2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ama herkeste aynı olmuyor benım kuzenımde kız gordu kızı oldu ıkıncı hamılelıktede kız gordu yıne kızı oldu :))
Olablr cnm ama erkek var hep hissi nasl desem diyrdm cocgm olsa bir tane bebek var ona benzesn kız hiç aklmda yoktu ondan dedim arkdşmada öle olmş o da demiş erkek olursa ismi belli ali aras diye ama kızı hiç düşünmemiş ve erkek olmş galiba insan hissedyr

Hanımlar benimde doğum aralık sonu ocak başı gibi Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin çok güzel heyecanlar yaşıyoruz hepberaber Allah hepimizin yardımcısı olsun
Hoşgeldin cnm:) senn aralık olur doğum:) başı olanların hep önceki ay doğumları oldu:)

Siz buna vahimi diyorsunuz 170 boyum 90 kiloyum muhtemelen en az 100 kilo olacağım. Ben 11 kiloyu doğumdan 2 hafta sonra vermiştim zaten. Çok aşırı almazsanız verirsiniz 20 _30 lardan bahsediyorum
İlkinde 11 kilo almıştım aradan 11 yıl geçti. 29-30 ları düşünemiyorum. Diyetisyen çok az alma hakkı verdi diyabetim sıfır şeker ve çok şey yasak bu diyete uyarsam kilo bile vererek doğurulabilir.

bende 75le hamile kaldım suan 74 üm napcaz bilmiyorum korkuyorum anneme benzemekten şişko kısa boylu jkalmaktan
Doğru şeyleri doğru miktarda tüketeceğiz. Bebekler için de kilo alımı iyi değil. Zor mu çok zor. Diyet listeme baktıkça ağlamak istiyorum. Ama çare yok uyuyorum.

fly0513 canim bende dedim simdiye eli ayagi gorunur ama devletin cihazlarida eski sanirim.iki hafta sonra ozelde kontrolum var insallah 12 haftalik olacagiz o zaman insallah gorunur.

Sizin gebelik haftanizda 32+4yaziyor neden acaba
onu bende sonradan farkettim.ultrason cihazinda bi sorun var sanirim.doktor bana 10+1 sin dedi.ama ben 9+4 um dedim.erken yumurtlamadir dedi ama simdi sunu gorunce o cihaz ne kadar guvenilir bilemedim

Evet belkide onceki muayeneden kalan kisiye ait bir ölcum olabilir.

Ahh ahhh bir çikolataya dayanabilsem

İlkinde 11 kilo almıştım aradan 11 yıl geçti. 29-30 ları düşünemiyorum. Diyetisyen çok az alma hakkı verdi diyabetim sıfır şeker ve çok şey yasak bu diyete uyarsam kilo bile vererek doğurulabilir.
Bende de aslında gebelik diyabetiçıkmıştı ilkinde şimdide çıkacağını düşünüyorum. Bende 11 kilo almıştım. Ama 6 ay henüz çıkmadığı için serbestim

Bu arada acayip burnum tıkalı bilen varsa söylesin iliadin otrivine hiç kullanamaz mıyız ya nefes alamıyorum

Selam kızlar bugun tam 9.haftamıza girdik. En son 6+1de doktora gitmistim. 12 de tarama testi icin gitmeyi dusunuyorum. Sizce cok mu gec? Evham yapıp doktora kosmak da istemiyorum bir yandan da merak ediyorum. Ne dersiniz?

Selam kızlar bugun tam 9.haftamıza girdik. En son 6+1de doktora gitmistim. 12 de tarama testi icin gitmeyi dusunuyorum. Sizce cok mu gec? Evham yapıp doktora kosmak da istemiyorum bir yandan da merak ediyorum. Ne dersiniz?
Ben de en son o zaman gitmiştim zaten sağlık ocağı aylık tahlillerimi yapıyor her ay çağırıyor.
Hastaneye de durduk yere koşmak istemiyorum. Bu 2. Ya onun da etkisi var sanırım . 1. De her ay gidiyordum meraktan

can09e
Canım riskli ve kanamalı bir gebe degilsen cikabilirsin ama iki saatte bir muhakkak mola vermeniz ve 10 dakika kan dolaşımın için yürümen lazım. Benim doktorum bunu söylemişti bana. Benden de sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…