2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
merhaba kızlar nasılsınız öncelikle. bu gece rüyamda kanamam vardı doktora girmek için çok çaba gösteriyordum bebeğime bişey mi oldu diyordum ama parça düşmüyordu sıvı kanamaydı diyordum parça yok kan sulandırıcıdan herhalde die bi arabayı durduruyordum sonra nedense gemide görüyordum kendimi tam incez eşim gelio almaya kardeşim yanımda suya kuzenimin çocuğu düşüyor eşim atlıyor kurtarmak için yapamıo ben atladım peşinden çocuğu kurtardım suyun içinden sağlık eğitimim var çocuğun nefes alması için yapılması gerekenleri yaptım kendine geldi diyorum eşime koş bizimkine bişey olacak halan geliyor diye o şekilde uyandım hayır olsun inşallah. sabah kalktım sağlık ocağına gittim bütün testlerim hemen hemen yapıldı tek anti rubella ıgm anti toxop ıgm anti cmv ıgm yapılmadı inşallah devlette bunları yaptırabilirim ptesi sonucu alacağım bakalım tansiyonum çok düşüktü 8/5 doktor dikkatli olmamı söyledi uzun oldu hakkınızı helal edin sizler nasılsınız nasıl geçiyor günleriniz

peki normal doğum yapabilecek miyiz acaba bizler ? ben buz koymuyorum doktorum bana ovalamadan direk basılı tut morluk oluşmaz dedi kaçtır o şekilde yapıyorum ama eski morluklarım iyileşmedi malesef ki

Kızlar benimde 2 genimde pıhtılaşma var paı heterozigot mthfr 677 heterozigot mthfr geni için folik asit lazım dedi doktorum hergün folbiol içiyorum igneye gerek yok dedi ısrarlarıma ragmen vermedi 150 mh ecopirin içiyorum sizce yeterli olur mu benim genlerimde olanlar var mı acaba

Bende de oluyo canım ama sol kasıgımda çok yorulunca ayakda durunca oluyo belimde çok fena en iyisi dinlenmek

23 mart sat
20 Nisan bat ta 403
24 nisan 2066 beta, 27,5 de progesteron.
28 Nisanda ilk muayeneye gittim karından usg de kese göründü.
Bu cumartesi tekrar kontrol var.
Benim bat 4 gün geçince beta 649.87 çıktı az geldi banapazar günü tekrar kan vericem umarım saglıklı olur

peki normal doğum yapabilecek miyiz acaba bizler ? ben buz koymuyorum doktorum bana ovalamadan direk basılı tut morluk oluşmaz dedi kaçtır o şekilde yapıyorum ama eski morluklarım iyileşmedi malesef ki
Normal Doğum önermiyorlar canım benim ilkinde sezeryandi yine sezeryan olacağım kısmet olursa tabiki..buz çok işe yarıyor dene bence en azından acı hissetmiyorsun..

Allahım şu sigarayı bırakmak ne zormuş hergün rüyamda pöfür pöfür sigara içiyorum :) Kızlar yaaa ben hergün öğlen uyanıyorum tabi kahvaltıyıda öğlen yapıyorum bebişe zararı olurmu aç kalır mı ki ? Gelişimine etki olurmu acaba

Ben sigaradan nefret ederim bulunduğum ortamda içilmez hani o derece. Ama bazen ben de rüyamda sigara içtiğimi görüyorum :))
Kahvaltıyı geç yapmanın bir zararı olmaz bebek ilk üç ay annenin depolarındaki besleniyor. Ancak sana tavsiyem açlığında üç saati geçirme ara öğün yap. Ara öğünlerde de 1 bardak ayran süt ya da yoğurt ve 10 tane çiğ badem veya 2 tane ceviz ye. Dilersen bunlara 1 porsiyon meyve de ekleyebilirsin. Bunu bana diyetisyenim önerdi.

Bende 12 de kahvaltı yapıyorum

Bende yazdıklarını uygularım artık :)

Bende yazdıklarını uygularım artık :)
Ben gebelikten üç ay öncesinde başladım diyetisyene. Aslında kilom normaldi ancak hani hep o üç kilo fazla vardır ya onu verdim. Hedefim 55 leri görmek idi. 59,3 ile başladık en son salı 54,3 idim. Tabi en son yağ oranım %26 larda filandı(boyum 171 bu arada). Tabi rafine şekeri ve paketli tüm gıdaları da kestim. Bizim diyetisyenle gebelik emzirme ve emzirme sonrası diye uzun bir yolumuz var. Bakalım nasıl olacak

Sağolasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…