- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #7.161
Gunaydin kizlar insallah herkes iyidir.bulanti meselesi malesef beni de vursu 1haftadir cok hafifti sabahlari yemek yeyince geciyordu. 2 gundur tam hossettieiyor ozellikle bugün sekerli sakiz kokusu bile kotu geldihalbuki totem yapmistim bu hamileligimde bulanmayacak diye gittikce artiyor daha beter olmaz umarim
11. Haftayami girdin masallahhGünaydın hayırlı haftalar hayırlı kandiller canlar bugün benim gibi kontrolü olanlar var mı ölcem heycandan korkudan siz neler hissediyorsunuz?
Sıkınca hemen kalkıyormusun canım
Hayırlı haberlerle gelirsin insallah :)Günaydın hayırlı haftalar hayırlı kandiller canlar bugün benim gibi kontrolü olanlar var mı ölcem heycandan korkudan siz neler hissediyorsunuz?
normalde son adetime göre 10+2 olmam gerekiyor son kontrole gittiğimde doktorum 3gün geri demişti şuan 9+6 sanırım bugün daha kesin öğrenicem inşallah canım. bulantılarım geçmiyor ctesi günü serum taktılar çok rahatsızlandım da sizler nasılsınız bulantı varmı11. Haftayami girdin masallahh
gunaydın hayırlı kandıller ıns hayırlı haberler alıp buraya gelırsın cnm masallah 11 haftalık olmussun bıle bız 10 haftalık oldukGünaydın hayırlı haftalar hayırlı kandiller canlar bugün benim gibi kontrolü olanlar var mı ölcem heycandan korkudan siz neler hissediyorsunuz?
benımde adet tarıhıne gore 10+3 doktora gore 10+0normalde son adetime göre 10+2 olmam gerekiyor son kontrole gittiğimde doktorum 3gün geri demişti şuan 9+6 sanırım bugün daha kesin öğrenicem inşallah canım. bulantılarım geçmiyor ctesi günü serum taktılar çok rahatsızlandım da sizler nasılsınız bulantı varmı
Bende bugun 10. Haftama girdim bulantilarim iki hafta oncesine kadar cok yogundu ama koku hassasiyetim var birde mantar olustu galiba boyle peynirimsi gibi akinti geliyo yumurtaliklarim cok sanci yapiyo acaba mantar oldugu içinmi oluyo cok endiseleniyorumnormalde son adetime göre 10+2 olmam gerekiyor son kontrole gittiğimde doktorum 3gün geri demişti şuan 9+6 sanırım bugün daha kesin öğrenicem inşallah canım. bulantılarım geçmiyor ctesi günü serum taktılar çok rahatsızlandım da sizler nasılsınız bulantı varmı
Günaydın keşke 4 öğrencim olsaydı canım çok şanslısın.. 25 öğrenciyle akşam savaştan çıkmış gibi oluyorum üstelik düşük riskim var Allah hepimize kolaylıklar versin inşallah..günaydın herkese keşke bugün de tatil olsaydı zaten sınıfta hepi topu 4 öğrenci gelmiş oturuyoruz onlarla bari onlar da gelmeseydi ya evde uyumak istiyorum
ben degünaydın herkese keşke bugün de tatil olsaydı zaten sınıfta hepi topu 4 öğrenci gelmiş oturuyoruz onlarla bari onlar da gelmeseydi ya evde uyumak istiyorum
Aklına kötü şeyler getirme canım sağlıklıysa ve güçlüyse bebek her türlü tutunacaktır sana..Allah’tan umut kesilmez güzel haberler vereceksin inşallah..günaydın hanımlar ,
nasılsınız,
benim belim dünden beri çok ağrıyor, her an sökülecekmiş gibi,
sanki kese iyice bozuldu da atacak vücut gibi çok korkuyorum o anları yaşamaktan.......
yine içimde umut gitmiyor, çarşamba dr belki çok güzel şeyler söyler diyorum
inşallahh.......Aklına kötü şeyler getirme canım sağlıklıysa ve güçlüyse bebek her türlü tutunacaktır sana..Allah’tan umut kesilmez güzel haberler vereceksin inşallah..
İnşallah canım inşallah dua edin bana lütfenHayırlı haberlerle gelirsin insallah :)
normal dimi bu 3 gün geri olması falanbenımde adet tarıhıne gore 10+3 doktora gore 10+0
hiç bilmiyoum canım ama bnm de yumurta beyazı akıntım var akıntıdan dolayı kaşıntım var doktorum normal dedi krem verdi akıntı için kaşıntım geçti. bulantılar benim son sürat devam ediyorBende bugun 10. Haftama girdim bulantilarim iki hafta oncesine kadar cok yogundu ama koku hassasiyetim var birde mantar olustu galiba boyle peynirimsi gibi akinti geliyo yumurtaliklarim cok sanci yapiyo acaba mantar oldugu içinmi oluyo cok endiseleniyorum
Canım 10 gün önce gittiğimde küçüktü tam kalp atışlarını duyamamıştık derinden geliyordu tabi benimde içim içimi yedi 15 gün sonra gel dedi ben bugün gittim daha fazla bekleyemedim şimdi çıktım çok şükür gümbür gümbür duydum bu sefer dr çok iyi dedi rahatladım 3 hafta sonra gidicem artıkSeninde Kandil’in mübarek olsun Cnm doktora ne icin gideceksin galiba ayni zamandayız o yüzden sordum :) güzel haberlerle gelirsin insallah
maşallahhhCanım 10 gün önce gittiğimde küçüktü tam kalp atışlarını duyamamıştık derinden geliyordu tabi benimde içim içimi yedi 15 gün sonra gel dedi ben bugün gittim daha fazla bekleyemedim şimdi çıktım çok şükür gümbür gümbür duydum bu sefer dr çok iyi dedi rahatladım 3 hafta sonra gidicem artık
10 gün önce karından mı bakılmıştıCanım 10 gün önce gittiğimde küçüktü tam kalp atışlarını duyamamıştık derinden geliyordu tabi benimde içim içimi yedi 15 gün sonra gel dedi ben bugün gittim daha fazla bekleyemedim şimdi çıktım çok şükür gümbür gümbür duydum bu sefer dr çok iyi dedi rahatladım 3 hafta sonra gidicem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?