2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Yok ben hic beklemedim benden once bir hasta vardi sonra ben girdim iceriye

Randevu almana gerek Yok ama sabah erken git belli bir saatten sonra tahlil yapmıyorlar 11 di sanırım burda böyle

Peki testi yarin yaptirsam, saglik ocaginda cok vakit aliyor mu sonuclarin cikmasi? Birde yarin Yaptirdigim testle haftaya cuma doktora gozuksem aradaki 1 haftalik zamandan kaynakli doktor testleri yeniletmek ister mi? Cok bilgisizim kizlar kusura bakmayin aklima gelenleri hemen sizlere sorayim dedim

Canim yarin sabah yaparsin iki gun sonra sonuc cikiyor doktora bir hafta sonra goturursen sorun olmaz

yazini okuyunca icim rahatladi...
ben de 6+4 üm bazilari hem bebegi hem kalp atisini gormus kim ne derse desin merakimi gideremiyorum illa gorcem bebegi...
diş gebeliktem korkarken simdi de ya boş gebelikse diye korkuyorum ama korka korka hamileligimi geciremem karar verdim buraya az gircem ( gecende oyle diyordum bi yerde ama merakima yenilmistim )
sadece sorum oldugu zmn gircem cok bilgisizim cunku
hayatimda dis gebelik kimyasal gebelik bos gebelik falan ilk kez burda duydum...
bebegimin daha fazla etkilenmesini istemiyorum o yuzden pek girmicem cok etkileniyorum ben bi de burda uzucu haberleri okuyunca...

Bu da benım mınık :) varmı yok mu bellı degıl cok gizli kapaklı yerleşmiş.doktor rahım gerıde dedi ılk dogumdan kaynaklı mı bılmıyorum belkı o yuzden boyle cok gozukmedı.bide aynı abisinin yerıne yerleşmiş sıpa

Eklentiler

• D5CE7643-0A84-4044-9090-1ECBE9896BE5.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 64
Maşallah kaç haftalık oldu boyu ne kadar sanırım ultrasonda crl yazan yer

Cok iyi yaparsın ilk hamılelık olunca insan her okudugunu kendıyle kıyaslıyor kendımede bebegımede ezıyet ettim resmen.herkesın hamılelıgı baskadır tıpkı bebeklerın dogumdan sonra gelişimi gibi. O yuzden kıyaslama yapmadan beklemek gerekır zaten bi sorun varsa muhakkak bellıolur.

Maşallah kaç haftalık oldu boyu ne kadar sanırım ultrasonda crl yazan yer
Gıttıgımde 8 haftalıktı ama bır hafta geri dedi doktor yanı gec dollenme o yuzden 7haftalık. Zaten geç yumurtladıgımı bılıyordum ılk bebegımde boyleydı. 8.5 mm dedi bebek boyutunu.kalp atışı da 90 civarıydı.cok enteresan ama birebir ilk bebegımdekılerle aynı sımdıkının durumu da.ıkı hafta sonra tekrar gidicem bakalım ne kadar belirginleşecek.

Çok güzel Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla inşallah

Bugün okudugum üzücü haberlere kayıpları olan arkadaşlara sabırlar diliyorum Rabbim tez zamanda sevindirsin yüzünüzü güldürsün inşallah

Kalp atışı gören ve duyanlar içinde çok mutluyum

Kendimi düşünüyorum acaba cuma gün ben buraya nasıl haber verebileceğim
Cuma gün 6+3 olucam Allah'ım ın izniyle 5 haftalıkken kese görünmüştü bakalım bebeği görebilecek miyiz
Kahverengi akıntı hala devam ediyor

Kızlar bu saatte bulantı olur mu ya kusacak gibiyim uzanırken bi şey yoktu eşime kapıyı açmaya kalktım hală kötü midem. Allah'ım Sen yardım et bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…