimize iyi niyet ve güzellikle yaklaşması gerekiyor arkadaşlarım kırmayalım ve ahkam kesmeyelim aksine güzel sözlerle destek olalım...
Umarim cevap yazan herkesten alinti yapabilmisimdir.Koalina seni çok iyi anlıyorum ben. İlk gebeliğimi öğrendiğimde şok olmuştım istememiştim ağlamıştım ben bunu aldıracağım demiştim çünkü kariyerim açısından çok kritik bir aşamada idim. Girişimde bile bulunmuştum gittiğim doktor acele etme daha çok erken minik de zaten demişti bir Perşembe öğrendim pazartesi düşüğüm başladı. Hatta bebek de mi hissetti istenmediğini demiştim. Sonrasında çevre işte doğsaydı şimdi şu kadar olmuştu yürümüştü vs dedikçe hiç aldırış etmedim. O an öyleydi şimdi daha farklı işte, insan değişiyor. Öğrendiğimden beri içim kıpır kıpır.
Ben bebegn duruşundan anladm aynı fotodaki gibi duruyr:)Ya nasıl anlıyorsunuz ben hala çözemedim :) benimde vajinal ultrason ama ben anlayamadım :)
Ya benimkini de atayım teyzeleri, bide siz bakın bari :)Ben bebegn duruşundan anladm aynı fotodaki gibi duruyr:)
Aynen sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez şu 14 haftalara grlsekte öğrensek:)arkadaşın yayınladığı burdan bak dediği jpgde gördüm bebekleri ama neye göre erkek neye göre kız dediğinizi anlamadım. :) neyse kısmet bakalım ne gelirse sağlıkla gelsin.
Bi at bakalım cnm yorumlayalmYa benimkini de atayım teyzeleri, bide siz bakın bari :)
valla kız mı erkek mi bilemem ama ikiz gibi duruyorrVajinal ultrason :) kız mı erkek mi bi bakın bakayım :)
Evet canım, ikiz :)valla kız mı erkek mi bilemem ama ikiz gibi duruyorr
ayy canımm daha önce söylemiş miydin burda ben kaçırmışım onu :)) yalnız biri küçük gibi bir de kese yuvarlaksa kız ovalse erkek muhabbeti var :))Evet canım, ikiz :)
maşallahhh bu baya baya oval gibi duruyorr canım :)Bnada bakar mısınızzz
Buyuk olan erkek kucuk olan kizVajinal ultrason :) kız mı erkek mi bi bakın bakayım :)
yeter arık canım,Umarim cevap yazan herkesten alinti yapabilmisimdir.
Tesekkurler desteginiz icin.
Cocuk istemiyordum evet yillarca da hap ile korundum evleneli 5 sene bitecek artik hapin yan etkisinden yoruldum. Bir yerden sonra topu esime attim, riskli oldugun udusunup guvenmedigim zamanlarda da ertesi gun hapi aldim. Takvimimi ve iliski gunlerimi takip ederim, yumurtlama gunlerimde korunmasiz iliski yasamiyoruz, onun disinda nadiren geri cekilme oluyor.
Ameliyattan bahsetme sebebim de 2 ay ailemde kaldim o surecte. Eve dondum ve 4 hafta gectiginde hamile oldugumu ogrendim. Gelir gelmez hamile kalmisim yani nasil oldugunu bile anlamadim.
Sonucta kimseye haber vermeyip aldirabilirdim de isin dini boyutunda degilim. Baska bir dine mensup olsaydim da vicdanim elvermeyebilirdi cunku sartlarimda ciddi bir problem yok. Neden istemiyorum, keyfimden. Alistim bu hayata, istedigim gibi yasamaya. Bu da cok bencilce geliyor.
Ogrenmem ayri bir sok, ikiz olabilir dnemesi de baska bir sok oldu benim icin. Alismaya calisiyorum ve dogurana kadar da cok sevgi bocegi olacagimi zannetmiyorum maalesef. Cok isteyen insanlarin bile bocaladigini ve zaman zaman nasil bakarim diye endiselendigini dusunuyorum. Bana duygularim cok anormal gelmiyor ama nedense surekli tepki aliyorum.
Hayirlisi diyorum artik olmus artik bu duruma alismam gerek ve madem bir cocuk dunyaya getirecegim saglikli olmasi onceligim olmali su an. Herkes hassas donemde insanlari daha da uzmenin manasi yok diye dusunuyorum, ben degerlerimi yazarken bile cok cekindim. Benim cok da onemsemedigim bir sey baskasinin hayali olabiliyor veya baakasini telaslandirabiliyor cunku.
Tekrar tesekkurler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?