- 26 Eylül 2010
- 17.562
- 32.880
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #7.781
Folibol kac mgdi acaba?kizlar bugun doktora aldigim folik asoto gosterdim
bana aile hekiminin verdigi 5 liralik folik asitleri kullanma birak onlar ilerde otizmli cocuk sahibi olmana neden oluyo dedi cunku dozu cok yuksekmis ve bebege fazla geliyomus 400 mg lık folik asit verdi bana
haberiniz olsun istedim sakin kullanmayin 2 gun kullanmistim Allah tan bisey olmaz dedi
eger doktora gostermeseydim icmeye devam etseydim Allah korusun o aile hekimini de Allah a havale ediyorum sözde doktor müsvetteleri...
Amin canım benim cansınız...tabi ki cnm benim unutmak ne mumkun asla unutulmaz ben adet oldugum ilk gun bile sanki icimden bi parca kopmus gibi hissederdim.
insallah bundan sonra saglikla bebegini tez zamanda kucagina alirsin cnm
Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar versin cnm
Canim benim cok tesekkur ederim. Bazen modum düşüyor. O zamanlarda buraya yazmiyorum. Baskalarini olumsuz etkilemek istemem.Canim az cok hamile kalma surecini biliyorum.her asamada cok pozitiftin. Guzel kalbinle herkese destek olmustun. Rabbim bebeginin sagliksiz dunyaya gelmesini istemediginden yasadiklarin. Daha once kayiplarim oldu ama her zaman bebegimi kucagima alacagim gunu bekliyorum. Sen de bu sureci en saglikli sekilde atlatip daha iyi gunlere kavusursun insallah buna hep inanmalisin.
Gözün aydın canım, güzel haber almana çok sevindim.Sat gore 6+2 hafta 6+4 hafta çıktı erken döllenme rabbim sonunu hayırlı etsin
Amin canım amin..Canım Allah sabrını artırsın, çok geçmiş olsun biraz dinlenin emi..
Gerçekten üstüste hiç hoş olmayan haberler aldık, Allah hayırlısını versin amin..
Yok ben istemedim ama sanirim kendisi 10 gun kontrol suresi dolmadan bir kere daha gormek istedi. Bir kontrol ucretsiz oluyor ya bugun 9. Gun. Yoksa bence de erken bir de iki kese olabilir haftaya falan demisti.Canım hayırlı olsun senin de , valla gören duyan var canım kısmet bakalım biz de görelim umarım.
Hayırlı haberlerini alalım inşallah ama erken değil mi kalp atışı için çağırmaya, sen mi görmek istedin acaba?:)
Ay sorma canım annem evde 7 doğum iki düşük yapmış. Bi anlatıyor içim eriyor. Biz birini ikisini zor doğuruyoruz. Ne varsa eski topraklarda varmış.Eki Görüntüle 2142534
Folibol kac mgdi acaba?
Benimkinin icerigi de bu sekilde...
Annem de bana hic bir sey kullanma biz eskiden kullanmazdik, cok fazla kontrole gidiyorsunuz bir gariplik olursa hissediyorsun zaten o zaman gidersin diyor. Kendisi kardesime hamiel kaldiginde 43 yasindaydi,ben 15 tim. Cinsiyetini bile dogumdan kisa bir zaman once ogrenmistik hic gitmedi kontrole. Kadin istiyor ki eve ebe cagiralim kaynamis su ile doguralim
evet canım hatırladım 12000 çıkmıştı hcg:) hayırlısı inşallah güzel haberini bekliyorum.Yok ben istemedim ama sanirim kendisi 10 gun kontrol suresi dolmadan bir kere daha gormek istedi. Bir kontrol ucretsiz oluyor ya bugun 9. Gun. Yoksa bence de erken bir de iki kese olabilir haftaya falan demisti.
Bence duyabilirsin inşallah. Beni de bebek görmek için çağırdı kalp atışı da sürpriz oldu.Yok ben istemedim ama sanirim kendisi 10 gun kontrol suresi dolmadan bir kere daha gormek istedi. Bir kontrol ucretsiz oluyor ya bugun 9. Gun. Yoksa bence de erken bir de iki kese olabilir haftaya falan demisti.
