2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sezerbusra21 ben bilgilerimi vermeyi unutmuşum canım iki haftadır koşturmacadan giremeyince.
sat 21 şubat ama geç döllenme diye 27 şubata çekti doktor
doğum 4 aralık
başka bilgi lazım mıydı canım?

Kızlar aranızda daha ailelere söylemeyenler varsaaaa...
Ben söyledim ve kayıt aldım söylerken hepinize tavsiye ediyorum :)
Bizim ailelerimiz başka şehirlerde, hamile olduğumu öğrenmeden önce zaten rutin ziyaret olarak biletlerimizi almıştık. O zamana kadar bekledik ve iki tarafa da yüzyüze söyledik. benim aileme söylerken eşim fotoğraf çeker gibi yapıp kayıt aldı, onunkinde de ben. Ağlamalar, gülmeler, şaşkınlıklar, çığlıklar.. İzledikçe iyi ki yapmışım diyorum, sizede tavsiye edeyim dedim :)

Kızlar selam benımde yaklasık 6 haftalıkken kahverengi lekelenmelerim oldu gece hemen acile gittim kese arkası kanama var Allah korusun eğer kanama bebeği iterse düşer dedi progeston basladım sabah aksam 200 mg. 2-3 gün devam etti lekelenmeler sonra kesildi 1-2 gun sonra tekrar basladı yaklasık 15 gündür yok cok sukur. Tabi ben acille kalmadım özelde bi doktora gittim oda kahverengi lekelenmelerden korkma o eski kanama ama tabi her kanama bizim icin dusuk tehdidi dedi ilaca devam ve istarahat verdi 15 gun sınra tekrar kontrole gittim geçen ctesi lekelenmem yok ama icerde hala kanama alanı var hemen bebegin arkasında insallah bian önce geçer kanama alanı ya rahim emermiş yada bi sekilde akarmıs vucuttan böyle bisey yasayananız oldu mu kasık ağrısı da oluyor ara ara doktor kasık ağrısı varsa ilaca devam edelim demişti ilk hamileliğim cok tecrübesizim korkuyorum Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla sıhatla kucağımıza almayı nasip etsib

Maalesef yaşamayan çok az kişi var. Ben de pazartesi günü yaşadım hemen doktoruma gittim ultrasonda göründü kanama doktor çok ciddi değil dedi 200 mg progestan günde 1 kez kullan dedi. O gün sadece sabah geldi. Akşam ertesi gün bi şey yoktu. Gece ve bu sabah az az yine gelmeye başladı ama baya az. ve evet regl sancısı olmuştu kasıklarımda
Allah esirgesin meleklerimizi, inşallah sağlıklı olarak kavuşuruz.

Evet ben 4+3de keseyi 5+4de bebegi 6+2 de kalp atışı duyduk yani bugun ama 2gun ileride çıktı haftasi
Ama kimseninki kimseye benzemiyor inanki ultrason aletleriylede cok alakali iki ayri yerde dinledim kalp atışını bugun.ilk gittigim hastanede goruntu cok net ve ses okadar netti ki ikincide goruntude sesde cok vasat

Ben simdi geldim doktordan. 6+4 cikti. Karindan kalp atisini duyduk biraz derinden. 117 atiyordu. Bir suru test istedi...
çok şükür güzel bir haber inşallah hep böyle sağlıklı devam eder
canım ben yaptırmayacağım o testleri onlar kromozomal hastalıkları yani dawn sendromu gibi hastalıkları tahmin ediyor yüzde yüz gerçek değil bu sonuçlar. benim de cevremde akrabalarımda öyle olan çok oldu zihinsel engelli dedikleri çocukların hepsi de sağlam doğdu ve hamilelikleri zehir oldu boş yere..bir de benim eski doktorum da kızıma hamileyken şöyle demişti : eğer aldırmayacaksan çocuğu bu testleri yaptırmanın anlamı yok çünkü tedavisi olan hastalıklar değil bunlar demişti. bir de biz sağlıklı deriz hasta doğabilir hasta deriz sağlıklı doğabilir demişti yani garantisi yok

Emanetleri ALLAHA ayni şeyleri yasiyorum.kanama alani varmis benimde kahverengiye döndüğü icin leke iyi biseymis fitil verdi dikkat et dedi 1haftaya biter lekeler diye ekledi doktorum.bebegin kalbi atiyor insallah bisey olmucak haftaya kontrolum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…