- 16 Nisan 2018
- 39
- 25
- 3
- 36
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #6.401
benim pazartesi kbb randevum var kulakta sıkıntım var gebelikle senkronize şekilde meydana gelen sağ kulağımda kalp atış sesi duymaya başladım, gebelikle ilgisi yok dediler ama bilemiyorum hayırlısı ne varsa çıksın da tedavisine başlayım.. çarşamba da kadın doğum için gideceğim, hayırlı haberlerle dönelim inşallah..aminn canım aminnn inşallah pazartesi kontrolüm var bakalım o kadar sıkıntı yaşadım ki rabbim sağlık versin önce diyorum sadece hepimize
hmmm şimdi sen söyleyince diğer mevzuyu da kavradımm, e yuvarlak da kız gibi görünüyor hadi hayırlısı, ilk mi gebelik canım?Buyrun bakalim pek net görünmüyor ama sizin keskin gözlerinizden kacmaz kiz denilen tarafta di mi
Nasıl anlaşılıyor kız mı erkek olduğu merak ettim.benimde tam net değil ama nasıl anlaşılıyorBuyrun bakalim pek net görünmüyor ama sizin keskin gözlerinizden kacmaz kiz denilen tarafta di mi
Canim adi ramzi teorisi sanirim, karindan ultrasonda sagdaysa kiz soldaysa erkek diyorlar. Vajinal ise tam tersiymisNasıl anlaşılıyor kız mı erkek olduğu merak ettim.benimde tam net değil ama nasıl anlaşılıyor
Evet canım ilk gebelik, saglikla gelir insallahhmmm şimdi sen söyleyince diğer mevzuyu da kavradımm, e yuvarlak da kız gibi görünüyor hadi hayırlısı, ilk mi gebelik canım?
hayırlı olsun canım aynen sonradan bulunca evhamlı olunuyor demek ki, çift kese teke düştü dedin de orayı anlamadım tekken bölüneni anladım da senin durum nasıl oluyor, anladığım kadarıyla kanaman da yokmuş..Merhaba hanimlar ikinci gebeligim olucak insallah 5+3.haftam. 9sene icinde iki kimyasalim var bu sefer rabbim nasip eder insallah cok zor zamanlar gecirdim niye olmuyor deyip doktor doktor gezdim. 14 yasina giricek bir oglum var bir kardesi olsun diye cok istedik normal yoldan gebe kalman icin bir sorun yok diyen doktorlar tanidim oglumada normal sartlarda gebe kaldigim icin cok şaşkındık.sut hormonu yok polip bunlarla uğraştım sonunda nasipten öte köy yok bunu cok iyi anladim ve beklemedigim bir anda hamileyim cok şükür geçen hafta keseyi gorduk once çift keseydi ertesi gun teke düştü haftaya kalp atışı için gidicem iki gündür akıntı rengi sarıdan açik kahve gibi kremsi oldu doktoru aradim panikleyip ama sorun olmaz dedi bu haftada benim gibi olan birileri varsa lutfen cevap verin sonradan bulunca demekki böyle ehvamli oluyor insan:)
Canım nasıl kan uyuşmazlığı olanlarda sorun çıkıyor ben pek anlamadım araştırdım ama yine anlamadım benim eşim A rh+ benim de 0 rh +bizde sorun olur mu kiHm canm yok eşinle diyorum uyuşmazlığı benm arkadşm eşiyle kan grupları farklı olduğu için kan uyuşmazlığı oldgu için bebek düşmüş cnm şükür benm eşimle kan grubm aynı öle olanlar iğne vuruluyormuş
Hos geldin canim seni iyi anliyorum bende bu yollardan gectim sonra mucize geldi beni buldu sukur insallah rabbim kucsgina almayida nasip ederMerhaba hanimlar ikinci gebeligim olucak insallah 5+3.haftam. 9sene icinde iki kimyasalim var bu sefer rabbim nasip eder insallah cok zor zamanlar gecirdim niye olmuyor deyip doktor doktor gezdim. 14 yasina giricek bir oglum var bir kardesi olsun diye cok istedik normal yoldan gebe kalman icin bir sorun yok diyen doktorlar tanidim oglumada normal sartlarda gebe kaldigim icin cok şaşkındık.sut hormonu yok polip bunlarla uğraştım sonunda nasipten öte köy yok bunu cok iyi anladim ve beklemedigim bir anda hamileyim cok şükür geçen hafta keseyi gorduk once çift keseydi ertesi gun teke düştü haftaya kalp atışı için gidicem iki gündür akıntı rengi sarıdan açik kahve gibi kremsi oldu doktoru aradim panikleyip ama sorun olmaz dedi bu haftada benim gibi olan birileri varsa lutfen cevap verin sonradan bulunca demekki böyle ehvamli oluyor insan:)
kadın negatif olursa erkek pozitifse sıkıntı bildiğim kadarıyla, ikisi de negatifse sıkıntı yok ya da ikisi de pozitifse..Canım nasıl kan uyuşmazlığı olanlarda sorun çıkıyor ben pek anlamadım araştırdım ama yine anlamadım benim eşim A rh+ benim de 0 rh +bizde sorun olur mu ki
Teşekkür ederim yan yana iki kese gorduk ikiz gebelik olabilir dedi doktor beta 4bini gecmisti haftama gore yuksek buldu ertesi gun beta 8bin kusur ultrasonda tek kese gorduk digeri yoktu doktorda betaya gorede tek gebelik kesin dedihayırlı olsun canım aynen sonradan bulunca evhamlı olunuyor demek ki, çift kese teke düştü dedin de orayı anlamadım tekken bölüneni anladım da senin durum nasıl oluyor, anladığım kadarıyla kanaman da yokmuş..
maşallah canım, vajinal mi bu karından mı orda bi boşluk daha var gibi o neymişş, seninki yassı yatık erkek gibi duruyor hayırlısı :)Eki Görüntüle 2140716 bizede tahmin yapın teyzeleri burda 7+3gunluguz
Hyır canım sizde uyuşmazlık yok biriniz negatif biriniz pozitif olunca oluyor uyuşmazlık benim bildiğimCanım nasıl kan uyuşmazlığı olanlarda sorun çıkıyor ben pek anlamadım araştırdım ama yine anlamadım benim eşim A rh+ benim de 0 rh +bizde sorun olur mu ki
Bu yontemi kuzenime yaptim bicaga oturdu tesaduf ya oglu oluyorbu arad kızlar dun aksam makas bıcak denemesı yaptım makasa oturdum kızım olucak
karından canım ben hıc vajınal bakınmadım bakalım yarın gttımde tam 2 hafta olmus lucak bu fotonun ustunden gecen zaamn bılmıyorum kı canım hıc sormak aklıma gelmedı bırsey de demedı doktor tek dedı kesen cok guzel dedı hıc bır sıkıntı yok kesenın gelısımı cok ıyı bebek de ole dedı kanama oldunda gıtmıstım o gun bu fotomaşallah canım, vajinal mi bu karından mı orda bi boşluk daha var gibi o neymişş, seninki yassı yatık erkek gibi duruyor hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?