- 25 Ağustos 2008
- 647
- 449
- 303
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #7.821
Canım kötü düşünme ben de ilk sıra ishal olmuştum. Hamileymişim bilmiyordum. Kahve zararlı dedi benim doktorum. En iyisi doktoruna sor.Kizlar bana bi el atin bata gore bugun 5+4. İki kez ishal olarak lavaboya ciktim bugun. Ve afedersiniz ama baya şarıl şarıl su akar gibi oldu. Muz yedim yogurt yedim gecmedi. Normal mi? Kesmek icin turk kahvesi limon icsem kahve bebege zarar verir mi? Arada atesim de yukseliyor. Bunlar dis gebelik gostergesi miBenzer durumu yasayanlar var mi
beta degerın guzel artmıs aklına kötu seyler getırme benım artısım duzgun degıldı zaten dıs gebelıgın ılk teshısı artıslara gore konuyor artıs dzgun olmuyor yada bırden yukselıyor gerı dusuyor bende oyle oldu lekelenmem basladı hatta bana dr ılk basta kımyasal gebelık bekle kanaman baslar dedı 4 gu boyunca lekelenmem oldu dedım kanamanın baslaması lazım dr u aıyorum bekle dıyor en son dr degıstırdım o soyledı bana beklesem daha baska sonuclar dogurabılrdı benımde esımın degerlerınde sıkıntı vardı bır dıs gebelık bır kımyasal gebelık gecırdım ve esım varıkoselden amelıyat oldu 5ay sonra ben hıc beklemedıgım anda hamıle kaldım hatta bır ay once asılama yaptırmstım tutmamıstı hemen arkasından kendılıgınden hamıle kaldım Allah buyuk kendını ıcını yorma ferahla yuregını guzel dusun guzel olsun herseyın guzel olacagına ınan ALlahın ıznıyle hersey yolunda ılerleyecek ınsallah dualarımdasın
İçini ferah tut canım birisi o çetin yarışı kazandığına göre sağlıklıdır inşallah.Ben hic doktora gitmedim kibetayla ogrendim ilk 58 küsür cikti, 2-3 gun sonra 192 küsür cikti. Doktora haftaya 6+5 iken gitcem ilk kez. Alttan muayene olmak istemiyorum da o yuzden ilk gittigimde direkt keseyle bebegi goruruz diye dusundum. Gebeligim de esimde sayi ve hiz sorunlarindan kaynakli beklemedigimiz halde oldugu icin, acaba saglikli bir dollenme olmamis midir korkusu yasiyorum
Aynen cnm zaten aramızda çok gün yok yakınız 10. Haftada giderm. İkili için sağlık ocagı yapyr mu bu testi
Kuzum maşallah seninki kocaman olmuş. Öyle bir yerde ki ben tahmin veremiyorum.Madem cinsiyet tahminleri var o zaman 8+1 de karından bir fotoyla ben de geldim teyzelerim :) Eki Görüntüle 2142550
Canim benim cok tesekkur ederim. Bazen modum düşüyor. O zamanlarda buraya yazmiyorum. Baskalarini olumsuz etkilemek istemem.
Sagliksiz bir bebek oldugu icin ilerleyemedi. Rabbim cok bekletmeden tekrar nasip eder insallah. Bir gun anne olacagima inaniyorum. Zamanini bekliyorum.
Canım kötü düşünme ben de ilk sıra ishal olmuştum. Hamileymişim bilmiyordum. Kahve zararlı dedi benim doktorum. En iyisi doktoruna sor.
İçini ferah tut canım birisi o çetin yarışı kazandığına göre sağlıklıdır inşallah.
Anne tombiş, baba tombiş, bebek büyüyüp gidiyor tabiiKuzum maşallah seninki kocaman olmuş. Öyle bir yerde ki ben tahmin veremiyorum.
Madem cinsiyet tahminleri var o zaman 8+1 de karından bir fotoyla ben de geldim teyzelerim :) Eki Görüntüle 2142550
Bende daha baktrmam cnm zaten karndan gözkyr kalp atşı için o zaman sıkışmadgm için mi gözkmedi bilmyrm. Ama vajnada net cktı baya şükürvajinadan baktırmadım şimdiye kadar hiç canım. Kese direkt karından göründü. Bakalım yarın durum neyi gösterecek.
