- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #7.921
Amin cnm insan korkuyr içinde ne oldgnu blemyrsn ki ondan insan tedrgn oluyrMerak etme canım kese düzgünse sıkıntı yoktur. doktorlar bakar bakmaz anlıyor kalbi durduğunu bebek tuhaf bir görünümdeydi bende Allah kimseye yaşatmasın..
Biliyorum canım korkularımız tanıdık. Sen içini ferah tut. Benim bebeğim baştan gelişmiyordu. Haftasına göre gerideydi. Her gün inşirah ve ayetel kürsi okuyun gerisini Allah a bırakın. Ben ise alışacağım ve yeni umutlara gebe kalacağım..Canm acnı hatrlatmak istemsdm bende korkuyrm o yuzdn sordm
Maalesef yaşamayan çok az kişi var. Ben de pazartesi günü yaşadım hemen doktoruma gittim ultrasonda göründü kanama doktor çok ciddi değil dedi 200 mg progestan günde 1 kez kullan dedi. O gün sadece sabah geldi. Akşam ertesi gün bi şey yoktu. Gece ve bu sabah az az yine gelmeye başladı ama baya az. ve evet regl sancısı olmuştu kasıklarımda
Allah esirgesin meleklerimizi, inşallah sağlıklı olarak kavuşuruz.
Meryem suresi oku cnm sağlıklı hamleliği olur inş meryem suresini okuyup doğuran cok bende artk aytel kürsi okucm her gün rabbm korusunBiliyorum canım korkularımız tanıdık. Sen içini ferah tut. Benim bebeğim baştan gelişmiyordu. Haftasına göre gerideydi. Her gün inşirah ve ayetel kürsi okuyun gerisini Allah a bırakın. Ben ise alışacağım ve yeni umutlara gebe kalacağım..
Canım doktorumda kahverengi eski kanama kırmuzıdan kork dedi cok sukur kırmızı görmedim . Tabi her kanama dusuk tehdidiymiş. Su kanama alanından kurtulsak hepimiz cok iyi olucak nasıl geçer acabaEmanetleri ALLAHA ayni şeyleri yasiyorum.kanama alani varmis benimde kahverengiye döndüğü icin leke iyi biseymis fitil verdi dikkat et dedi 1haftaya biter lekeler diye ekledi doktorum.bebegin kalbi atiyor insallah bisey olmucak haftaya kontrolum var
Benim dr 1 hafta önce anlamıştı kese hoşuma gitmedi dedi kalp atışı vardı seni ayda bir çağıracaktım ama haftaya gel dedi 5. Gün kanamam oldu hastaneye gittim hala kalp atışı vardı iğne yaptılar ama gece yoğun bir kanama oldu tekrar gittik ve kalbi durmuştu hayırlısı böyleymiş dedik çok üzüldüm ama nasip değilmiş Allah bizlerden daha merhametlidir vardır bildiğiPazartesi gittğimde manyak adam dinletmedi imkansız şimdi duyman kalp atşnı dedim geçen hafta duydum inanmadı bana sağolsun dedm bebek nasl iyi dedi zaten ama merk ettm kalp arşı gden bebek nasl oluyr diye kese bozluyrmş galba
Sende mi şimdi kaybettin canm çok üzüldmBenim dr 1 hafta önce anlamıştı kese hoşuma gitmedi dedi kalp atışı vardı seni ayda bir çağıracaktım ama haftaya gel dedi 5. Gün kanamam oldu hastaneye gittim hala kalp atışı vardı iğne yaptılar ama gece yoğun bir kanama oldu tekrar gittik ve kalbi durmuştu hayırlısı böyleymiş dedik çok üzüldüm ama nasip değilmiş Allah bizlerden daha merhametlidir vardır bildiği
Evet aslinda oyle ama ben gittigimde 4+5'ti bana 5+5 dedi. Ona bakarak gerilemis diyorum.Ama muhtemel doğum tarihinize bakincada aslında sizin bugün 6+0 olmasi gerekmiyormu. Bebeginiz aslında ilerde. Çünkü benim de muhtemel doğum tarihi 27 aralık. Bende 5+6 yım bugün
Evet ilki öyle olmuştu maalesefSende mi şimdi kaybettin canm çok üzüldm
Hee anladim. O hesaba göre doğru o zaman.Evet aslinda oyle ama ben gittigimde 4+5'ti bana 5+5 dedi. Ona bakarak gerilemis diyorum.
Yok canım test yapılmadıAnladım canım pıhtılaşma testi yaptırdın mı önlem amaçlı da veriyorlar şimdi iğneyi tekrarlamasın diye..
Bugün kan verdim pıhtılaşmayı gösteren değerin adı ne bakıyım bi sonucuma varmıAnladım canım pıhtılaşma testi yaptırdın mı önlem amaçlı da veriyorlar şimdi iğneyi tekrarlamasın diye..
Tekrrdan hamlesn yani sevndm cnm sandm sende kaybettn yeni rabbim şifa versn meleklermizeEvet ilki öyle olmuştu maalesef
Amin canım inşallah hepimize.evet 6 haftalık oldu bugün aynı şeyleri yaşarım diye korkuyorum tabi düşünmeden edemiyorum Allah herkese sabır versin zor bir süreç hepimizin hakkında hayırlısı olsun.Tekrrdan hamlesn yani sevndm cnm sandm sende kaybettn yeni rabbim şifa versn meleklermize
Fitil olarak daha etkili dedi doktorum başlamadan lekelerim vardı hemen kesildi. Rahat ol geçecek inşallah.Sagol canım aksam ilk kez baslicam fitil olarak kullanmak istedim
Gözün aydın canım. E bi fotoğraf alalım dimi.Ben simdi geldim doktordan. 6+4 cikti. Karindan kalp atisini duyduk biraz derinden. 117 atiyordu. Bir suru test istedi...
Hayırlı olsun canım çok sevindimGözün aydın canım. E bi fotoğraf alalım dimi.
Eki Görüntüle 2142578
Benden istenen testler ve ultrason goruntusu bu sekilde...Eki Görüntüle 2142577
Paylasmistim alinti yapmaya calisiyorum :)Gözün aydın canım. E bi fotoğraf alalım dimi.
İnsallah isteyen herkesin bebeğini Allah kucağında görmeyi nasip etsin canımİnşallah duyulur canım
Şu üç ayı atlatsak rahatlıcaz Da işte zaman geçmiyor bir türlüAmin canım inşallah hepimize.evet 6 haftalık oldu bugün aynı şeyleri yaşarım diye korkuyorum tabi düşünmeden edemiyorum Allah herkese sabır versin zor bir süreç hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?