2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Gözün aydın canım maşallah

Boyutundan dolayı foto yükleyemiyorum oğlumla parktayim zaten gunes gecti basima basi sagda poposu solda artik 9 hafta tam gununde eskiden geriden geliyordu iki gun geriden gelenler korkmasin yani boyutu da 2.36cm kalp atim hizi yazmiyor

Pai ve mthfr genlerim benimde heterezigot bir genim daha heterezigot çok gerekli olmasa da tedbir amaçlı kullanmam gerektiği söylendi 3 doktor tarafından.ilk bebeğimin 8 haftalıkken pıhtılaşma yüzünden kalbi durdu 0.4 Luk ignem dozu fazla değil ama yeterli denildi.sende hap yeterli demekki ben hapa ara verdim rahimde kanama alanı olduğu için.bitince tekrar basliycam

peki normal doğum yapabilecek miyiz acaba bizler ? ben buz koymuyorum doktorum bana ovalamadan direk basılı tut morluk oluşmaz dedi kaçtır o şekilde yapıyorum ama eski morluklarım iyileşmedi malesef ki
Canım arkadaşım cleaxen kullanıyordu normal doğum yapti.acisiz normal doğum için belden iğne yemek için yani epidural normal doğum için iğnenin üzerinden 24 saat geçmesi gerekiyirmus

12. Hafta kontrole gidecem artık testleri de ben yaptırmak istemedim ama doktorum illaki ikiliyi yapacam diyor bikac test daha varmış onla yapılan fiyat olarak da 60 tl imiş özel hastane farkı öyle işte benden gelişmeler bu kadar

Kızlar çin takvimine göre kız çıkıyor. Ben de merakla bekliyorum cinsiyeti ne olacak, inşallah sağ salim o günlere geliriz. Bende bulantı çok maalesef cinsiyet bulantıyı etkilemiyor kesinlikle. Ablamlar erkek çocuklarında hiç aşırı bulantı yaşamadı ama kızında bulantısı olmuştu baya.

Merhabalar kızlar ben doktordan geliyorum kese göründü çok şükür kimyasalı dış gebeliği atlattık :) darısı bebiş görmeye..
Son adet ne zamandı canım senin kesen kaç haftalık dedi dün bende gittim keseyi gördük 10 gün sonra gel dedi 5 haftalık dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…