2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Folibol kac mgdi acaba?
Benimkinin icerigi de bu sekilde...
Annem de bana hic bir sey kullanma biz eskiden kullanmazdik, cok fazla kontrole gidiyorsunuz bir gariplik olursa hissediyorsun zaten o zaman gidersin diyor. Kendisi kardesime hamiel kaldiginde 43 yasindaydi,ben 15 tim. Cinsiyetini bile dogumdan kisa bir zaman once ogrenmistik hic gitmedi kontrole. Kadin istiyor ki eve ebe cagiralim kaynamis su ile doguralim

Amin canım benim cansınız...

Canim benim cok tesekkur ederim. Bazen modum düşüyor. O zamanlarda buraya yazmiyorum. Baskalarini olumsuz etkilemek istemem.
Sagliksiz bir bebek oldugu icin ilerleyemedi. Rabbim cok bekletmeden tekrar nasip eder insallah. Bir gun anne olacagima inaniyorum. Zamanini bekliyorum.

Yok ben istemedim ama sanirim kendisi 10 gun kontrol suresi dolmadan bir kere daha gormek istedi. Bir kontrol ucretsiz oluyor ya bugun 9. Gun. Yoksa bence de erken bir de iki kese olabilir haftaya falan demisti.

Ay sorma canım annem evde 7 doğum iki düşük yapmış. Bi anlatıyor içim eriyor. Biz birini ikisini zor doğuruyoruz. Ne varsa eski topraklarda varmış.

Yok ben istemedim ama sanirim kendisi 10 gun kontrol suresi dolmadan bir kere daha gormek istedi. Bir kontrol ucretsiz oluyor ya bugun 9. Gun. Yoksa bence de erken bir de iki kese olabilir haftaya falan demisti.
evet canım hatırladım 12000 çıkmıştı hcg:) hayırlısı inşallah güzel haberini bekliyorum.

Bence duyabilirsin inşallah. Beni de bebek görmek için çağırdı kalp atışı da sürpriz oldu.

Sana verdiğinin adı ne canım

Canm sevndm senn adna dikkat et onilacın etkisi cok iyi benm hemen geçrdi lekeyi şükür ama ben halen kullmyrm nolur nlmaz dedi dr:)

Kızlar az önce öksürdüm sol kasığıma bıçak girdi sandım resmen kıvarandım 5 sn sürmüştür bişey olmamıştır deme

Merhaba arkadaşlar. Okuyabildiğim kadar geri dönüp okudum. Çok üzüldüm gerçekten kayıp yaşayan arkadaşlarıma Allah çok büyük sabır versin. Arada yine yazın güzel haberlerinizi bekliyorum. Rabbim tez zamanda sağlıkla hayırlı gebelikler nasip etsin sizlere. Dualarımdasınız. Allah gönlünüze göre versin inşAllah.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Stressiz sağlıkla huzurla kalın.

Benim 5 haftada başlafı devam ediyor çok şukür geçen hafta tavan yapmıştı bu günlerde iyiyim geçmesini bekliyorum başka sıkıntım yok oda geçerse çok iyi olacak inşallah senin olmaz :)

Kızlar az önce öksürdüm sol kasığıma bıçak girdi sandım resmen kıvarandım 5 sn sürmüştür bişey olmamıştır deme
canım benim de oluyor şimdi de bel sırt alt karın ağrılarım var , adet olmuşum gibi oluyor gidiyorum bakıyorum bişiy yok Allahtan hayırlısını dilemekten ve beklemekten başka yol yok ..

canım benim de oluyor şimdi de bel sırt alt karın ağrılarım var , adet olmuşum gibi oluyor gidiyorum bakıyorum bişiy yok Allahtan hayırlısını dilemekten ve beklemekten başka yol yok ..
Kaç haftalık canım seninki öyle bir ağrı değildi öksürünce bıçak gibi girdi gitti

Canım hersey olacağina varır. Benim de durumum çok umutlu değil. Gebelik önceside muayene olduğum doktor kesenin şeklinin bozulduğunu kürtaj olmam gerektiğini söylemisti. Kanamamda olunca bende randevu aldım.ama son anda randevu saatine 2 saat kala baska doktora gittim. Oda sağlıklı oldugunu kanama olabilecegini, kese seklininde herkeste farklı olacağini söyledi.Aradan 2 haftaya yakın zaman gecti. hala düşük olmadı.umudunu kaybetme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…