2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kan uyusmazligimiz yok kan gruplarimiz ayni esimle. Senin dedigin igne farkli galiba canim. Herkesin ayri ayri derdi valla. Allahtan bi o eksik bizde.yoksa ilac igne dolu kullaniyorum :)
Canm bu dr verdgi testte belli oluyor hormon hani yapıysn ya tsh testleri yadn gidcm halletcm onları

Canm sen bebegi gördn mü. Benm vajinada bakldgnda bebek aynı erkek gibi duruyr ondan dedim bakalm ne olcak kız mı erkk mi
arkadaşın yayınladığı burdan bak dediği jpgde gördüm bebekleri ama neye göre erkek neye göre kız dediğinizi anlamadım. :) neyse kısmet bakalım ne gelirse sağlıkla gelsin.

Umarim cevap yazan herkesten alinti yapabilmisimdir.
Tesekkurler desteginiz icin.
Cocuk istemiyordum evet yillarca da hap ile korundum evleneli 5 sene bitecek artik hapin yan etkisinden yoruldum. Bir yerden sonra topu esime attim, riskli oldugun udusunup guvenmedigim zamanlarda da ertesi gun hapi aldim. Takvimimi ve iliski gunlerimi takip ederim, yumurtlama gunlerimde korunmasiz iliski yasamiyoruz, onun disinda nadiren geri cekilme oluyor.
Ameliyattan bahsetme sebebim de 2 ay ailemde kaldim o surecte. Eve dondum ve 4 hafta gectiginde hamile oldugumu ogrendim. Gelir gelmez hamile kalmisim yani nasil oldugunu bile anlamadim.
Sonucta kimseye haber vermeyip aldirabilirdim de isin dini boyutunda degilim. Baska bir dine mensup olsaydim da vicdanim elvermeyebilirdi cunku sartlarimda ciddi bir problem yok. Neden istemiyorum, keyfimden. Alistim bu hayata, istedigim gibi yasamaya. Bu da cok bencilce geliyor.
Ogrenmem ayri bir sok, ikiz olabilir dnemesi de baska bir sok oldu benim icin. Alismaya calisiyorum ve dogurana kadar da cok sevgi bocegi olacagimi zannetmiyorum maalesef. Cok isteyen insanlarin bile bocaladigini ve zaman zaman nasil bakarim diye endiselendigini dusunuyorum. Bana duygularim cok anormal gelmiyor ama nedense surekli tepki aliyorum.
Hayirlisi diyorum artik olmus artik bu duruma alismam gerek ve madem bir cocuk dunyaya getirecegim saglikli olmasi onceligim olmali su an. Herkes hassas donemde insanlari daha da uzmenin manasi yok diye dusunuyorum, ben degerlerimi yazarken bile cok cekindim. Benim cok da onemsemedigim bir sey baskasinin hayali olabiliyor veya baakasini telaslandirabiliyor cunku.
Tekrar tesekkurler...

arkadaşın yayınladığı burdan bak dediği jpgde gördüm bebekleri ama neye göre erkek neye göre kız dediğinizi anlamadım. :) neyse kısmet bakalım ne gelirse sağlıkla gelsin.
Aynen sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez şu 14 haftalara grlsekte öğrensek:)

Koalina güzelce ifade etmişsin, kimin daha iyi anne olacağını bilemeyiz canım. belki de seni yargılayanlardan daha iyi bir anne olacaksın diye düşünüyorum. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah canım.

yeter arık canım,
açıklama yapmana gerek yok,
gebeliklerimizin gelişimi hakkında konuşalım bence:)
hayırlar getirir inşallah bebeklerimz sağlıkla gelriler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…