2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Haftaya mayisin 9unda randevum var 11 haftalik olucam ozaman tahmin istiycem doktordan bakalim herkes vucuduma gore kiz diyor ama icime erkek doguyor cok merak icindeyim hayirlisiyla gelsinde :)
tabiki hayırlısı olsun da sağlıklı sıhhatli insanın gönlünden geçen hissettiği oluyor tabii.. var mıydı senin başka çocuk ilk mi canım?

Benim hiç çıkmaz ama şuan sivilcem var canım korkma programda da yazıyordu ilk 3ay olabilir sonra geçer diye :)

Benim hiç çıkmaz ama şuan sivilcem var canım korkma programda da yazıyordu ilk 3ay olabilir sonra geçer diye :)
hani ne bileyim insan endişe ediyor işte acaba olmayacak mı , düşecek mi . gerçi bir çoğumuz endişe duyuyoruz dimi? Hayırlısıyla gelsinler canım inşallah.

Malesef bu 3. Gebeligim biri dusuk digeri kurtaj hayirlisiyla bu olur insallah ilkim olucak
İnşallah canım Allah tamamına erdirsin Kucağına almayı nasip etsin. benim de ilkim olmadı, bir kızım var Allah bağışlasın 8 yaşında şimdi kardeş istiyoruz bakalım bugün görürüz keseyi de bebeği de :)

Kizlar bizde devlete gittik bu kez cok sukur saglikli bebegim.ultrason cihazi sanirim pek iyi degildi ama bana cinsiyet tahmini yapacak varmi

Eklentiler

• 15253375932311077637046.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 55
  • 1525337610509779342749.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 56
hani ne bileyim insan endişe ediyor işte acaba olmayacak mı , düşecek mi . gerçi bir çoğumuz endişe duyuyoruz dimi? Hayırlısıyla gelsinler canım inşallah.
Benim psikolojim bozuldu resmen hep kendimi dinliyorum kasıklarım ağrıyor mu diye zorla ağrıtıyorum resmen temizlik yaptım o yüzden bu ara daha tedirginim

Amin insallaj ablacim. Insallah gorursun minik melegini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…