2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Merak etme canım kese düzgünse sıkıntı yoktur. doktorlar bakar bakmaz anlıyor kalbi durduğunu bebek tuhaf bir görünümdeydi bende Allah kimseye yaşatmasın..
Amin cnm insan korkuyr içinde ne oldgnu blemyrsn ki ondan insan tedrgn oluyr

Canm acnı hatrlatmak istemsdm bende korkuyrm o yuzdn sordm
Biliyorum canım korkularımız tanıdık. Sen içini ferah tut. Benim bebeğim baştan gelişmiyordu. Haftasına göre gerideydi. Her gün inşirah ve ayetel kürsi okuyun gerisini Allah a bırakın. Ben ise alışacağım ve yeni umutlara gebe kalacağım..

15 gün kullandım progestanı hala kanama alanı var hemde bebegin tam arkasında Rabbim korusun bebeklerimizi . Hala devam ediyorum kullanmaya 3 hafta sknra kontrolum var lekelenmem yok cok sukur . Bu arada iş falan yapmıyosun dimi bol bol istaharat kesinlikle kendını yormaman gerekıyo

Meryem suresi oku cnm sağlıklı hamleliği olur inş meryem suresini okuyup doğuran cok bende artk aytel kürsi okucm her gün rabbm korusun

Canım doktorumda kahverengi eski kanama kırmuzıdan kork dedi cok sukur kırmızı görmedim . Tabi her kanama dusuk tehdidiymiş. Su kanama alanından kurtulsak hepimiz cok iyi olucak nasıl geçer acaba

Benim dr 1 hafta önce anlamıştı kese hoşuma gitmedi dedi kalp atışı vardı seni ayda bir çağıracaktım ama haftaya gel dedi 5. Gün kanamam oldu hastaneye gittim hala kalp atışı vardı iğne yaptılar ama gece yoğun bir kanama oldu tekrar gittik ve kalbi durmuştu hayırlısı böyleymiş dedik çok üzüldüm ama nasip değilmiş Allah bizlerden daha merhametlidir vardır bildiği

Sende mi şimdi kaybettin canm çok üzüldm

Ama muhtemel doğum tarihinize bakincada aslında sizin bugün 6+0 olmasi gerekmiyormu. Bebeginiz aslında ilerde. Çünkü benim de muhtemel doğum tarihi 27 aralık. Bende 5+6 yım bugün
Evet aslinda oyle ama ben gittigimde 4+5'ti bana 5+5 dedi. Ona bakarak gerilemis diyorum.

Amin canım inşallah hepimize.evet 6 haftalık oldu bugün aynı şeyleri yaşarım diye korkuyorum tabi düşünmeden edemiyorum Allah herkese sabır versin zor bir süreç hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Şu üç ayı atlatsak rahatlıcaz Da işte zaman geçmiyor bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…