- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #7.961
Evet canim acken yapiliyor bilmem bdn idrar testi yapmadim dokyorumda yap demediPeki acken mi yapiliyor testler, bir tek kan alincak degil mi? idrar testi de istiyorlarmis heralde oyle mi
Erkek dıyorum :)Madem cinsiyet tahminleri var o zaman 8+1 de karından bir fotoyla ben de geldim teyzelerim :) Eki Görüntüle 2142550
Evet canim acken yapiliyor bilmem bdn idrar testi yapmadim dokyorumda yap demedi
Yok ben hic beklemedim benden once bir hasta vardi sonra ben girdim iceriyePeki birsey daha soracagim. Saglik ocagina giderken randevu aliniyor mu bilginiz var mi? Direkt gitsem testleri bekletmeden yaparlar mi
Randevu almana gerek Yok ama sabah erken git belli bir saatten sonra tahlil yapmıyorlar 11 di sanırım burda böylePeki birsey daha soracagim. Saglik ocagina giderken randevu aliniyor mu bilginiz var mi? Direkt gitsem testleri bekletmeden yaparlar mi
Yok ben hic beklemedim benden once bir hasta vardi sonra ben girdim iceriye
Randevu almana gerek Yok ama sabah erken git belli bir saatten sonra tahlil yapmıyorlar 11 di sanırım burda böyle
Canim yarin sabah yaparsin iki gun sonra sonuc cikiyor doktora bir hafta sonra goturursen sorun olmazPeki testi yarin yaptirsam, saglik ocaginda cok vakit aliyor mu sonuclarin cikmasi? Birde yarin Yaptirdigim testle haftaya cuma doktora gozuksem aradaki 1 haftalik zamandan kaynakli doktor testleri yeniletmek ister mi? Cok bilgisizim kizlar kusura bakmayin aklima gelenleri hemen sizlere sorayim dedim
Canim yarin sabah yaparsin iki gun sonra sonuc cikiyor doktora bir hafta sonra goturursen sorun olmaz
yazini okuyunca icim rahatladi...Evet 7de kese vardı bebek ve kalp atışı yoktu hatta suankı bebegımde oyle gecen hafta gıttık 7haftalıktı ama kalp atısı duyulmadı bu hafta duyduk o da coook derınden.her ınsanın hamılelıgı farklıdır 9-10 hafta oluğ duyulmazsa evet sorun vardır ama benım annem 8den once hiç gondermek istememıstı benı kucuk dıye.keşke dınleyıp gtmeseymısım dıyorum sımdı ıkı haftam zehır olmustu butun gun aglıyordum.hakkınızda hayırlısı olsun ınsallah saglıklı bı hamılelıktır senınkıde
Maşallah kaç haftalık oldu boyu ne kadar sanırım ultrasonda crl yazan yerBu da benım mınık :) varmı yok mu bellı degılcok gizli kapaklı yerleşmiş.doktor rahım gerıde dedi ılk dogumdan kaynaklı mı bılmıyorum belkı o yuzden boyle cok gozukmedı.bide aynı abisinin yerıne yerleşmiş sıpa
Cok iyi yaparsın ilk hamılelık olunca insan her okudugunu kendıyle kıyaslıyor kendımede bebegımede ezıyet ettim resmen.herkesın hamılelıgı baskadır tıpkı bebeklerın dogumdan sonra gelişimi gibi. O yuzden kıyaslama yapmadan beklemek gerekır zaten bi sorun varsa muhakkak bellıolur.yazini okuyunca icim rahatladi...
ben de 6+4 üm bazilari hem bebegi hem kalp atisini gormus kim ne derse desin merakimi gideremiyorum illa gorcem bebegi...
diş gebeliktem korkarken simdi de ya boş gebelikse diye korkuyorum ama korka korka hamileligimi geciremem karar verdim buraya az gircem ( gecende oyle diyordum bi yerde ama merakima yenilmistim )
sadece sorum oldugu zmn gircem cok bilgisizim cunku
hayatimda dis gebelik kimyasal gebelik bos gebelik falan ilk kez burda duydum...
bebegimin daha fazla etkilenmesini istemiyorum o yuzden pek girmicem cok etkileniyorum ben bi de burda uzucu haberleri okuyunca...
Gıttıgımde 8 haftalıktı ama bır hafta geri dedi doktor yanı gec dollenme o yuzden 7haftalık. Zaten geç yumurtladıgımı bılıyordum ılk bebegımde boyleydı. 8.5 mm dedi bebek boyutunu.kalp atışı da 90 civarıydı.cok enteresan ama birebir ilk bebegımdekılerle aynı sımdıkının durumu da.ıkı hafta sonra tekrar gidicem bakalım ne kadar belirginleşecek.Maşallah kaç haftalık oldu boyu ne kadar sanırım ultrasonda crl yazan yer
Çok güzel Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla inşallahGıttıgımde 8 haftalıktı ama bır hafta geri dedi doktor yanı gec dollenme o yuzden 7haftalık. Zaten geç yumurtladıgımı bılıyordum ılk bebegımde boyleydı. 8.5 mm dedi bebek boyutunu.kalp atışı da 90 civarıydı.cok enteresan ama birebir ilk bebegımdekılerle aynı sımdıkının durumu da.ıkı hafta sonra tekrar gidicem bakalım ne kadar belirginleşecek.
Amin inşallah hepimizin.allah her isteyene saglıklı bi şekilde nasip etsinÇok güzel Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla inşallah
Allah razı olsun canım amin inşallah hepimize sağlıcakla bebislerimize kavusmayi nasip etsin RabbimCavendish inşallah güzel haberler verirsin canım, Rabbim korusun meleklerimizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?