- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #7.861
Vajinadan mi baktirdinizcnm sen gordun mu bebisi biz keseyi gorduk bebegi goremedik haftaya yine gel dedi normalmis gozukmemesi oyle dedi
Tamam cnm eklerim senide şimdi:)Sezerbusra21 ben bilgilerimi vermeyi unutmuşum canım iki haftadır koşturmacadan giremeyince.
sat 21 şubat ama geç döllenme diye 27 şubata çekti doktor
doğum 4 aralık
başka bilgi lazım mıydı canım?
Canım beni de eklermisin bat 13 MartTamam cnm eklerim senide şimdi:)
benim daha baslamadi tek tirstigim bulantilar
He evet ben de folic 1 kullanıyorum gebelik öncesi verdi doktorcnm 400 mg lik folıc-1yaziyo
Canm yaş il doğm tarhn:)Canım beni de eklermisin bat 13 Mart
Evet ben 4+3de keseyi 5+4de bebegi 6+2 de kalp atışı duyduk yani bugun ama 2gun ileride çıktı haftasicnm sen gordun mu bebisi biz keseyi gorduk bebegi goremedik haftaya yine gel dedi normalmis gozukmemesi oyle dedi
masalah cnm insallah bende haftaya gorurum 2 gün ileride cikmasi bi sorun degil dimi cnmEvet ben 4+3de keseyi 5+4de bebegi 6+2 de kalp atışı duyduk yani bugun ama 2gun ileride çıktı haftasi
Maalesef yaşamayan çok az kişi var. Ben de pazartesi günü yaşadım hemen doktoruma gittim ultrasonda göründü kanama doktor çok ciddi değil dedi 200 mg progestan günde 1 kez kullan dedi. O gün sadece sabah geldi. Akşam ertesi gün bi şey yoktu. Gece ve bu sabah az az yine gelmeye başladı ama baya az. ve evet regl sancısı olmuştu kasıklarımdaKızlar selam benımde yaklasık 6 haftalıkken kahverengi lekelenmelerim oldu gece hemen acile gittim kese arkası kanama var Allah korusun eğer kanama bebeği iterse düşer dedi progeston basladım sabah aksam 200 mg. 2-3 gün devam etti lekelenmeler sonra kesildi 1-2 gun sonra tekrar basladı yaklasık 15 gündür yok cok sukur. Tabi ben acille kalmadım özelde bi doktora gittim oda kahverengi lekelenmelerden korkma o eski kanama ama tabi her kanama bizim icin dusuk tehdidi dedi ilaca devam ve istarahat verdi 15 gun sınra tekrar kontrole gittim geçen ctesi lekelenmem yok ama icerde hala kanama alanı var hemen bebegin arkasında insallah bian önce geçer kanama alanı ya rahim emermiş yada bi sekilde akarmıs vucuttan böyle bisey yasayananız oldu mu kasık ağrısı da oluyor ara ara doktor kasık ağrısı varsa ilaca devam edelim demişti ilk hamileliğim cok tecrübesizim korkuyorum Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla sıhatla kucağımıza almayı nasip etsib
Ama kimseninki kimseye benzemiyor inanki ultrason aletleriylede cok alakali iki ayri yerde dinledim kalp atışını bugun.ilk gittigim hastanede goruntu cok net ve ses okadar netti ki ikincide goruntude sesde cok vasatEvet ben 4+3de keseyi 5+4de bebegi 6+2 de kalp atışı duyduk yani bugun ama 2gun ileride çıktı haftasi
çok şükür güzel bir haber inşallah hep böyle sağlıklı devam ederBen simdi geldim doktordan. 6+4 cikti. Karindan kalp atisini duyduk biraz derinden. 117 atiyordu. Bir suru test istedi...
canım ben yaptırmayacağım o testleri onlar kromozomal hastalıkları yani dawn sendromu gibi hastalıkları tahmin ediyor yüzde yüz gerçek değil bu sonuçlar. benim de cevremde akrabalarımda öyle olan çok oldu zihinsel engelli dedikleri çocukların hepsi de sağlam doğdu ve hamilelikleri zehir oldu boş yere..bir de benim eski doktorum da kızıma hamileyken şöyle demişti : eğer aldırmayacaksan çocuğu bu testleri yaptırmanın anlamı yok çünkü tedavisi olan hastalıklar değil bunlar demişti. bir de biz sağlıklı deriz hasta doğabilir hasta deriz sağlıklı doğabilir demişti yani garantisi yokaa ayniyiz bende 6+4 :))
ama bebegi goremedik 9una cagirdi gitcem insallah gorurum
ne testleri istedi bende ogreniyim :))
ya bu ikili üclü testler ne oluyoki onu bayagi merak ediyorim :)
bugun arkamda konusanlara kulak kabarttim biraz :) kadin ben yaptirmicam o testi ilk cocugumda yaptirdim hamileligim aglayarak gecti dedi ama sapasaglam dogdu cocugum dedi hangi test ki o merak etmedim degil :) belki bende yaptirmam ya..
Bebeği gördüm kalp atışı ilk dr duydugunu söylemisti 90 demisti ama öyle kalp atışı olmazmıs 150den baslarmiş o muhtemelen benim nabzımdı yarin gitcem insallah duyulurSen bebeği ve kalp Atışını gördün mü canım
Tabikide degil merak etme 14.gun yumurtlama diye kabul edilir genelde biz biraz erken yumurtlamisiz yani erken döllenmiş bebekler :)masalah cnm insallah bende haftaya gorurum 2 gün ileride cikmasi bi sorun degil dimi cnm
PardonCanm yaş il doğm tarhn:)
Emanetleri ALLAHA ayni şeyleri yasiyorum.kanama alani varmis benimde kahverengiye döndüğü icin leke iyi biseymis fitil verdi dikkat et dedi 1haftaya biter lekeler diye ekledi doktorum.bebegin kalbi atiyor insallah bisey olmucak haftaya kontrolum varKızlar selam benımde yaklasık 6 haftalıkken kahverengi lekelenmelerim oldu gece hemen acile gittim kese arkası kanama var Allah korusun eğer kanama bebeği iterse düşer dedi progeston basladım sabah aksam 200 mg. 2-3 gün devam etti lekelenmeler sonra kesildi 1-2 gun sonra tekrar basladı yaklasık 15 gündür yok cok sukur. Tabi ben acille kalmadım özelde bi doktora gittim oda kahverengi lekelenmelerden korkma o eski kanama ama tabi her kanama bizim icin dusuk tehdidi dedi ilaca devam ve istarahat verdi 15 gun sınra tekrar kontrole gittim geçen ctesi lekelenmem yok ama icerde hala kanama alanı var hemen bebegin arkasında insallah bian önce geçer kanama alanı ya rahim emermiş yada bi sekilde akarmıs vucuttan böyle bisey yasayananız oldu mu kasık ağrısı da oluyor ara ara doktor kasık ağrısı varsa ilaca devam edelim demişti ilk hamileliğim cok tecrübesizim korkuyorum Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla sıhatla kucağımıza almayı nasip etsib
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?