2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
6+2 ken vajinadn duydm cnm çok güzldi geçen başka dr gittim karndada gözktü ama dr küçük dedi bir hafa snra gel dedi bana işte gittiğimde 8 haftalk olcak o zaman tekrr duyarm miniğimi inş çok güzel ses cnm:)
Canm. Çin takvmne baktgmda edkek diyor hesaplamadada erkek diyor mart ayı o zaman kaldım hamle bakalm sende mide bulantısı var mı bende yok mesala rahat gecyr genellkle erkek bebeklerde rahat gecyr hamlelik dye duymştm

Cinsiyetini ben de çok merak ediyorum. Görümceme kızım olacakmış gibi geliyormuş. Bakalım bize de yakında tahminler çıkmaya başlar.

Çok iyi yapıyorsun bende dikkat etmeye çalışıcam artık :)

Ben çin takvimine baktım kız çıkıyo benim :)kızımdaykende bakmıştım kız çıkmıştı ve dogru yani
Bende baktım ona bata göre erkek ama erken döllenme olduğu için 4 gün geriye gidince kız hangisini baz alacağımı bilemedim

Bende baktım ona bata göre erkek ama erken döllenme olduğu için 4 gün geriye gidince kız hangisini baz alacağımı bilemedim
4 gün geri gidince şubat ayına mı denk geliyo bence döllenmeye degl sat göre bakılır canım benm mart tabi birde kendi dogum tarihimi girince kız oluyo ayy çok heyecanlı

Neden öyle geliyormuş neye göre öyle dedi görümcen bizde pay çıkaralım
Ay hiç bilmiyorum kendisi bana gıcıktır e ben de ona :))) pek haz etmeyiz birbirimizden. daha keseyi görmeden kalp atışını duymadan cinsiyet tahmini yapması da ayrı bi muamma idi. Hihieved dedim güldüm geçtim. Doğum zamanı da sağlam bir performans bekliyorum bakalım ondan:))

Hahhh e görümce yani :))) bende ondan dedim daha kıçımız göbeğimiz çıkmadı neye göre diye banada midem çok bulanıyor diye erkek diyorlar ama hayırlısı çok meraktayım ve işin ilginç yanı normLde hislerim çok kuvvetlidir yok hiçbiri kalmadı

Kuzenimde lavabonun başında beklerdi hep çok midesi bulanırdı oglu oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…