- 7 Haziran 2012
- 2.106
- 2.369
- 333
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #7.181
Ben şimdi çıktım canım güzel haberler aşdım inşallah sende güzel haberlerle gelirsinGünaydın hayırlı haftalar hayırlı kandiller canlar bugün benim gibi kontrolü olanlar var mı ölcem heycandan korkudan siz neler hissediyorsunuz?
Evet canım alttan bakmadı hiç duymuştuk ama derinden gelince pimpiriklik yaptım ilk bebeğimide öyle kaybetmiştim hep aklıma o geldi10 gün önce karından mı bakılmıştı
Dualarim seninle ve bebeginle.umuyorum ki doktor guzel seyler soyleyecek . Kendini yorma dinlen cok dusunmemeye calis olur mugünaydın hanımlar ,
nasılsınız,
benim belim dünden beri çok ağrıyor, her an sökülecekmiş gibi,
sanki kese iyice bozuldu da atacak vücut gibi çok korkuyorum o anları yaşamaktan.......
yine içimde umut gitmiyor, çarşamba dr belki çok güzel şeyler söyler diyorum
Hic uzulme bugun kandil bol bol dua et kuran oku hakkinda hayirlisi neyse o olur cok kotu birsey bilirim ben halada diken ustundeyim ya yine olursa diye ama Allah bir kapiyi kapatir otekini acar hakkinda hayirlisi neyse o olsun su mubarek gunde sıkma canini strese girmegünaydın hanımlar ,
nasılsınız,
sanki kese iyice bozuldu da atacak vücut gibi çok korkuyorum o anları yaşamaktan.......
bazen çok yoğun geliyor aklıma, özellikle gece ve sabah kalktığımda,Dualarim seninle ve bebeginle.umuyorum ki doktor guzel seyler soyleyecek . Kendini yorma dinlen cok dusunmemeye calis olur mu
Masallah niyese erkek doguyor icime :)Biraz daha büyümüş fasülye olmuş miniğim :) cinsiyet tahminlerinizi alırız :)
Allah razı olsunHic uzulme bugun kandil bol bol dua et kuran oku hakkinda hayirlisi neyse o olur cok kotu birsey bilirim ben halada diken ustundeyim ya yine olursa diye ama Allah bir kapiyi kapatir otekini acar hakkinda hayirlisi neyse o olsun su mubarek gunde sıkma canini strese girme
ne dedi doktorun cnm gözün aydın olsun inşallah bende güzel haberler duyarımBen şimdi çıktım canım güzel haberler aşdım inşallah sende güzel haberlerle gelirsin
günaydın hanımlar ,
nasılsınız,
Canım kalp atışlarını net duyamamıştım net duyduk çok şükür haftasıyla uyumlu dedi çok korkmuştuk net duymayınca cnmne dedi doktorun cnm gözün aydın olsun inşallah bende güzel haberler duyarım
Sizi çok iyi anlıyorum ben de bir kere yaşadım ve çok korkuyorum aynı şeylerden inşallah sağlıkla gelişip büyürlertakvimi kaldırmak bu topikten ayrılmak istemiyorum
oluştuktan sonra ayrılmak çok zor karnım bomboş kalıyor, kaç kere yaşadım ,
hayırlısı rabbimden
inşallah,perşembe günü dr um dedi ki kese şekli bozulmuşş ve bebk göremiyorum çarşmaba gel dedi,Sizi çok iyi anlıyorum ben de bir kere yaşadım ve çok korkuyorum aynı şeylerden inşallah sağlıkla gelişip büyürler
Hayırlısı olsun ben de Çarşamba gideceğim inşallah güzel haberler alırızinşallah,perşembe günü dr um dedi ki kese şekli bozulmuşş ve bebk göremiyorum çarşmaba gel dedi,
bunları duymasa idim biraz daha sakin olabiliridm
Canım inşallah herşey düzelir seninle aynı durumdayız. Takdir Allah’ın. Arkadaşlarımızın dediği gibi düşünmemeye çalışmak en güzeli benim de cuma günü kontrol. Doktorum kese bozulmuş olabilir dedi. Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin hepimize. Bol bol dua edeliminşallah,perşembe günü dr um dedi ki kese şekli bozulmuşş ve bebk göremiyorum çarşmaba gel dedi,
bunları duymasa idim biraz daha sakin olabiliridm
kalbini duydunuz mu canım,Canım inşallah herşey düzelir seninle aynı durumdayız. Takdir Allah’ın. Arkadaşlarımızın dediği gibi düşünmemeye çalışmak en güzeli benim de cuma günü kontrol. Doktorum kese bozulmuş olabilir dedi. Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin hepimize. Bol bol dua edelim
Yok canım henüz yeni oluşuyor sanırım kese bile alttan gördü. Sat 18 martkalbini duydunuz mu canım,
sat ne zamandı senin
Yok canım henüz yeni oluşuyor sanırım kese bile alttan gördü. Sat 18 mart
Kese boyutunu söyledi mi drunuzkalbini duydunuz mu canım,
sat ne zamandı senin
Ay ne güzel bende 24 kişi var, 5kisi gelmedi. Ama yarın tatil çok şükür. Sabah çok kötü oldum hală kahvaltı yapamadım 7 buçukta uyandımgünaydın herkese keşke bugün de tatil olsaydı zaten sınıfta hepi topu 4 öğrenci gelmiş oturuyoruz onlarla bari onlar da gelmeseydi ya evde uyumak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?