2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Evde yapmıyorum canım sadece okula gidiyorum işte, orda da ayakta kalmamaya ve sinirlenmemeye çalışıyorum

Evet ya tonlarca test istedi devlette veya kaydimi hemen alabilirsem saglik ocaginda yaptiririm.
Beni de ekleyebilirsin artik listeye.
Yas 32, Istanbul. Sat 21 Mart

İstedigi testleri yazmaniz veya fotografini atmaniz mumkun mu? Ben doktora gitmeden saglik ocaginda testleri yaptirip oyle gideyim diyorum 2 kez ugrasmiyim diye. Yazmaniz mumkun olursa cok makbule gecer

Ben de midemin bulanmadığı ve lekelenmelerin bittiği zamanlara geçmek istiyorum, inşallah hepimize nasip eder Rabbim.

İstedigi testleri yazmaniz veya fotografini atmaniz mumkun mu? Ben doktora gitmeden saglik ocaginda testleri yaptirip oyle gideyim diyorum 2 kez ugrasmiyim diye. Yazmaniz mumkun olursa cok makbule gecer
Canim ben direk saglik ocagina gittim gebeyim dedim butun ne tahlil gerekiyorsa yapin dedim doktorda hemen tamam dedi yaptik doktoruma goturdum tamam hepsini yapmissin dedi

Ben de öğretmenim özel bir okulda ve sürekli ayaktayım zor oluyor bazen karnım ağrıyor
Oturmaya çalış kuzum benim sınıf acayip gürültülü Allah im sinirlerimi al diye dua ediyorum. Artık az kaldı diye rapor da almak istemiyorum çocuklar için inşallah bu düzeyde ilerlersem sıkıntı olmaz Allah in izniyle. Tabi bulantı da kötü ediyo kahvaltı yapamıyorum bugün öğlen ve akşam da iyi yiyemedim maalesef

Kızlar sizde benm gibi cok rüya görurmsnuz hamile kaldgmdan beri rüya göryrm hep geçen amcamın öldüğünü gördm hep rüya göryrm eşimse fark etti
Oglumda her gece gorurdum sanırım cok takmaktandı kac kere kızım oldugunu gordum terse yorumluyordum hep oğlum olcak dıye sonra bıgun kupe gordum bigun bı erkek cocugu aynı eşimin yüzü vardı ee sen babana benzıyon bana hıc benzememıssın dıyodum cocuga daha neler neler.bunda daha rahatım bıde oğlumdan pek durup dusunemıyorum ruya da gormuyorum halıyle :) ama bılezık ve cılek gordum ılk ogrendıgımde bı anlam cıkaramadım tabı

yedinci haftada gittin mi dr a?
Evet 7de kese vardı bebek ve kalp atışı yoktu hatta suankı bebegımde oyle gecen hafta gıttık 7haftalıktı ama kalp atısı duyulmadı bu hafta duyduk o da coook derınden.her ınsanın hamılelıgı farklıdır 9-10 hafta oluğ duyulmazsa evet sorun vardır ama benım annem 8den once hiç gondermek istememıstı benı kucuk dıye.keşke dınleyıp gtmeseymısım dıyorum sımdı ıkı haftam zehır olmustu butun gun aglıyordum.hakkınızda hayırlısı olsun ınsallah saglıklı bı hamılelıktır senınkıde

Canim ben direk saglik ocagina gittim gebeyim dedim butun ne tahlil gerekiyorsa yapin dedim doktorda hemen tamam dedi yaptik doktoruma goturdum tamam hepsini yapmissin dedi

Peki acken mi yapiliyor testler, bir tek kan alincak degil mi? idrar testi de istiyorlarmis heralde oyle mi

Çok iyi anlıyorum seni az kaldı diye sabrediyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…