2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sanirim kanama yoksa onemli degil akinti olabiliyor.

Canim hayirli olsun birsey sorucam bende de gebelik kisti olustu senin kistin duruyor mu sakıncasi varmiymis
Bana da var ama bunlar besleyici kistler yok oluyor dedi doktor.

Canım nasıl kan uyuşmazlığı olanlarda sorun çıkıyor ben pek anlamadım araştırdım ama yine anlamadım benim eşim A rh+ benim de 0 rh +bizde sorun olur mu ki
Sen dr görün istersen benim arkadşmn rşiylr kan grubu farklıydı iğne vurlmadı bebegi düştü

Sanirim kanama yoksa onemli degil akinti olabiliyor.

Bana da var ama bunlar besleyici kistler yok oluyor dedi doktor.
Evet öyleymiş doktorda öyle soyledi ayrıca bendede kucuk bir kist varmis onemsiz dedi miyomda varmış onuda ayrintili ultrasona girmistim bulgular kisminda okudum bu gittigimde doktora sorarım artik

Çok üzgünüm çok ... bebek YOk kese şekli bozuk dedi dr , haftaya çarşamba tekrar bakalım dedi, öyle üzgünüm ki ağlamaktan arabadan inip evime çıkamıyorum

Çok üzgünüm çok ... bebek YOk kese şekli bozuk dedi dr , haftaya çarşamba tekrar bakalım dedi, öyle üzgünüm ki ağlamaktan arabadan inip evime çıkamıyorum
Üzülmen çok normal insan kendini kaptırıveryor. Ama kendini harap etme. Unutma doğmaya her bebek anomalili aslında. İnşallah senin için hayırlısı neyse o olsun. RABBIM sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…