2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Haha alemsin kızz bende gördüm kız cocugu makas gördüm tersi çıkar dedi herkes erkek olur dedi ama bilemyrm kız cocgada alşmştm
Alla alla bende cok rüya göryrmda şimdi hatrlayamadm tek net hatrladgm kız bebek ve makastı cnm:)

İnş canm zor Zamanlar geçirmişssin ama poztif ol korkuyla hep kalrsan bebege zarar verrsn iyi düşün sağlıklı olması için dualar et ayetel kursi oku rabbim korusun bebegni cnm

Teşekkür ederim..Benim hemşireler bile anlatma gereği duymadı sorarak kendi kendime yapmaya başladım.. Dediğin gibi aslında bebeğe ulaşma şansı yok ama bu koruma içgüdüsü bazen baskın geliyor.
Korkma sakın cnm bide benim doktorum normalde göbek deliği yanında 3cnm yana demişlerdi bana son gittiğimde morlukları görünce dedi direk göbk deliğinden iki parmak alta yap orası bu şekilde morluk oluşturmaz korkmana gerek yok bebeğe gelmesi imkansız sende rahat edersin die clexan normalde acımıyordu bu oksapar şuan kullandığım bu daha çok acıtıyor sanki beni. kaçıncı aya kadar kullanacağız senin bu konu hakkında bilgin varmı bana tam zaman söylemedi doktor ama bayağı dedi mrak ediyorum bnde

Canım mutlaka hamilelik sonuna kadar kullanılmalıymış hamilelikte başlayınca bırakılmıyormuş bırakınca iki katı pıhtılaşma oluyormuş doktor öyle söyledi bana benim kullandıpım hibor bu arada çok morluk olmuyor bende buz koyuyorum hemen acımıyorda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…