- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #8.101
6+2 ken vajinadn duydm cnm çok güzldi geçen başka dr gittim karndada gözktü ama dr küçük dedi bir hafa snra gel dedi bana işte gittiğimde 8 haftalk olcak o zaman tekrr duyarm miniğimi inş çok güzel ses cnm:)Ayyy ne güzel çok heyecanlı sen kalp atışını duydunmu benim doktor kalp atışı var ben görüyorum ama sana dinletmem daha çok küçük dedi bu defa inşallah duyarım acaba cinsiyetlerimiz ne olacak benim etrafımdaki bütün hamileler erkek annemle geçen market reyonundaki kıza bile sorduk erkek bu sene erkek senesini ne
Cinsiyetini ben de çok merak ediyorum. Görümceme kızım olacakmış gibi geliyormuş. Bakalım bize de yakında tahminler çıkmaya başlar.Ayyy ne güzel çok heyecanlı sen kalp atışını duydunmu benim doktor kalp atışı var ben görüyorum ama sana dinletmem daha çok küçük dedi bu defa inşallah duyarım acaba cinsiyetlerimiz ne olacak benim etrafımdaki bütün hamileler erkek annemle geçen market reyonundaki kıza bile sorduk erkek bu sene erkek senesini ne
Bendede erkek cıktı senn çıktı he senn kozına hamleyken mide bulantın oluyrmyduBen çin takvimine baktım kız çıkıyo benim :)kızımdaykende bakmıştım kız çıkmıştı ve dogru yani
Banada diyorlar kızın olcak ama hep erkek var erkek cıkarsa dicem noldu gördünüz müCinsiyetini ben de çok merak ediyorum. Görümceme kızım olacakmış gibi geliyormuş. Bakalım bize de yakında tahminler çıkmaya başlar.
Bende baktım ona bata göre erkek ama erken döllenme olduğu için 4 gün geriye gidince kız hangisini baz alacağımı bilemedimÇok iyi yapıyorsun bende dikkat etmeye çalışıcam artık :)
Ben çin takvimine baktım kız çıkıyo benim :)kızımdaykende bakmıştım kız çıkmıştı ve dogru yani
Nasıl yapılacakOyy büyümüş senin bebiş benim ki daha minicik teyzesisende yap takvimi benim çok hoşuma gidiyo
Neden öyle geliyormuş neye göre öyle dedi görümcen bizde pay çıkaralımCinsiyetini ben de çok merak ediyorum. Görümceme kızım olacakmış gibi geliyormuş. Bakalım bize de yakında tahminler çıkmaya başlar.
Hiç mide bulantım yokdu şimdi de hiç yokBendede erkek cıktı senn çıktı he senn kozına hamleyken mide bulantın oluyrmydu
Hemen doktora git arkadaşım vakit kaybetmeden önlemini alsınlar inşallah kötü biley değildirArkadaslar mrb..cok moralim bpzyk az once peceteyebkahverengu bi akinti geldi..ne yapacaim simdi ne demek oluyor bu
Benim mide bulantım çok gün boyu hiç geçmiyor sağolsun kusmamak için atmadığım takla kalmadıHiç mide bulantım yokdu şimdi de hiç yok
4 gün geri gidince şubat ayına mı denk geliyo bence döllenmeye degl sat göre bakılır canım benm mart tabi birde kendi dogum tarihimi girince kız oluyo ayy çok heyecanlıBende baktım ona bata göre erkek ama erken döllenme olduğu için 4 gün geriye gidince kız hangisini baz alacağımı bilemedim
Ay hiç bilmiyorum kendisi bana gıcıktır e ben de ona :))) pek haz etmeyiz birbirimizden. daha keseyi görmeden kalp atışını duymadan cinsiyet tahmini yapması da ayrı bi muamma idi. Hihieved dedim güldüm geçtim. Doğum zamanı da sağlam bir performans bekliyorum bakalım ondan:))Neden öyle geliyormuş neye göre öyle dedi görümcen bizde pay çıkaralım
Öncelikle sakin ol telaş yapma ancak imkanın varsa bir sağlık ocağına ya da hastaneye git bizi de bilgilendir lütfenArkadaslar mrb..cok moralim bpzyk az once peceteyebkahverengu bi akinti geldi..ne yapacaim simdi ne demek oluyor bu
Yukarıda özel mesaj kutusunun yanında ki insan şekli var ya ona bas kişisel bibilgilerde bebegin dogum tarihi yazıyo dogum tarihini hesapla sata göre onu oraya yaz değişiklikleri kaydet takvim geliyoNasıl yapılacak
Hahhh e görümce yani :))) bende ondan dedim daha kıçımız göbeğimiz çıkmadı neye göre diye banada midem çok bulanıyor diye erkek diyorlar ama hayırlısı çok meraktayım ve işin ilginç yanı normLde hislerim çok kuvvetlidir yok hiçbiri kalmadıAy hiç bilmiyorum kendisi bana gıcıktır e ben de ona :))) pek haz etmeyiz birbirimizden. daha keseyi görmeden kalp atışını duymadan cinsiyet tahmini yapması da ayrı bi muamma idi. Hihieved dedim güldüm geçtim. Doğum zamanı da sağlam bir performans bekliyorum bakalım ondan:))
Hım değişiyor galiba benmde yok bakalm cinsyetlermiz ne olcak merk edyrm:)Hiç mide bulantım yokdu şimdi de hiç yok
Sağolasın canımcım yapayım bendeYukarıda özel mesaj kutusunun yanında ki insan şekli var ya ona bas kişisel bibilgilerde bebegin dogum tarihi yazıyo dogum tarihini hesapla sata göre onu oraya yaz değişiklikleri kaydet takvim geliyo
Kuzenimde lavabonun başında beklerdi hep çok midesi bulanırdı oglu oldu :)Hahhh e görümce yani :))) bende ondan dedim daha kıçımız göbeğimiz çıkmadı neye göre diye banada midem çok bulanıyor diye erkek diyorlar ama hayırlısı çok meraktayım ve işin ilginç yanı normLde hislerim çok kuvvetlidir yok hiçbiri kalmadı
Bende çok merak ediyorum..allahım hepimize saglıklı hayırlı evlat nasip etsin saglıklı dogumlar nasip etsinHım değişiyor galiba benmde yok bakalm cinsyetlermiz ne olcak merk edyrm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?