Sen de eksik olma canim rabbim gonlune gore versin insallahhhhhAmin canım varlığınız yeter.. Dayanağımsınız. Eksik olmayın..
Sana verdiğinin adı ne canımkizlar bugun doktora aldigim folik asoto gosterdim
bana aile hekiminin verdigi 5 liralik folik asitleri kullanma birak onlar ilerde otizmli cocuk sahibi olmana neden oluyo dedi cunku dozu cok yuksekmis ve bebege fazla geliyomus 400 mg lık folik asit verdi bana
haberiniz olsun istedim sakin kullanmayin 2 gun kullanmistim Allah tan bisey olmaz dedi
eger doktora gostermeseydim icmeye devam etseydim Allah korusun o aile hekimini de Allah a havale ediyorum sözde doktor müsvetteleri...
Cok sagolll iyiki burdayım ♡♡♡Gözün aydın canım, güzel haber almana çok sevindim.
Canm sevndm senn adna dikkat et onilacın etkisi cok iyi benm hemen geçrdi lekeyi şükür ama ben halen kullmyrm nolur nlmaz dedi dr:)Kötü seyler yasayan annelere rabbim sabır versin cok şükür korktugum seyleri duymadim kalbi atiyodu cok sevindik kanama alanı varmis o yuzden olmus bu lekeler.10 gune kalmaz biter insallah dedi progesteron verdi.yinede cok dikkatli ol dinlen dedi.bu surecte cevap yazip iyi dileklerde bulunan arkadaslara tesekkur ederim rabbim darda kalmış herkese yardım etsin
Benim 5 haftada başlafı devam ediyor çok şukür geçen hafta tavan yapmıştı bu günlerde iyiyim geçmesini bekliyorum başka sıkıntım yok oda geçerse çok iyi olacak inşallah senin olmaz :)Hosbulduk canm ya ocak annesi ya aralik annesi olacagin kismet olursa. Burcu da oglakmiş. Hic oglak diye bir burc bile hatirlamiyoruz esimle, etrafimizda da yok, ben ikizler burcuyum, esim bir ikizlerle daha evde yasamayacagi icin cok mutlu
Cok sukur bulanti, kusma en ufak bir belirtim yok.Arada kasilma ve karincalanmalar oluyor yalnizca. Bata gore 5+4 teyim, boyle devam ederse hamilelik super biseymis:) senin kacinci haftada basladi bulantilar, ne durumdasin
canım benim de oluyor şimdi de bel sırt alt karın ağrılarım var , adet olmuşum gibi oluyor gidiyorum bakıyorum bişiy yok Allahtan hayırlısını dilemekten ve beklemekten başka yol yok ..Kızlar az önce öksürdüm sol kasığıma bıçak girdi sandım resmen kıvarandım 5 sn sürmüştür bişey olmamıştır deme
Kaç haftalık canım seninki öyle bir ağrı değildi öksürünce bıçak gibi girdi gitticanım benim de oluyor şimdi de bel sırt alt karın ağrılarım var , adet olmuşum gibi oluyor gidiyorum bakıyorum bişiy yok Allahtan hayırlısını dilemekten ve beklemekten başka yol yok ..
Canım hersey olacağina varır. Benim de durumum çok umutlu değil. Gebelik önceside muayene olduğum doktor kesenin şeklinin bozulduğunu kürtaj olmam gerektiğini söylemisti. Kanamamda olunca bende randevu aldım.ama son anda randevu saatine 2 saat kala baska doktora gittim. Oda sağlıklı oldugunu kanama olabilecegini, kese seklininde herkeste farklı olacağini söyledi.Aradan 2 haftaya yakın zaman gecti. hala düşük olmadı.umudunu kaybetme.bebği görmüş dr,
ama bozuk dedi, sağlıksız gebelik dedi dudakları titreid , ciddi ciddi söyledi, bir yıldır sürekli görüştüğümüz dr, gönül bağımız var artık dedi,
size nasıl söyleceğimi bilmiyorum dedi, artık ne görüyor bilmiyorum........
düşük olacak ilaçlarını kes dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?