Herkese merhaba arkadaşlar aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan varmı ben göbeğimden yapıyorum fakat iki gündür yaptıktan sonra iğnenin battığı yer kanıyor panik oldum önceden böyle olmuyordu.. Aynı şeyi yaşayan varmı ? Ben mi yaparken yanlış yapıyorum acaba
Teşekkür ederim canım içimi rahatlattın. İlk defa olunca panik oldum..Gunde 2 kez yapiyorum canim arada oyle oluyo kardesim hemsire normal biseymis sorun olmaz kasa denk geldigi icin olurmus. Derini elinle iyice sundur yani yukari dogru cekerek kavra oyle yap. Gobekten yapiyorsan hele hic endiselenme canim kemige gelme riski yok.
Birde koldan va bacaktan hiç denemedim sen nasıl yapıyorsun pratik bir yolu varmı?Gunde 2 kez yapiyorum canim arada oyle oluyo kardesim hemsire normal biseymis sorun olmaz kasa denk geldigi icin olurmus. Derini elinle iyice sundur yani yukari dogru cekerek kavra oyle yap. Gobekten yapiyorsan hele hic endiselenme canim kemige gelme riski yok.
ben kullanıyorum canım bazen bnden de bı kac damla kan gelıyor ama ben sorun etmıyorum telaslanma bısey yoktur benım doktorum anlattı bayagı ıgnenın ucu 1cm falan bızım derimiz bayagı kalınmıs bebege ulasma gıbı bsey olmaz muhtemelen bı damara falan denk gelmıştır sıkıntı olmazHerkese merhaba arkadaşlar aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan varmı ben göbeğimden yapıyorum fakat iki gündür yaptıktan sonra iğnenin battığı yer kanıyor panik oldum önceden böyle olmuyordu.. Aynı şeyi yaşayan varmı ? Ben mi yaparken yanlış yapıyorum acaba
Bu iğneyi neden kullanıyorsunuz canımben kullanıyorum canım bazen bnden de bı kac damla kan gelıyor ama ben sorun etmıyorum telaslanma bısey yoktur benım doktorum anlattı bayagı ıgnenın ucu 1cm falan bızım derimiz bayagı kalınmıs bebege ulasma gıbı bsey olmaz muhtemelen bı damara falan denk gelmıştır sıkıntı olmaz
Teşekkür ederim..Benim hemşireler bile anlatma gereği duymadı sorarak kendi kendime yapmaya başladım.. Dediğin gibi aslında bebeğe ulaşma şansı yok ama bu koruma içgüdüsü bazen baskın geliyor.ben kullanıyorum canım bazen bnden de bı kac damla kan gelıyor ama ben sorun etmıyorum telaslanma bısey yoktur benım doktorum anlattı bayagı ıgnenın ucu 1cm falan bızım derimiz bayagı kalınmıs bebege ulasma gıbı bsey olmaz muhtemelen bı damara falan denk gelmıştır sıkıntı olmaz
Sagol canım aksam ilk kez baslicam fitil olarak kullanmak istedimCanm sevndm senn adna dikkat et onilacın etkisi cok iyi benm hemen geçrdi lekeyi şükür ama ben halen kullmyrm nolur nlmaz dedi dr:)
İğneyi neden kullanıyorsunuz banada verdiler ama bende pıhtılaşma sorunu yok kullanmıyorum oyüzdenTeşekkür ederim..Benim hemşireler bile anlatma gereği duymadı sorarak kendi kendime yapmaya başladım.. Dediğin gibi aslında bebeğe ulaşma şansı yok ama bu koruma içgüdüsü bazen baskın geliyor.
Amin inşallah sen gönlünü ferah tut bence Allah'ım izniyle herşeye yolunda olacak ben öyle hissediyorum seninle konsurukenici rahat seni çok iyi anlıyorum iki kayıp yaşayan biri olarak bende kalp atışına Gidene kadar nasılda stresliydim korkuyordum tedirginliğim hala var ama dua egmekten başka elimizden gelen. Birşey yok gönlünü ferahlat güzel olacak herşeyİşte ben de esimin degerlerinden dolayi korkuyorum sagliksiz gebelikse diye. Bi de simdi takviyelerini birakti. Olumsuz bir sonucla karsilasirsak başa sarcazneyse Allaha siginmaktan baska yol yok, Allah razi olsun duan icin, senin de bebegin hayirla saglikla gelsin insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?