2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hayırlısı inşallah kız kıyafetleri de pek güzel cicili bicili içim gidiyor o o kıçı fırfırlı kilotlu çoraplara rengarenk
Kızımın herşeyi vardı kullanmak nasip olmadı kızım olursa pek bişey almıycam galiba ablasının elbiselerini giyinsin herşey pembe oglum olursa herşeyi alıcam artık saglıklı olsunlar da

Ben bir de her pazar günü göbeğimin aynı yerde fotoğrafını çekiyorum son haftaya kadar devam edeceğim ilerde güzel bir anı olur diye düşünüyorum

Bulantının cinsiyetle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Geçen diyetisyenim anlatıyordu onun kızı var 4 yaşında. Gebelikte ilk dört ay kusmuş hatta işe bile gidememiş o derece yoğunmuş kusmaları bulantıları

Kızımın herşeyi vardı kullanmak nasip olmadı kızım olursa pek bişey almıycam galiba ablasının elbiselerini giyinsin herşey pembe oglum olursa herşeyi alıcam artık saglıklı olsunlar da
Ben "bebeğin yediği helal giydiğ haram" kafasındayım. O yüzden illa kız bebek mavi giymez erkek bebek pembe giymez diye düşünmüyorum. Hatta arkadaşlarımın bebeklerine giydirip beklettikleri ikinci el kıyafetlerine eşyalarına da talibim. Sonuçta bebekler çok az kullanıyorlar ve tertemiz duruyor. Para kolay kazanılmıyor.

Ama sade pembe bir zıbın olsa kullanırdım etekler var süslü süslü herşey ayakkabıları falan var erkege olmaz ki bunlar

Fotosunu atsana bakim cnm kız mu erkek mi hadi hayrlı olsun cnm:)

Arkadaslar mrb..cok moralim bpzyk az once peceteyebkahverengu bi akinti geldi..ne yapacaim simdi ne demek oluyor bu
Ayyy hic korkma bende onunla ugrastim hamile olduguma sevinemedim ya duserse diye.dun dr progesteron verdi fitil olarak kullaniyorum nazi annelerde kanama alani oluyormus benimki oyle.kimide yerlesirken yasiyor hic tasalanma lutfen ben kendimi yedim bitirdim stres topu oldum dün doktora gitmeden once biranda dudagim ucukladi.dr anlatti icim rahat etti ultrasonda da kanayan bolgeyi gösterdi rabbim bu bebekleri bize nasip ettiyse bunun onune kimse gecemez tedbirini al takdiri allaha bırak

kızlar bugün 6+3'de bebişimizin kalp atışını gördük çok şükür:) öyle güzel ve hızlı atıyor ki duygulanmamak elde değil. Doktor bu aşamadan sonra düşük riski yüzde 5'e iniyor dedi. 3 hafta sonra çağırdı. Kaygılarım biraz azalmış oldu. Allah herkese nasibetsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…