2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Dualarim seninle ve bebeginle.umuyorum ki doktor guzel seyler soyleyecek . Kendini yorma dinlen cok dusunmemeye calis olur mu

Hic uzulme bugun kandil bol bol dua et kuran oku hakkinda hayirlisi neyse o olur cok kotu birsey bilirim ben halada diken ustundeyim ya yine olursa diye ama Allah bir kapiyi kapatir otekini acar hakkinda hayirlisi neyse o olsun su mubarek gunde sıkma canini strese girme

Dualarim seninle ve bebeginle.umuyorum ki doktor guzel seyler soyleyecek . Kendini yorma dinlen cok dusunmemeye calis olur mu
bazen çok yoğun geliyor aklıma, özellikle gece ve sabah kalktığımda,
bi de deltacortril diye ilaç verdi dr,
aşırı çarpıntı yapıyor bende gece hiç uyutmuyor, kullananlar var mı acaba,
keşke bugün izin kullansaydım diyorum işe geldim yorgunum ......
ruh halim karmakarışık yani, duaların beni çok mutlu eder

Canımm inşallah düzelmiştir kese tek drla kalma morelinide bozma inşallah sağlıkla alırsın kucağına

takvimi kaldırmak bu topikten ayrılmak istemiyorum
oluştuktan sonra ayrılmak çok zor karnım bomboş kalıyor, kaç kere yaşadım ,
hayırlısı rabbimden
Sizi çok iyi anlıyorum ben de bir kere yaşadım ve çok korkuyorum aynı şeylerden inşallah sağlıkla gelişip büyürler

inşallah,perşembe günü dr um dedi ki kese şekli bozulmuşş ve bebk göremiyorum çarşmaba gel dedi,
bunları duymasa idim biraz daha sakin olabiliridm
Canım inşallah herşey düzelir seninle aynı durumdayız. Takdir Allah’ın. Arkadaşlarımızın dediği gibi düşünmemeye çalışmak en güzeli benim de cuma günü kontrol. Doktorum kese bozulmuş olabilir dedi. Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin hepimize. Bol bol dua edelim

kalbini duydunuz mu canım,
sat ne zamandı senin

Merhaba kızlar;
Bende yeni katıldım aranıza kusura bakmayın 716 sayfalık muhabbet olmuş okuyamadım
7+5 haftalık hamileyim.. İnşallah Aralık ayında hepimiz saglıkla kucagımıza alırız yavrularımızı.
Ben daha kalp atışını duyamadım bebeğimin bu hafta içi tekrar gidicem doktora inşallah duyarım minik kalbini bebeğimin ..
sorum su kızlar çok halsizim özellikle midem çok kötü. Öyle kusma falan yok ama midemde bi rahatsızlık sürekli... Canım hiç yemek yemek istemiyor. Aklıma yemek yemek gelince bile midem kalkıyor.Ne yerdeyim ne gökte sanki değişik bi ruh hali değişik bi durumdayım... İlk hamileliğim tecrübesizim.. Benim gibi olan çözüm bulan var mı arkadaşlar

günaydın herkese keşke bugün de tatil olsaydı zaten sınıfta hepi topu 4 öğrenci gelmiş oturuyoruz onlarla bari onlar da gelmeseydi ya evde uyumak istiyorum
Ay ne güzel bende 24 kişi var, 5kisi gelmedi. Ama yarın tatil çok şükür. Sabah çok kötü oldum hală kahvaltı yapamadım 7 buçukta uyandım nöbetçiyim bir de bugün teneffüste ayaktayim midem de tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…