2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar size göre ben daha vahimim. Boyum 1.72 68 e kadar indim diyetle kış sonu hop 77 olmuşum. 77 ile hamile kaldım diyetisyene başladım ve 1.5 kilo gitti. Diyet çetin kilo almadan ya da çok az kilo alarak doğum yapmak istiyorum. Azminize hayran kaldım.

Ben hala alisamadim hamilelige, hep bir sonraki asamaya gecemeyiz diye dusunmustum ama hizli ilerliyoruz.

Siz buna vahimi diyorsunuz 170 boyum 90 kiloyum muhtemelen en az 100 kilo olacağım. Ben 11 kiloyu doğumdan 2 hafta sonra vermiştim zaten. Çok aşırı almazsanız verirsiniz 20 _30 lardan bahsediyorum

seyahat için ne düşünüyorsunuz uzun yol çok uzun olmasa da ne biliym 5 6 saat falan..
Eğer kanama leke tarzı bir durum yoksa dr bir sakınca görmüyor ben de çıktım 10 saatlik yola şükür sıkıntı olmadı ama yine de dr danışmandan çıkma ben öyle yapmıştım

bende 75le hamile kaldım suan 74 üm napcaz bilmiyorum korkuyorum anneme benzemekten şişko kısa boylu jkalmaktan

Kizlar bizde devlete gittik bu kez cok sukur saglikli bebegim.ultrason cihazi sanirim pek iyi degildi ama bana cinsiyet tahmini yapacak varmi
Bence kız :) erkek bebekler hemen bebek gorunumunde oluyor sızınki hala yumuk yumuk duruyor :) allah saglıkla kavusmayı nasip etsin

Düşük kaç haftalıktı ? Çok mu zordu bana da kendiliğinden düşsün dedi Dr ama ben çok korkuyorum maalesef
sanırım 7 hafta olması gerekırken 6 da kalmıştı bana da ilaçları bırak düşecek demişti bıraktım kanamam hafıf basladı sonra bi 15 dk lık bayagı sancı cektım vc de elime düştü bakıp incelemiştim çok içim yanmış ağlamıştım çok rabbim kimseye vermesin zor

Ama herkeste aynı olmuyor benım kuzenımde kız gordu kızı oldu ıkıncı hamılelıktede kız gordu yıne kızı oldu :))

Kanaman çok oldu mu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…