2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
normal cnm ılk hamılelıgımde 1 hafta gerıdeydı sonradan kapanıyor o fark

hayırlı olsun cnm demek mınıgını gordun bugun

inş düzelir ya,
bak biraz daha umutlandım ben şimdi,
iyi ki varsınız hanımlar,
bu arada nickine bayıldım
inşallah canım doktor 8 haftaya kadar kalp atışı duymak normal deyince biraz rahatlamıştım ama kalp atışnı duymadan tam rahatlamanın mümkünatı yok.. Bekliyoruz bakalım rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin.
onun dışında aşırı halsizim

Keseyı goremedı sıvı var dedı
Korkma inşallah 4+3 gibi gittim ilk kez doktora beta 4binin ustunde ama kese yok ayri bir ayrintili ultrasona daha girdim yine yoktu miyom vardi kist vardi. sol tupum tüp seklinde uzamış icindede sıvı var dedi eyvah dedim eve geldim ertesi gun gittim keseyi gorduk hatta cift keseydi kaybolabilir dedi bir ertesi gun tek kese olarak görüldü seninde boyle olabilir

Günaydın keşke 4 öğrencim olsaydı canım çok şanslısın.. 25 öğrenciyle akşam savaştan çıkmış gibi oluyorum üstelik düşük riskim var Allah hepimize kolaylıklar versin inşallah..
canım ben endüstri meslekte öğretmenlik yapıyorum normalde aksama kadar mahvoluyorum ama bugün gelmemişler dün okulun gezisi vardı çocuklar oraya gitmişti bugün de yorgun olduklarından gelmemişler

Allah büyük üzmeyin kendinizi. Dua edelim ama olmuyorsa da hayırlısı böyleymiş demek daha az üzer bizi. Rabbim gittiğinizde size güzel müjde yaşatsın inşsllah.

Bunların hepsi gayet sağlıklı şeyler canım. Olağan dışı biley yok, çoğumuzda var. Gözün aydın yakınız sanırım seninle. Sat ne zaman?

canım ben endüstri meslekte öğretmenlik yapıyorum normalde aksama kadar mahvoluyorum ama bugün gelmemişler dün okulun gezisi vardı çocuklar oraya gitmişti bugün de yorgun olduklarından gelmemişler
Allah kolaylık versin canım benimkiler küçük hepsi de birbirinden hareketli..sağlıkla kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…