2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım kötü düşünme ben de ilk sıra ishal olmuştum. Hamileymişim bilmiyordum. Kahve zararlı dedi benim doktorum. En iyisi doktoruna sor.

İşte ben de esimin degerlerinden dolayi korkuyorum sagliksiz gebelikse diye. Bi de simdi takviyelerini birakti. Olumsuz bir sonucla karsilasirsak başa sarcaz neyse Allaha siginmaktan baska yol yok, Allah razi olsun duan icin, senin de bebegin hayirla saglikla gelsin insaallah

İçini ferah tut canım birisi o çetin yarışı kazandığına göre sağlıklıdır inşallah.

Herkese merhaba arkadaşlar aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan varmı ben göbeğimden yapıyorum fakat iki gündür yaptıktan sonra iğnenin battığı yer kanıyor panik oldum önceden böyle olmuyordu.. Aynı şeyi yaşayan varmı ? Ben mi yaparken yanlış yapıyorum acaba

Allahim tezz zamanda o gunlere kavustursun canim.

Zor gunler yasayan tum arkadaslarin Rabbim gonlune ferahlik versin.

Canım kötü düşünme ben de ilk sıra ishal olmuştum. Hamileymişim bilmiyordum. Kahve zararlı dedi benim doktorum. En iyisi doktoruna sor.

İçini ferah tut canım birisi o çetin yarışı kazandığına göre sağlıklıdır inşallah.

Ayy ne guzel konustunuz, yarisi kazanmistir insaallah^_^ turk kahvesi-limon yaptim, birde sari leblebi yedim. Birde nisastali suyu deniycem. Gecmezse acil Yolu gozukcek gibi baya su gibi ama sizin de mi oyle? Ne sekilde gecti

Kuzum maşallah seninki kocaman olmuş. Öyle bir yerde ki ben tahmin veremiyorum.
Anne tombiş, baba tombiş, bebek büyüyüp gidiyor tabii
Valla geçen hafta bugün çekildim bunu. 9+0 diye bilerek gittim geç döllenmeymiş 8+1 olarak işledi doktorum.
Yok kesesiydi, yok içinde bebeğiydi, aman efendim kalp atışıydı bitti bu cinsiyet kaldı, daha da geçmez günler gene

vajinadan baktırmadım şimdiye kadar hiç canım. Kese direkt karından göründü. Bakalım yarın durum neyi gösterecek.
Bende daha baktrmam cnm zaten karndan gözkyr kalp atşı için o zaman sıkışmadgm için mi gözkmedi bilmyrm. Ama vajnada net cktı baya şükür

Gunde 2 kez yapiyorum canim arada oyle oluyo kardesim hemsire normal biseymis sorun olmaz kasa denk geldigi icin olurmus. Derini elinle iyice sundur yani yukari dogru cekerek kavra oyle yap. Gobekten yapiyorsan hele hic endiselenme canim kemige gelme riski yok.

Teşekkür ederim canım içimi rahatlattın. İlk defa olunca panik oldum..

Birde koldan va bacaktan hiç denemedim sen nasıl yapıyorsun pratik bir yolu varmı?

ben kullanıyorum canım bazen bnden de bı kac damla kan gelıyor ama ben sorun etmıyorum telaslanma bısey yoktur benım doktorum anlattı bayagı ıgnenın ucu 1cm falan bızım derimiz bayagı kalınmıs bebege ulasma gıbı bsey olmaz muhtemelen bı damara falan denk gelmıştır sıkıntı olmaz

Bu iğneyi neden kullanıyorsunuz canım

Teşekkür ederim..Benim hemşireler bile anlatma gereği duymadı sorarak kendi kendime yapmaya başladım.. Dediğin gibi aslında bebeğe ulaşma şansı yok ama bu koruma içgüdüsü bazen baskın geliyor.

Teşekkür ederim..Benim hemşireler bile anlatma gereği duymadı sorarak kendi kendime yapmaya başladım.. Dediğin gibi aslında bebeğe ulaşma şansı yok ama bu koruma içgüdüsü bazen baskın geliyor.
İğneyi neden kullanıyorsunuz banada verdiler ama bende pıhtılaşma sorunu yok kullanmıyorum oyüzden

Amin inşallah sen gönlünü ferah tut bence Allah'ım izniyle herşeye yolunda olacak ben öyle hissediyorum seninle konsurukenici rahat seni çok iyi anlıyorum iki kayıp yaşayan biri olarak bende kalp atışına Gidene kadar nasılda stresliydim korkuyordum tedirginliğim hala var ama dua egmekten başka elimizden gelen. Birşey yok gönlünü ferahlat güzel olacak herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…